Tüp Bebek Merkezleri Recai papuccu mu timur gürgan mııı?

g090

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
2.372
1.131
173
Ankara
1,5 yıldır araştırıyorum, hangi doktora gitsem diye, o kadar seçenekten iki doktor kaldı, tüp bebek için recai beyi mi timur beyi mi önerirsiniz?deneyimli arkadaşlar yardımcı olun lütfeeen

doktor sadece yumurta takibi yapar önemli olan merkezin labaratuvarı embriyoların orda gelişcek sonuçta.merkezin embriyoloğunu ve de başarı oranlarını araştır bence.doktorların hepsi aynı emin ol.tabi senin yumurtalarının ilaçlara vereceği tepki de çok önemli

peki ankarada önerebileceğin bir yer varmı????

peki ankarada önerebileceğin bir yer varmı????

ben özel koza hastanesinde yaptırıyorum.şimdilik memnunum.osman hoca takip ediyor.ama diğer işlemlerim centrumda yapılıyor.yumurta toplama embriyo takibi ve de transver.dediğim gibi neresi olursa olsun doktoruna güven önemli olan senin ilaçlara vereceğin tepki.heryer aynı protokolü uyguluyor sonuçta.

bende centruma karar verdim aslında ama yine de endişeliyim, recai hoca centrumda çalışıyor, o halde centrumun laboratuvar ortamı da iyi?embriyoloğu falan??? ne kadar oldu başlayalı? ben haftaya gidcem

medicana ankara ile ilgili bir bilginiz görüşünüz var mı arkadaşlar?

bende centruma karar verdim aslında ama yine de endişeliyim, recai hoca centrumda çalışıyor, o halde centrumun laboratuvar ortamı da iyi?embriyoloğu falan??? ne kadar oldu başlayalı? ben haftaya gidcem

evet recai hoca var orda.ben 27kasımda başladım tedaviye.şimdi de transveri bekliyorum.ctsi yapcaklar.evet laboratuvarı embriyoloğu iyi.diğer çalışanları da çok iyi.anestezi doktoru felan.ben memnun kalmıştım.hepsi güler yüzlü seninle ilgileniyolar.ben bi sıkıntı yaşamadım.senin de yaşayacağını sanmıyorum

ya benim ilk olacak çok heyecanlıyım. 31 yaşındayım, eşimde hareketsizlik sorunu varda, zor oldumu yumurta toplama işi?anestezi ile mi yaptırdın?ben 22 sinde muayene için randevu aldım, 27 sinde de adetim olacak, sence ne zaman başlarlar benim tedaviye

hayır hiç de zor olmadı yarım saatte herşey bitti tamamen uyuyosun zaten hiçbişey hissetmiyosun benim adetin 3.günü başlamıştı tedavim.senin de kist felan yoksa hemen başlar

recai hocanın iyi olduğundan eminim ama klinik koşulları da önemliya laboratuvar vs. o yüzden endişeliyim.sen kaç kez denedin?hamilemisin simdi?

canım ben recaide denedim 3 buçuk aylık düşük oldu gece bile arasan ulaşabiliyon ama timur yumurta bile geştiremedi bende rahatsızlansan ulaşamıyon ben recaiye başlayacam yine hayırlısı bakalm

canım ben recaide denedim 3 buçuk aylık düşük oldu gece bile arasan ulaşabiliyon ama timur yumurta bile geştiremedi bende rahatsızlansan ulaşamıyon ben recaiye başlayacam yine hayırlısı bakalm

teşekkür ederim canım ya, son tereddütlerim de gitti aslında, insallah en kısa zamanda Allahım sana da bana da isteyen herkese nasip eder sağlıklı evlatları

slm kızlar,
bende ankaradayım ve son 2 yıldır recai hocaya gidiyorum. ilk önce laparoskopi ile endometriozis 2. evre ameliyatı oldum. 1 yıl kadar bekledik doğal olsun diye çünkü hiçbir neden bulamadı hoca. yaşımızda genç o yüzden beklemeye karar vermiştik. olmadı. bu ay başladık ilk denememiz. şu anda iğnelere devam ediyorum. 7. gündeyiz. ilk ultrason kontrolümde 8 yumurta görüldü hocam süper gidiyosun dedi inş sonuda öyle olur.

merkez güzel , yeterli bence çalışanlar iyi güleryüzlü, cep telefonlarını veriyorlar her zamanda ulaşılabiliyor. recai hoca da yanı şekilde tel ununu açamasa bile sonra mutlaka dönüyor. hem yaklaşımı güler yüzü çok güzel. zaten işinin ehli ona diyecek bir söz yok. türkiyenin ilk tüp bebek eğitimi almış hocası. tedavi de izlediği yol ve metodlarda bir o kadar güncel. kişiye göre tedavi uyguluyor. ben cok memnunum. inş olmaz ama eğer ilk denememiz olumsuz olursa bile yine ona giderim.

hepimize kolay gelsin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..buradan haberleşebiliriz.

Öncelikle çok geçmiş olsun nasıl gidiyor tedavin. Bende Timur hocanın hastasıyım ve şükür hamileyim evet gece arasan ulaşamazsın çünkü Timur hoca sadece klinikle ilgilenen birisi değil sağlık bakanlığında sunumlar hazırlayan,halkı bilinçleştirmek için kampanyalar yapıp sempozyumlar sunan yurt dışından gelen Dr. Lara eğitim veren, sürekli kendine has teknikler üreten dünyaca ünlü Dr. Larla sürekli toplantılar hazırlayıp istatistik vs yeni gelişmeleri tartışan veren ve en önemlisi Hacettepe ünv. De öğretim görevlisi olan(ki, bunu tamamen eğitime gönül verdiği için yaptığını düşünüyorum çünkü sadece tek bi hastasından aldığı parayı alıyordum ünv. De) bir doktor. Tatbiki gece de bırakalım uyusun :)) evet hemşirelere burda iş düşüyor onlar biraz pasif ayda orda hasta ilişkilerine olan kişiler yani birde şu var bana güler yüz ayda ilgi ne bilim göstermesin ben oraya gezmeye gitmiyorum beni bebeğimle buluşturmak için kaliteli işler yapsınlar. Orda çalışan embriyolog erkin bey onun ilgisine diyecek hiç lafım yok bilgi ve tecrübesi asla tartışılamaz.. Zaten her ana ulaşabileceğin Dr. Un var ise zatn bi düşünmek gerekiyor neden bu kadar müsait diye. Bu benim düşüncem. Herkesin hakkında hayırlısı olsun İnşallah bu defa bebeğine kavuşur ve kucağına alırsın

mutlaka timur hocada iyidir her drun kendine göre düzeni farklı.
bence herkesin içi nerde rahatsa orda yaptırmalı. benim kendimi iyi hissettiğim yerde belki bi aksilik olur sen rahatsız olursun bu acıdan bakmak lazım.
ve herseyden önce klinik dr hemşire tabiki önemli ama hepsi araç yeterki rabbim ol desin:))
herkesin gönlüne göre inş. güzel sonuçlar alırız. bol şans..

ben recai hoca da yaptırdım ilk denemem. salı günü test tarihim.inş. pozitifi göreceğim..

benim transferim de bugün olacak recai hocada çok heyecanlıyıııııııııım

Merhaba canım. son durumu merak ettim, inşallah bebişine kavuşmuşsundur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…