Recai Papuççu ve Tüp Bebek

Nisan1980

🤰➡️🤱🧿💞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
224
161
103
Arkadaşlar merhaba, doktor ve merkez arayışındayım. Son zamanlarda Recai Papuççu ilgimi daha çok çekmeye başladı. Ne olur bilgi verin, deneyimlerinizi paylaşın.

merhaba. ben merkez arayışındayken görüştüm kendisiyle. çok deneyimli bir doktor orası kesin, Türkiye de tüp bebekle uğraşan birçok doktorun hocası zaten. ama açık konuşmak gerekirse yaslanmis artik. oğlu da zaten doktor aynı merkezde. muayene ettiler beni ikisi de girdi mesela muayeneye. sanki işleri kendi değil de oğlu yürütüyor gibi, yumurta toplama ve transfere kendisi giriyordur muhtemelen ama takip muayenelerini bence kendisi yapmaz, aşırı yoğun çünkü. merkez çok kalabalık, tam bir kesmekes. ama bunların dışında centrum un embriyologu Türkiye'nin en iyilerinden, bunu araştırmistim. bahsettiğim sebeplerden dolayı ben başka doktorda basladim. Yoğunluk ve birebir ilginin olmaması sizin için çok önemli değilse gidilebilir sonuç olarak. yardımcı olmuştur umarım. kolay gelsin.

öncelikle cevap için teşekkür ederim. benim ekonomik problemim de var yani bu denemeden sonra bir daha deneme için süre lazım para biriktirmek için bu sebeple en iyisi olsun istiyorum. şehir dışından gideceğim üstelik. peki nerede tedavi görüyorsunuz?

ben Tolga Ecemiş e gidiyorum. çok memnunum doktorumdan. İlk denemem negatifti, ikinciye hazırlaniyorum ona rağmen memnunum. hiçbir şeyi şansa bırakmaz, titizlikle ilgilenir. işlemlerini Hrs Hastanesi'nde yapıyor. ben Hrs nin laboratuvarini da beğeniyorum. kişiye ozel tedavi olsun birebir ilgilensin istiyorsanız bence bir görüşebilirsiniz. tavsiye ediyorum kesinlikle.

Inşallah olumlu sonuç alırsın. Maliyeti nedir peki?

Mevcut ekonomizie ragmen bu doktora gorrunmek istedik.esimde sperm yok tese ve rosi dedi.bu uygulamalardan geçenler var mi acaba orada.teknolojiyi takkip eden bilimsel bir merkez videolardan anladigiim

Mevcut ekonomizie ragmen bu doktora gorrunmek istedik.esimde sperm yok tese ve rosi dedi.bu uygulamalardan geçenler var mi acaba orada.teknolojiyi takkip eden bilimsel bir merkez videolardan anladigiim
Merhaba Biz bahçeci umut ta tedavideyiz esimde azospermi hastasi ve hic sperm yok doktorumuz egecan şerefoglu tese ameliyati dedi ve ameliyatta sperm bulundu cok sükur smdi transfer gunumu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…