Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkesin bünyesi farklıdır kimi erken çıkar kimi geç çıkar.Kiminin iç karnı geniştir.Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bi de üçüzle başlayıp risk çok olduğu için doktor önerisiyle redüksiyon oldum.Tek bebeğim kaldı.O yüzden rahmim erken genişlemiş ve karnım çıkmış olabilir.
Ay doğum tarihlerimiz aynıııu😍

Herkesin bünyesi farklıdır kimi erken çıkar kimi geç çıkar.Kiminin iç karnı geniştir.Kendi adıma konuşmam gerekirse ben bi de üçüzle başlayıp risk çok olduğu için doktor önerisiyle redüksiyon oldum.Tek bebeğim kaldı.O yüzden rahmim erken genişlemiş ve karnım çıkmış olabilir.
Benim başta göbeğim vardı, ama ilaçları bırakınca o şişkinlik gitti. İlk haftalarda patlayacağımı düşünüyordum. Annem de şaşırıyordu nasıl bu kadar erken göbeğin çıktı diye. Şimdi gitti o şişkinlik

Benim başta göbeğim vardı, ama ilaçları bırakınca o şişkinlik gitti. İlk haftalarda patlayacağımı düşünüyordum. Annem de şaşırıyordu nasıl bu kadar erken göbeğin çıktı diye. Şimdi gitti o şişkinlik
Şu an progestan da mı kullanmıyorsun? Hiçbir şey yok mu?(folik asit hariç)

Şu an progestan da mı kullanmıyorsun? Hiçbir şey yok mu?(folik asit hariç)

Benim Progesteron az kaldı bunlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar demişti hafta kadar var zaten bitti mi bırakacağım folik asitte ilk 12.haftaya kadar benim o da haftaya bitiyor devam etsem mi bilmiyorum diğer haftalar için de ayrı var siz ne yapacaksınız devam mı folik asite

Benim Progesteron az kaldı bunlar bitince bırakacağım inşallah tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar demişti hafta kadar var zaten bitti mi bırakacağım folik asitte ilk 12.haftaya kadar benim o da haftaya bitiyor devam etsem mi bilmiyorum diğer haftalar için de ayrı var siz ne yapacaksınız devam mı folik asite
Ben şimdi takviye kullanıyorum ocean mummy, onda yine folik asit var

Ben de yaptırmadım, ikili taramayı da yaptırmadım, doktorum bu sefer zorla dörtlü taramayı yaptırdı. Bir ay sonra da detaylı ultrasonum var
Biz kendi doktorumla heniz daha onları hiç konuşmadık çünkü en son gittiğimde 7+4 dük yarın belki fikrini söyler ama bana da Salı günü devletteki perinatolog ikizlere ikili tarama üçlü tarama yapılmıyor zaten sadece fetal dna yaptırabilirsin dedi doğru mu yalan mı bilmiyorum doktora pek güvenemedim

Bana regenesis Max diye bir vitamin verildi baştan beri onu kullanıyorum bi de progestan.doktor ne derse o zaman bırakıcam ya

Benim böyle bu 12.haftaya kadar ondan sonra devam etmek isterse 2 numaraya geçiyorsun

Eklentiler

• IMG_8244.webp
    IMG_8244.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 11
Benim böyle bu 12.haftaya kadar ondan sonra devam etmek isterse 2 numaraya geçiyorsun
Yani ben içindeki diğer şeyler için de kullanıyorum multivitamin sonuçta, vitamin eksikliği hızlı oluyor çünkü onu fark ettim. Benim mesela b12 birden düşmüş 😅 ona başladım. D vitamini ve magnezyum kullanıyorum birde. Demir şuan iyi gidiyor ona ek bir şey başlamadım

Olsun kız ben 6 yıl bekledim ya dibine kadar yaşamak istiyorum 🤣 arkadaşlarıma hep dedim bi hamile kalıyım daha ilk aydan penguen yürüyüşüne felan geçerim diye o kadar nazlanmak istiyorum 😅
Oyyy 🥹 benim de 6 yıl evliliğimin 7. Yılındayım ilk yıl hemen olmasın diye düşünmedik sonra da böyle oldu neyse ki çok şükür 🙏

Back
X