- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
Gözlerim 4 numara miyop lens kullanıyorum ondan anca gördüm![]()
Geçmiş olsun canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözlerim 4 numara miyop lens kullanıyorum ondan anca gördüm![]()
Ay doğum tarihlerimiz aynıııuHerkesin bünyesi farklıdır kimi erken çıkar kimi geç çıkar.Kiminin iç karnı geniştir.Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bi de üçüzle başlayıp risk çok olduğu için doktor önerisiyle redüksiyon oldum.Tek bebeğim kaldı.O yüzden rahmim erken genişlemiş ve karnım çıkmış olabilir.
Mayalacım maşallah bugün biraz aktif olduk ne mutlu![]()
Benim başta göbeğim vardı, ama ilaçları bırakınca o şişkinlik gitti. İlk haftalarda patlayacağımı düşünüyordum. Annem de şaşırıyordu nasıl bu kadar erken göbeğin çıktı diye. Şimdi gitti o şişkinlikHerkesin bünyesi farklıdır kimi erken çıkar kimi geç çıkar.Kiminin iç karnı geniştir.Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bi de üçüzle başlayıp risk çok olduğu için doktor önerisiyle redüksiyon oldum.Tek bebeğim kaldı.O yüzden rahmim erken genişlemiş ve karnım çıkmış olabilir.
ya fetal dna yaptırmış mıydın sormuş muydum unuttum kusura bakmaAy doğum tarihlerimiz aynıııu![]()
Yok kuzum ben düşünmüyorum yaptırmayı eşimde yaptırma taraftarı değil sadece detaylı ultrason yaptırıcamya fetal dna yaptırmış mıydın sormuş muydum unuttum kusura bakma
Şu an progestan da mı kullanmıyorsun? Hiçbir şey yok mu?(folik asit hariç)Benim başta göbeğim vardı, ama ilaçları bırakınca o şişkinlik gitti. İlk haftalarda patlayacağımı düşünüyordum. Annem de şaşırıyordu nasıl bu kadar erken göbeğin çıktı diye. Şimdi gitti o şişkinlik
Ben de yaptırmadım, ikili taramayı da yaptırmadım, doktorum bu sefer zorla dörtlü taramayı yaptırdı. Bir ay sonra da detaylı ultrasonum varYok kuzum ben düşünmüyorum yaptırmayı eşimde yaptırma taraftarı değil sadece detaylı ultrason yaptırıcam
Haydi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin Amin.Ben de yaptırmadım, ikili taramayı da yaptırmadım, doktorum bu sefer zorla dörtlü taramayı yaptırdı. Bir ay sonra da detaylı ultrasonum var
Yok çok şükür hepsini bıraktım artık, 5 hafta oluyor yani 14. haftaya kadar kullanmışım. Onları bırakmak büyük rahatlık yaŞu an progestan da mı kullanmıyorsun? Hiçbir şey yok mu?(folik asit hariç)
Şu an progestan da mı kullanmıyorsun? Hiçbir şey yok mu?(folik asit hariç)
Ben şimdi takviye kullanıyorum ocean mummy, onda yine folik asit varBenim Progesteron az kaldı bunlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar demişti hafta kadar var zaten bitti mi bırakacağım folik asitte ilk 12.haftaya kadar benim o da haftaya bitiyor devam etsem mi bilmiyorum diğer haftalar için de ayrı var siz ne yapacaksınız devam mı folik asite
Acaba progestan mı yapıyor ki…Ben de bir süre daha kullanacağım.Bakalım…Sağlıkla gelsin hepimizin bebeleri:)Amin.Yok çok şükür hepsini bıraktım artık, 5 hafta oluyor yani 14. haftaya kadar kullanmışım. Onları bırakmak büyük rahatlık ya
Biz kendi doktorumla heniz daha onları hiç konuşmadık çünkü en son gittiğimde 7+4 dük yarın belki fikrini söyler ama bana da Salı günü devletteki perinatolog ikizlere ikili tarama üçlü tarama yapılmıyor zaten sadece fetal dna yaptırabilirsin dedi doğru mu yalan mı bilmiyorum doktora pek güvenemedimBen de yaptırmadım, ikili taramayı da yaptırmadım, doktorum bu sefer zorla dörtlü taramayı yaptırdı. Bir ay sonra da detaylı ultrasonum var
Amiiin canım benim.Acaba progestan mı yapıyor ki…Ben de bir süre daha kullanacağım.Bakalım…Sağlıkla gelsin hepimizin bebeleri:)Amin.
Bana regenesis Max diye bir vitamin verildi baştan beri onu kullanıyorum bi de progestan.doktor ne derse o zaman bırakıcam yaBenim Progesteron az kaldı bunlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar demişti hafta kadar var zaten bitti mi bırakacağım folik asitte ilk 12.haftaya kadar benim o da haftaya bitiyor devam etsem mi bilmiyorum diğer haftalar için de ayrı var siz ne yapacaksınız devam mı folik asite
Yani ben içindeki diğer şeyler için de kullanıyorum multivitamin sonuçta, vitamin eksikliği hızlı oluyor çünkü onu fark ettim. Benim mesela b12 birden düşmüşBenim böyle bu 12.haftaya kadar ondan sonra devam etmek isterse 2 numaraya geçiyorsun
OyyyOlsun kız ben 6 yıl bekledim ya dibine kadar yaşamak istiyorumarkadaşlarıma hep dedim bi hamile kalıyım daha ilk aydan penguen yürüyüşüne felan geçerim diye o kadar nazlanmak istiyorum
![]()