Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bir göbek fotisi de benden gelsin o zaman 🤣

Kız daha diyon karnım yok etek geniş olduğu için öyle hele birde dar giy göbüşü gör bu arada benim karnım seninkinden büyük 😂🫣 oy oy kendimi ileri aylarda düşünemiyorum 🥹

Kız daha diyon karnım yok etek geniş olduğu için öyle hele birde dar giy göbüşü gör bu arada benim karnım seninkinden büyük 😂🫣 oy oy kendimi ileri aylarda düşünemiyorum 🥹
Yaa normal müslin pantolon giymiştim, yemek sonrası da bu kadar şişiyorum işte. 1-2 haftaya pörtlerim diye düşünüyorum. Vakti geldi 🤣

Yaa normal müslin pantolon giymiştim, yemek sonrası da bu kadar şişiyorum işte. 1-2 haftaya pörtlerim diye düşünüyorum. Vakti geldi 🤣

Oy gözlerim etek gibi gördü hamilelik 🤰 hormonları gözlerimi bulandırdı 😆 yok yok yine de var maşallah 🧿

Hele sus sen nerde kilolusun hele bana bak basenlere bizde
genetik bacım ben bekarken 45 kiloydum o popo hep çıkıldı ben en iyisi ameliyatla kopartim 😆
Aşkımmm benim hatlarım da valla elbiseden çok belli olmadı yoksa bende aynıyım armut tipliyim tüm kilom basen ve bacakta belim 2 karış ama tüm kilo basenlerde toplanıyor benim yani 50 kiloyken bile bacaklarımın kalınlığından kendimi 70 kilo insanların yanında daha kalın görürdüm

Aşkımmm benim hatlarım da valla elbiseden çok belli olmadı yoksa bende aynıyım armut tipliyim tüm kilom basen ve bacakta belim 2 karış ama tüm kilo basenlerde toplanıyor benim yani 50 kiloyken bile bacaklarımın kalınlığından kendimi 70 kilo insanların yanında daha kalın görürdüm

Benim de bel ince basen ve bacaklar 🦵 tombiş herkes zayıf benle sen kilolu :KK61:

Benimki tam bir kız göbeği, öne değil yanlara genişliyorum 🤣 o çok fark etti bende. Yağlanmış gibi duruyorum, çok fena

Benim kızım da sivriydi öne doğru hiç enine gitmedi demek ki herkesin vücudu farklı olabilir 😁

Bir gobus de benden gelsin ❤️ hepinizi gobuslerinden selamliyorumm

Eklentiler

• IMG_6148.webp
    IMG_6148.webp
    88 KB · Görüntüleme: 34
Back
X