Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Artık büyük iş kocalarda elimiz ayağımız olacaklar 😂

Benim Allahtan diğer gebeliğimin son üç ayı yaz ayına denk gelmişti zaten ayaklarım çok şişmişti terlik ancak oluyordu kapalı ayakkabı giymek mümkün değil di bunlar da son aylarım kışa denk geliyor bunlarda nasıl olacak bilmiyorum 😵‍💫

Benim Allahtan diğer gebeliğimin son üç ayı yaz ayına denk gelmişti zaten ayaklarım çok şişmişti terlik ancak oluyordu kapalı ayakkabı giymek mümkün değil di bunlar da son aylarım kışa denk geliyor bunlarda nasıl olacak bilmiyorum 😵‍💫
Evet ya ayaklar şişiyormuş, kış ortasında napıcaz bilmiyorum

Sizin kanama alanı var mıydı kaçıncı haftada olmuştu neden oldu acaba öyle korktum ki ömrümden ömür gitti bugün😞
Benim kanama alanım vardı ve geçmesi iki ay sürdü. Tam hatırlamıyorum erken haftalardı, 6. haftaydı sanırım. Benim de iş yerinde olmuştu. En iyisi dinlenmek oluyor. Bir de rahim kasılmasın diye magnezyum takviyesi kullandırtmıştı bana, bol da su içmelisin

Ya mayala’nın dediği gibi şu gebelik imzalarını ekleyin kim hangi haftada anlaşılmıyor 🤣🤣

Baharım ben ilk gebeliğim de diyordum son aylarım yaza geliyor güzel güzel giyinirim saçlarımı yaparım gezerim tozarım ne mi oldu hepsi boş çıktı 😂 evimin işini zor yapıyordum hem ağırlaşmıştım hem sıcaklık iş yaparken bile nefes nefese kalıyordum 😂

Baharım ben ilk gebeliğim de diyordum son aylarım yaza geliyor güzel güzel giyinirim saçlarımı yaparım gezerim tozarım ne mi oldu hepsi boş çıktı 😂 evimin işini zor yapıyordum hem ağırlaşmıştım hem sıcaklık iş yaparken bile nefes nefese kalıyordum 😂
Bende çok kokoş bir insanım bıcır bıcır hamile olmak istiyorum ama bakalım nasıl olucaz😅😂

Back
X