doktor sadece yumurta takibi yapar önemli olan merkezin labaratuvarı embriyoların orda gelişcek sonuçta.merkezin embriyoloğunu ve de başarı oranlarını araştır bence.doktorların hepsi aynı emin ol.tabi senin yumurtalarının ilaçlara vereceği tepki de çok önemli
peki ankarada önerebileceğin bir yer varmı????
ben özel koza hastanesinde yaptırıyorum.şimdilik memnunum.osman hoca takip ediyor.ama diğer işlemlerim centrumda yapılıyor.yumurta toplama embriyo takibi ve de transver.dediğim gibi neresi olursa olsun doktoruna güven önemli olan senin ilaçlara vereceğin tepki.heryer aynı protokolü uyguluyor sonuçta.
bende centruma karar verdim aslında ama yine de endişeliyim, recai hoca centrumda çalışıyor, o halde centrumun laboratuvar ortamı da iyi?embriyoloğu falan??? ne kadar oldu başlayalı? ben haftaya gidcem
medicana ankara ile ilgili bir bilginiz görüşünüz var mı arkadaşlar?
evet recai hoca var orda.ben 27kasımda başladım tedaviye.şimdi de transveri bekliyorum.ctsi yapcaklar.evet laboratuvarı embriyoloğu iyi.diğer çalışanları da çok iyi.anestezi doktoru felan.ben memnun kalmıştım.hepsi güler yüzlü seninle ilgileniyolar.ben bi sıkıntı yaşamadım.senin de yaşayacağını sanmıyorum
ya benim ilk olacak çok heyecanlıyım. 31 yaşındayım, eşimde hareketsizlik sorunu varda, zor oldumu yumurta toplama işi?anestezi ile mi yaptırdın?ben 22 sinde muayene için randevu aldım, 27 sinde de adetim olacak, sence ne zaman başlarlar benim tedaviye
canım ben recaide denedim 3 buçuk aylık düşük oldu gece bile arasan ulaşabiliyon ama timur yumurta bile geştiremedi bende rahatsızlansan ulaşamıyon ben recaiye başlayacam yine hayırlısı bakalm
canım ben recaide denedim 3 buçuk aylık düşük oldu gece bile arasan ulaşabiliyon ama timur yumurta bile geştiremedi bende rahatsızlansan ulaşamıyon ben recaiye başlayacam yine hayırlısı bakalm
mutlaka timur hocada iyidir her drun kendine göre düzeni farklı.
bence herkesin içi nerde rahatsa orda yaptırmalı. benim kendimi iyi hissettiğim yerde belki bi aksilik olur sen rahatsız olursun bu acıdan bakmak lazım.
ve herseyden önce klinik dr hemşire tabiki önemli ama hepsi araç yeterki rabbim ol desin:))
herkesin gönlüne göre inş. güzel sonuçlar alırız. bol şans..
ben recai hoca da yaptırdım ilk denemem. salı günü test tarihim.inş. pozitifi göreceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?