• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Red edildim ilk defa içime oturdu

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar slm dün yemeklerini neyin hazırladım başladık kızımla eşimi beklemeye.

Neyse geldi yemklerim hazır güzelce süslendi. Görünce hemen ooo falan dedi şaşırdı. Gözlerini alamadı. İftardan sonra görüşürüz dedim şakayla karışık Ayy hayır çok yorgunum dedi.

Bu arada niyetli olan benim kendisi tutmuyor.

Neyse iftirayı beklerken günün nasıl geçti yoruldun mu niye bukadar somjrtuksun bişe mi oldu dedim. Yo olmadı yorulmadım da çok rahattı buğün dedi.

Neyse iftar oldu yavrum yedi içti yattı. Ben aralıksız afedersiniz sırnaçıyoruö sürekli kaçıyor hiç böyle yapmazdı..
Buğün olmaz başım ağrıyor yok şuram ağrıyor dedi durdu.. Israrla üstüne gittim buğün istemiyorum ya dedi. Neyse çok kırıldım belli etmedim. O zamn hadi uyuyalım geç oldu dedim. Tamam bende geliyorum dedi.

Hani yaramazlık yapacaktık dedi. Geçti canım dedim oy iyi bari ben uyuyorum dedi başladı horlamaya kendimi çok kötü hissettim.

Birde içmez normalde ama evde sigara vardı versene dedi.. Normalde içmez sadece canı sıkkınken içer..

Öyle canımda sıkkın değildi düşünceliydi bi kafama takıldı Red edilmek ne kötü hissetiriyormuş.

Sizce tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
gayet normal birşey değil mi bu ? biri istediğinde diğeri hep hazır asker olamaz yani sonuçta. bir sıkıntısı varsa o an paylaşmak istememiş de olabilir gerçekten canı istemiyor da olabilir. bence bu kadar alınıp büyütmemek lazım.

Kızlar slm dün yemeklerini neyin hazırladım başladık kızımla eşimi beklemeye.

Neyse geldi yemklerim hazır güzelce süslendi. Görünce hemen ooo falan dedi şaşırdı. Gözlerini alamadı. İftardan sonra görüşürüz dedim şakayla karışık Ayy hayır çok yorgunum dedi.

Bu arada niyetli olan benim kendisi tutmuyor.

Neyse iftirayı beklerken günün nasıl geçti yoruldun mu niye bukadar somjrtuksun bişe mi oldu dedim. Yo olmadı yorulmadım da çok rahattı buğün dedi.

Neyse iftar oldu yavrum yedi içti yattı. Ben aralıksız afedersiniz sırnaçıyoruö sürekli kaçıyor hiç böyle yapmazdı..
Buğün olmaz başım ağrıyor yok şuram ağrıyor dedi durdu.. Israrla üstüne gittim buğün istemiyorum ya dedi. Neyse çok kırıldım belli etmedim. O zamn hadi uyuyalım geç oldu dedim. Tamam bende geliyorum dedi.

Hani yaramazlık yapacaktık dedi. Geçti canım dedim oy iyi bari ben uyuyorum dedi başladı horlamaya kendimi çok kötü hissettim.

Birde içmez normalde ama evde sigara vardı versene dedi.. Normalde içmez sadece canı sıkkınken içer..

Öyle canımda sıkkın değildi düşünceliydi bi kafama takıldı Red edilmek ne kötü hissetiriyormuş.
6 yıllık evliyim ilk defa Red edildim çok dokundu

Sizce tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım
6 yılda ilk defa olduysa anlayışla karşılayabilirsiniz. Bizim de bazen başımız ağrıyor değil mi!?
Ayrıntı olarak da canı sıkkınken sigara içer demişsiniz. Belki de size yansıtmak istemedi. Bugün güzelce konuşup sorabilirsiniz.

gayet normal birşey değil mi bu ? biri istediğinde diğeri hep hazır asker olamaz yani sonuçta. bir sıkıntısı varsa o an paylaşmak istememiş de olabilir gerçekten canı istemiyor da olabilir. bence bu kadar alınıp büyütmemek lazım.

Kendimi kötü hissettim bilmiyorum

Adam her sevişmek istediğinizde karşılık vermesi gereken bir makine mi ya? Bir insanın sevişmek istemediği zamanlar olamaz mı? Sizin olmuyor mu mesela? 7/24 sevişebilir durumda mısınız? Epey abartmışsınız. Reddedildim denmez buna, eşimin canı sevişmek istemiyormuş denir alt tarafı.

Adam her sevişmek istediğinizde karşılık vermesi gereken bir makine mi ya? Bir insanın sevişmek istemediği zamanlar olamaz mı? Sizin olmuyor mu mesela? 7/24 sevişebilir durumda mısınız? Epey abartmışsınız. Reddedildim denmez buna, eşimin canı sevişmek istemiyormuş denir alt tarafı.

Kırıldım elimde değil

genel olarak erkeklere bu anlam yükleniyor. hani o erkek ya canı hep sevişmek ister. erkekten önce insan yahu o. sevişmek istemez, o an çekici bile bulmayabilir hatta. insani duygular.
yurdum kadını her türlü nazı kaprisi yapar isteyen adama ama adamlar yorgun bile olamaz.
sonra neden türk kadınlarına kusur buluyorlar.

Yargılıyor gibi olmak istemem ama şuna bile kırılıp, tepki vermeyi düşünüyorsanız, hayat hem sizin hem sizinle yaşayanlar için zor olur. Gerek var mı?

Aslında düşündüm de bu ilk değil son zamanlarda hep isteksiz hep erken yatmaya çalışmak gecen yine çok hevesle süslemiştim ki o gün çalışmıyor evdeydi aynı şeyi yapmıştı.

genel olarak erkeklere bu anlam yükleniyor. hani o erkek ya canı hep sevişmek ister. erkekten önce insan yahu o. sevişmek istemez, o an çekici bile bulmayabilir hatta. insani duygular.
yurdum kadını her türlü nazı kaprisi yapar isteyen adama ama adamlar yorgun bile olamaz.
sonra neden türk kadınlarına kusur buluyorlar.
Bunun her iki taraf için sorun olabilmesi beni de gerçekten şaşırtıyor. Görev bilinciyle sevişecek değiliz, bir şeylerin bunu tetiklemesi gerekiyor. Eee bu tetiklenme de her zaman olacak değil ya, insanın kafasında bir ton başka mesele olabiliyor, yorgun olabiliyor.
Aslında düşündüm de bu ilk değil son zamanlarda hep isteksiz hep erken yatmaya çalışmak gecen yine çok hevesle süslemiştim ki o gün çalışmıyor evdeydi aynı şeyi yapmıştı.
O zaman sorunu sevişmeye indirgemeyin, çünkü demek ki kafanızda sorunun daha büyük olduğunu düşünüyorsunuz. O zaman tepki vermeyi düşünmek yerine, konuşmayı deneyin. Dinlemez mi sizi? Sorun bakalım hayatında bir şeyler ters mi gidiyor, canı bir şeye mi sıkılıyor... Şu corona herkesi az çok etkiledi, belki eşinizin de canı bununla ilgili bir şeylere sıkkın. Konuşmaktan başka çareniz yok ki.

Olayın sıcağıyla ilk yazmışım ilk değil aslında düşündükçe geliyor son zamanlarda gecen de aynı şeyi yaptı ve oğün çalışmıyor evdeydi

covid nedeniyle çekiniyor olabilir. o dışarı çıkıyor ve risk altında olduğu için psikolojik olarak kendini çekmek isteyebilir.
ayrıca dönem dönem insanlar daha içe kapanık olmak isteyebilirler.

Bunun her iki taraf için sorun olabilmesi beni de gerçekten şaşırtıyor. Görev bilinciyle sevişecek değiliz, bir şeylerin bunu tetiklemesi gerekiyor. Eee bu tetiklenme de her zaman olacak değil ya, insanın kafasında bir ton başka mesele olabiliyor, yorgun olabiliyor.

evet. bir de kadınlar genellikle biraz süslenip püslenince kesin beğenecek kesin sevişicez moduna girebiliyor. oysa adam beğenmeyebilir de yani o an.
eğer aylarca ve her denemede yaşanmayan ara ara olan birşeyse bence üzerinde durmak anlamsız. ama çok uzun süre ve her girişim böyle sonuçlanıyorsa o zamanda tepkisel olmak yerine sakince konuşmak gerek.

Ne alakası var olanları söylüyorum
Diyorum ki dusunup dusunup kafanizda kurmayin. Desmeyin. Durduk yere basit bir isteksizligi buyutmeyin. Dusundukce "aaa gecen gun de bana soyle bakti, sunu dedi" vs dedikce kendinizi bos yere doldurmus olursunuz.

Back
X