• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Red edildim ilk defa içime oturdu

Gayet normal. Zaten bu is iki kisinin istemesiyle oluyor hadi yapalim deyince bna da pek cezbedici gelmez acikcasi

Ya giyinip suslenip hadi seviselim yapmayin.spontane gelissin.adam beklentiyi dusununce isteksizlesebiljr normal.akisina birakin ufak ufak gunduzden bastan cikarin ama dohl yapin bunu.atiyorum sutyen mememin ustunu nasil tahris etmis hayatim deyip memenin bi kismjnin fotosunu cekip aciyo de gonder🤣🤣🤣🤣ahahah baslar gene bidivikler gelip laf saydirmaya...yemek yerken kur yap.yemegin tadina baksana de agzina uzat catali vs vs yap bisiler ama hazirlanip suslenip hadi seviselim cekici degil.dogal seleksiyon

Kızlar slm dün yemeklerini neyin hazırladım başladık kızımla eşimi beklemeye.

Neyse geldi yemklerim hazır güzelce süslendi. Görünce hemen ooo falan dedi şaşırdı. Gözlerini alamadı. İftardan sonra görüşürüz dedim şakayla karışık Ayy hayır çok yorgunum dedi.

Bu arada niyetli olan benim kendisi tutmuyor.

Neyse iftirayı beklerken günün nasıl geçti yoruldun mu niye bukadar somjrtuksun bişe mi oldu dedim. Yo olmadı yorulmadım da çok rahattı buğün dedi.

Neyse iftar oldu yavrum yedi içti yattı. Ben aralıksız afedersiniz sırnaçıyoruö sürekli kaçıyor hiç böyle yapmazdı..
Buğün olmaz başım ağrıyor yok şuram ağrıyor dedi durdu.. Israrla üstüne gittim buğün istemiyorum ya dedi. Neyse çok kırıldım belli etmedim. O zamn hadi uyuyalım geç oldu dedim. Tamam bende geliyorum dedi.

Hani yaramazlık yapacaktık dedi. Geçti canım dedim oy iyi bari ben uyuyorum dedi başladı horlamaya kendimi çok kötü hissettim.

Birde içmez normalde ama evde sigara vardı versene dedi.. Normalde içmez sadece canı sıkkınken içer..

Öyle canımda sıkkın değildi düşünceliydi bi kafama takıldı Red edilmek ne kötü hissetiriyormuş.

Sizce tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım
Canı sıkılmıştır, ama bunu kişisel algılamanız enteresan. Ona sıkıntısının sebebini, "kırıldığınızı" ima etmeden sormayı denediniz mi? Ayrıca erkekler seks makinesi değil, eşiniz her istediğinizde sizinle sevişmek zorunda olmamalı. Böyle bir beklentiniz varsa düşürün lütfen.

Adam istemediğini belli etmişken ısrarla niye üstüne gidiyorsunuz? Adamlar düğmeyle çalışmıyor ki her istediğimizde basıp sevişelim.
O an canı istememiştir, modunda değildir, size lap diye "istemiyorum" demek yerine kendini çekmiş, siz üstüne üstüne gitmişsiniz adamın.

Sürekli reddetmek gibi bir huyu yoksa bu kadar çıtkırıldım olmayın.

Kızlar slm dün yemeklerini neyin hazırladım başladık kızımla eşimi beklemeye.

Neyse geldi yemklerim hazır güzelce süslendi. Görünce hemen ooo falan dedi şaşırdı. Gözlerini alamadı. İftardan sonra görüşürüz dedim şakayla karışık Ayy hayır çok yorgunum dedi.

Bu arada niyetli olan benim kendisi tutmuyor.

Neyse iftirayı beklerken günün nasıl geçti yoruldun mu niye bukadar somjrtuksun bişe mi oldu dedim. Yo olmadı yorulmadım da çok rahattı buğün dedi.

Neyse iftar oldu yavrum yedi içti yattı. Ben aralıksız afedersiniz sırnaçıyoruö sürekli kaçıyor hiç böyle yapmazdı..
Buğün olmaz başım ağrıyor yok şuram ağrıyor dedi durdu.. Israrla üstüne gittim buğün istemiyorum ya dedi. Neyse çok kırıldım belli etmedim. O zamn hadi uyuyalım geç oldu dedim. Tamam bende geliyorum dedi.

Hani yaramazlık yapacaktık dedi. Geçti canım dedim oy iyi bari ben uyuyorum dedi başladı horlamaya kendimi çok kötü hissettim.

Birde içmez normalde ama evde sigara vardı versene dedi.. Normalde içmez sadece canı sıkkınken içer..

Öyle canımda sıkkın değildi düşünceliydi bi kafama takıldı Red edilmek ne kötü hissetiriyormuş.

Sizce tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım
İlk işiniz imla kurallarını öğrenmek olmalı. Adama neden somurtuksun BİŞE Mİ OLDU deyince zavallı BİŞE lafını duyunca beyininin birkaç lobunu kaybetmiş olabilir. Somurtuk konusuna girmeyeceğim bile

Bu görev gibi yapilacak birsey degil ki, insanin bir şekilde o gün için cani istemeyebilir.
Bunu bu kadar ego meselesine cevirecek, tavir alip uzatacak ne buluyorsunuz anlamadim.
Sanirsin afrodit, seks tanricasi filan yani rededilemez neyiniz var o kadar. 😂😂😂😂

Aslında düşündüm de bu ilk değil son zamanlarda hep isteksiz hep erken yatmaya çalışmak gecen yine çok hevesle süslemiştim ki o gün çalışmıyor evdeydi aynı şeyi yapmıştı.
Bilmediğiniz bir sıkıntısı olabilir mi?

Kesinlikle haklısınız evet sizi mutlu edecek her anlamda uyutmazdim olay çıkarırım vay kıymetli vay

Siz Çok istekli olduğunuz zamanlarda geri çeviremeyeceği şekilde fantezi kıyafet giyip sırnaşın..o zaman hayır diyebileceğini düşünmüyorum dünya yansa umrunda olmaz.
Nasıl ya dünya yansa oyş benim hanım fantezi kıyafet giymiş hmmmm deyip mevzuya mi girecek :KK53: ayol bu erkekler seks makinesi mi? Adamın da canı var başı ağrır k.ci ağrır alınmasın diye hasta hasta zorla sevismeye mi çalışacak adam

Back
X