- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
Yaaaa maşallahhh göbüşünü yesinlerrrr![]()
Bak bana dedin bu kızçelerin daha belirgin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa maşallahhh göbüşünü yesinlerrrr![]()
Yaa evet bir anda cikti hahah 2-3 gun icinde boyle oldu noluyo yaa dedimMaşallahsübhanallah bebiş dışardan el sallıyor
senin göbeğin bizimkinden daha belirginmiş
![]()
Aşkım bende 2 tane olmasına rağmen göbeğim seninkinden daha küçük ay benim çocuklar içerdeki derinliklerde kayboluyor herhaldeBir gobus de benden gelsinhepinizi gobuslerinden selamliyorumm
Yaa sana da masallah canimmYaaaa maşallahhh göbüşünü yesinlerrrr![]()
Yaa evet bir anda cikti hahah 2-3 gun icinde boyle oldu noluyo yaa dedimsenin de bayagi belirgin yaa bir de ikiz olunca
![]()
Senin ic karnin geniss herhalde oyle dusunAşkım bende 2 tane olmasına rağmen göbeğim seninkinden daha küçük ay benim çocuklar içerdeki derinliklerde kayboluyor herhalde![]()
Basen hepimizde var yaaa amaan salla at bakalimmEvet benim ki çıkmış hiç farkında değilim bir tane daha çektim ama basenden atmaya korkuyorum![]()
Senin ic karnin geniss herhalde oyle dusunbir anda firlar seninki de bence 1 aya kalmadan bir de ikiz yanii
Basen hepimizde var yaaa amaan salla at bakalimm![]()
Ay asko latife ediyorsunKız sen çıta gibisin sübhanallah maşallahbenden sen gibi iki tane çıkar
![]()
Ben karbonhidrat yemekten de kilo almis olabilirim borek makarna pogaca surekli canim cekiyorKız biraz yemek yiyin kilo alın böyle olmaz ki![]()
Ay asko latife ediyorsuncok kilo aldim ben normalime ve boyuma gore bu tup bebek ssurecinde yaa
Ben karbonhidrat yemekten de kilo almis olabilirim borek makarna pogaca surekli canim cekiyor![]()
Yaa tesekkur ederimİnan ki gerçek söylüyorum çok zarifsin maşallahbu kilo almış halinse kilosun halini düşünemiyorum
![]()
Ay asko latife ediyorsuncok kilo aldim ben normalime ve boyuma gore bu tup bebek ssurecinde yaa
Aşkım sen yarına doğuma gitmen lazımBuyrun minik karnım dermişimbaya baya çıkmış karnım günaydın bana
![]()
Yaa tesekkur ederimbunu duymak iyi geldi cevremdekiler hep uuuuu kilo almissin diyip diyip duriyii
![]()
Aşkım sen yarına doğuma gitmen lazımmaşallah
ikizler gümbür gümbür geliyor
![]()