Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı sıkılmıştır, ama bunu kişisel algılamanız enteresan. Ona sıkıntısının sebebini, "kırıldığınızı" ima etmeden sormayı denediniz mi? Ayrıca erkekler seks makinesi değil, eşiniz her istediğinizde sizinle sevişmek zorunda olmamalı. Böyle bir beklentiniz varsa düşürün lütfen.Kızlar slm dün yemeklerini neyin hazırladım başladık kızımla eşimi beklemeye.
Neyse geldi yemklerim hazır güzelce süslendi. Görünce hemen ooo falan dedi şaşırdı. Gözlerini alamadı. İftardan sonra görüşürüz dedim şakayla karışık Ayy hayır çok yorgunum dedi.
Bu arada niyetli olan benim kendisi tutmuyor.
Neyse iftirayı beklerken günün nasıl geçti yoruldun mu niye bukadar somjrtuksun bişe mi oldu dedim. Yo olmadı yorulmadım da çok rahattı buğün dedi.
Neyse iftar oldu yavrum yedi içti yattı. Ben aralıksız afedersiniz sırnaçıyoruö sürekli kaçıyor hiç böyle yapmazdı..
Buğün olmaz başım ağrıyor yok şuram ağrıyor dedi durdu.. Israrla üstüne gittim buğün istemiyorum ya dedi. Neyse çok kırıldım belli etmedim. O zamn hadi uyuyalım geç oldu dedim. Tamam bende geliyorum dedi.
Hani yaramazlık yapacaktık dedi. Geçti canım dedim oy iyi bari ben uyuyorum dedi başladı horlamaya kendimi çok kötü hissettim.
Birde içmez normalde ama evde sigara vardı versene dedi.. Normalde içmez sadece canı sıkkınken içer..
Öyle canımda sıkkın değildi düşünceliydi bi kafama takıldı Red edilmek ne kötü hissetiriyormuş.
Sizce tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım
İlk işiniz imla kurallarını öğrenmek olmalı. Adama neden somurtuksun BİŞE Mİ OLDU deyince zavallı BİŞE lafını duyunca beyininin birkaç lobunu kaybetmiş olabilir. Somurtuk konusuna girmeyeceğim bileKızlar slm dün yemeklerini neyin hazırladım başladık kızımla eşimi beklemeye.
Neyse geldi yemklerim hazır güzelce süslendi. Görünce hemen ooo falan dedi şaşırdı. Gözlerini alamadı. İftardan sonra görüşürüz dedim şakayla karışık Ayy hayır çok yorgunum dedi.
Bu arada niyetli olan benim kendisi tutmuyor.
Neyse iftirayı beklerken günün nasıl geçti yoruldun mu niye bukadar somjrtuksun bişe mi oldu dedim. Yo olmadı yorulmadım da çok rahattı buğün dedi.
Neyse iftar oldu yavrum yedi içti yattı. Ben aralıksız afedersiniz sırnaçıyoruö sürekli kaçıyor hiç böyle yapmazdı..
Buğün olmaz başım ağrıyor yok şuram ağrıyor dedi durdu.. Israrla üstüne gittim buğün istemiyorum ya dedi. Neyse çok kırıldım belli etmedim. O zamn hadi uyuyalım geç oldu dedim. Tamam bende geliyorum dedi.
Hani yaramazlık yapacaktık dedi. Geçti canım dedim oy iyi bari ben uyuyorum dedi başladı horlamaya kendimi çok kötü hissettim.
Birde içmez normalde ama evde sigara vardı versene dedi.. Normalde içmez sadece canı sıkkınken içer..
Öyle canımda sıkkın değildi düşünceliydi bi kafama takıldı Red edilmek ne kötü hissetiriyormuş.
Sizce tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım
Bilmediğiniz bir sıkıntısı olabilir mi?Aslında düşündüm de bu ilk değil son zamanlarda hep isteksiz hep erken yatmaya çalışmak gecen yine çok hevesle süslemiştim ki o gün çalışmıyor evdeydi aynı şeyi yapmıştı.
iftirayı
somjrtuksun
sırnaçıyoruö
Nasıl ya dünya yansa oyş benim hanım fantezi kıyafet giymiş hmmmm deyip mevzuya mi girecekSiz Çok istekli olduğunuz zamanlarda geri çeviremeyeceği şekilde fantezi kıyafet giyip sırnaşın..o zaman hayır diyebileceğini düşünmüyorum dünya yansa umrunda olmaz.