• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Red edildim ilk defa içime oturdu

Nasıl ya dünya yansa oyş benim hanım fantezi kıyafet giymiş hmmmm deyip mevzuya mi girecek :KK53: ayol bu erkekler seks makinesi mi? Adamın da canı var başı ağrır k.ci ağrır alınmasın diye hasta hasta zorla sevismeye mi çalışacak adam
Yok işte zorla olmaz o zaman istem dışı istekli hale gelir unutur başının K.cinin ağrıdığını 😂😂

Nasıl ya dünya yansa oyş benim hanım fantezi kıyafet giymiş hmmmm deyip mevzuya mi girecek :KK53: ayol bu erkekler seks makinesi mi? Adamın da canı var başı ağrır k.ci ağrır alınmasın diye hasta hasta zorla sevismeye mi çalışacak adam
Fantezi kiyafet deyince bir gülme geliyor bana istemdisi :D

Ne var bunda yahu gayet normal canı istememiş olabilir. Sizin de geceye hazırlık amaçlı mükellef sofra kurmanız aynı oranda kırıcı bence bak sana yemekler yaptın akşam sen de istediğimi bana ver der gibi. Bu ilişki dinamiklerini ben çözemiyorum sanırım tuhaf 🤦🏻‍♀️

Kızlar slm dün yemeklerini neyin hazırladım başladık kızımla eşimi beklemeye.

Neyse geldi yemklerim hazır güzelce süslendi. Görünce hemen ooo falan dedi şaşırdı. Gözlerini alamadı. İftardan sonra görüşürüz dedim şakayla karışık Ayy hayır çok yorgunum dedi.

Bu arada niyetli olan benim kendisi tutmuyor.

Neyse iftirayı beklerken günün nasıl geçti yoruldun mu niye bukadar somjrtuksun bişe mi oldu dedim. Yo olmadı yorulmadım da çok rahattı buğün dedi.

Neyse iftar oldu yavrum yedi içti yattı. Ben aralıksız afedersiniz sırnaçıyoruö sürekli kaçıyor hiç böyle yapmazdı..
Buğün olmaz başım ağrıyor yok şuram ağrıyor dedi durdu.. Israrla üstüne gittim buğün istemiyorum ya dedi. Neyse çok kırıldım belli etmedim. O zamn hadi uyuyalım geç oldu dedim. Tamam bende geliyorum dedi.

Hani yaramazlık yapacaktık dedi. Geçti canım dedim oy iyi bari ben uyuyorum dedi başladı horlamaya kendimi çok kötü hissettim.

Birde içmez normalde ama evde sigara vardı versene dedi.. Normalde içmez sadece canı sıkkınken içer..

Öyle canımda sıkkın değildi düşünceliydi bi kafama takıldı Red edilmek ne kötü hissetiriyormuş.

Sizce tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım
Yani yorgundur, keyifsizdir, canı sıkkındır, kafa dinlemek istiyordur. Şişme bebek değil ki bu her an hazır ve nâzır aktivite için beklesin. Size de oluyordur eminim benzer durumlar. Bu kadar takılmayın, cinsellik iki taraf da istediğinde güzel.

Ne kırmızı gecelikmiş, bütün yuvaları kurtarıyor, her eve lazım.

İşin şakası bir yana ben "fantezi kıyafet"le adamın karşısına çıksam gülmekten ölür, libidosu iyice içine kaçardı.

Ay ben gaza gelip denedim onu bi kere içine kaçtı. Libidosu dahil 😂

Çeyize koymuşlar bir deneyeyim dedimdi, sonra hepsi bağışlanacak kıyafetler arasına gitti.

Ne kırmızı gecelikmiş, bütün yuvaları kurtarıyor, her eve lazım.

İşin şakası bir yana ben "fantezi kıyafet"le adamın karşısına çıksam gülmekten ölür, libidosu iyice içine kaçardı.

Her erkek cinsellik diyince, iki dantel gorunce kendini kaybetmiyor ya.
Ben çamasir giyiyorsam kendim için giyiyorum, eşim begeniyor ve etkileniyor ama etkisi oyle herşeyi unutup, aklını yitirmesine sebeb değil mesela. 🤣
Ufak tefek olmayan ciddi canini sıkan bisey varsa ortada gecelik filan cözmez o işi, oturup benimle konuşmaya ihtiyaci olur.

Cinsel yasantimzda ve sıklığında bir sorun yok ama sevgili olduğumuz zamanlarda bile aşiri cinsellik üzerinde duran, iki memeyle aklı uçacak bir adam olmadi. 🙄

Yanliş anlasilmasin cinsellik etkilememeli normali bu demiyorum saglikli her erkek/kadin etkilenir ama abarti derecede etkilenen, çüküyle düşünen adamlar bana hiç guven vermiyor. 😬

Çeyize koymuşlar bir deneyeyim dedimdi, sonra hepsi bağışlanacak kıyafetler arasına gitti.
bağışlanacak mı jdfnsdjfa libido arama kurtarma derneğine falan mı :KK70: :KK70: neyse leoparlı taytla kocasının önünde gırgır yapan da vardı şimdi herkesin fantazisine kimse karışamaz :temizlik::temizlik:

Siz nasıl ki eşiniz her istediğinde tamam diyemezseniz eşinizinde hayır deme hakkı var illa çok yorgun olmasına gerek yok bu kadar alınacak bir durumda yok belki.işyerinde canını sıkacak birşey olmuştur hem eşiniz dışarda çalışıyor geliyor malum virüs olayları biraz ara vermekte de yarar var

bağışlanacak mı jdfnsdjfa libido arama kurtarma derneğine falan mı :KK70: :KK70: neyse leoparlı taytla kocasının önünde gırgır yapan da vardı şimdi herkesin fantazisine kimse karışamaz :temizlik::temizlik:

Bulduk bir hali vakti olmayan nişanlı kız çeyizine koyduk. Çoğu kullanılmamıştı zaten 😂

Her erkek cinsellik diyince, iki dantel gorunce kendini kaybetmiyor ya.
Ben çamasir giyiyorsam kendim için giyiyorum, eşim begeniyor ve etkileniyor ama etkisi oyle herşeyi unutup, aklını yitirmesine sebeb değil mesela. 🤣
Ufak tefek olmayan ciddi canini sıkan bisey varsa ortada gecelik filan cözmez o işi, oturup benimle konuşmaya ihtiyaci olur.

Cinsel yasantimzda ve sıklığında bir sorun yok ama sevgili olduğumuz zamanlarda bile aşiri cinsellik üzerinde duran, iki memeyle aklı uçacak bir adam olmadi. 🙄

Yanliş anlasilmasin cinsellik etkilememeli normali bu demiyorum saglikli her erkek/kadin etkilenir ama abarti derecede etkilenen, çüküyle düşünen adamlar bana hiç guven vermiyor. 😬
Ben bir şey demiyorum, sonuçta her çiftin kendi yaşantısı. Adam bundan etkileniyorsa, kadın da istiyorsa giyer. Sonuçta bu kıyafetler alınıyor ki öyle bir piyasa var. Beni ilgilendirmiyor.

Ama her erkeğin bunları fiks seveceğini, etkileneceğini düşünen bir kesim var. Ben mesela öyle kırmızı dantel gecelikle seksi pozlarla adamın karşısına çıksam yüzüme yüzüme güler, ben ondan beter gülerim. Ama başkasına eşi "bu ne ya" dese gülse kadın iyice çöker.

O yüzden dediğiniz gibi fantezi kıyafet=libido bombası, her erkeğin dibi düşer algısından kurtulmak lazım.

Ben bir şey demiyorum, sonuçta her çiftin kendi yaşantısı. Adam bundan etkileniyorsa, kadın da istiyorsa giyer. Sonuçta bu kıyafetler alınıyor ki öyle bir piyasa var. Beni ilgilendirmiyor.

Ama her erkeğin bunları fiks seveceğini, etkileneceğini düşünen bir kesim var. Ben mesela öyle kırmızı dantel gecelikle seksi pozlarla adamın karşısına çıksam yüzüme yüzüme güler, ben ondan beter gülerim. Ama başkasına eşi "bu ne ya" dese gülse kadın iyice çöker.

O yüzden dediğiniz gibi fantezi kıyafet=libido bombası, her erkeğin dibi düşer algısından kurtulmak lazım.

Yani evet her erkek fantazi kiyafetten asiri etkilenmez, gecelikten etkilenmekte de sorun yoktur o ayri ama geceliği " her sorunu çözücü veya sorunlarin üstünü örten gorevde" görenler var demek istedim aslinda, bu şekilde davranan erkekler bana guven vermiyor. 🙄 Karisik anlatmis olabilirim. 😁

o uyurken yanına yatıp işinizi manuel halletseydiniz gururuna dokunurdu belki :)

Çok garip
Bu soruyu soruyor musunuz cidden ?
Siz her davet ettiğinde icabet ediyor musunuz ?

Istemiyorum diyebilirdi bunda alinacak birsry yok da once yorgunum, sonra yorgun degilim bu gun cok rahattim hatta demesi, sonra basim agriyor demesi, sonra siz istemeyince hadi yaramazlik yapmayacaktik demesi kotu. Kedinin fareyle oynamasi gibi. Sanirim buna bozulmussunuz. Yine de siz sanirim cok israr etmissiniz. Israr da pek sevilen birsey degil. Esiniz bahane uydurunca aklima bir karikatur geldi. Adam karisina sevismek icin israr ediyor. Kadin sanirim hep basim agriyor diyor ki bu sefer de ayni bahaneyi gostermemek icin " kirpik diplerim agriyor" diyordu. Cok gulmustum. Esiniz yaramazlik yapalim dediginde de siz olmaz kurpik diplerim agriyor deseydiniz keske 😀😀

Saatler önce sinyal vermişsiniz , Bu zaten direkt kapıları kapattirir.

Ve zaten iftardan önce diyeceğini demiş, saatlerce ısrar etmek hoş değil.

Ve lütfen bu duruma " ret edildim " olarak bakmayın.

Back
X