- 8 Şubat 2024
- 772
- 1.267
- 33
- 25
Ay kızlar bu arada ne kadar zayıfsınızzzzBir göbek fotisi de benden gelsin o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar bu arada ne kadar zayıfsınızzzzBir göbek fotisi de benden gelsin o zaman![]()
Bir göbek fotisi de benden gelsin o zaman![]()
Evet bacım senin karnın benimkinden büyük maşallahKız daha diyon karnım yok etek geniş olduğu için öyle hele birde dar giy göbüşü gör bu arada benim karnım seninkinden büyükoy oy kendimi ileri aylarda düşünemiyorum
![]()
Ay kızlar bu arada ne kadar zayıfsınızzzzmayalacımla ben etine dolgun hatunlarız
![]()
Yaa normal müslin pantolon giymiştim, yemek sonrası da bu kadar şişiyorum işte. 1-2 haftaya pörtlerim diye düşünüyorum. Vakti geldiKız daha diyon karnım yok etek geniş olduğu için öyle hele birde dar giy göbüşü gör bu arada benim karnım seninkinden büyükoy oy kendimi ileri aylarda düşünemiyorum
![]()
Evet bacım senin karnın benimkinden büyük maşallah![]()
Yaa normal müslin pantolon giymiştim, yemek sonrası da bu kadar şişiyorum işte. 1-2 haftaya pörtlerim diye düşünüyorum. Vakti geldi![]()
Aşkımmm benim hatlarım da valla elbiseden çok belli olmadı yoksa bende aynıyım armut tipliyim tüm kilom basen ve bacakta belim 2 karış ama tüm kilo basenlerde toplanıyor benim yani 50 kiloyken bile bacaklarımın kalınlığından kendimi 70 kilo insanların yanında daha kalın görürdümHele sus sen nerde kilolusun hele bana bak basenlere bizde
genetik bacım ben bekarken 45 kiloydum o popo hep çıkıldı ben en iyisi ameliyatla kopartim![]()
Aşkımmm benim hatlarım da valla elbiseden çok belli olmadı yoksa bende aynıyım armut tipliyim tüm kilom basen ve bacakta belim 2 karış ama tüm kilo basenlerde toplanıyor benim yani 50 kiloyken bile bacaklarımın kalınlığından kendimi 70 kilo insanların yanında daha kalın görürdüm
Benimki tam bir kız göbeği, öne değil yanlara genişliyorumOy gözlerim etek gibi gördü hamilelikhormonları gözlerimi bulandırdı
yok yok yine de var maşallah
![]()
Balık etliyizBenim de bel ince basen ve bacaklartombiş herkes zayıf benle sen kilolu
![]()
Benimki tam bir kız göbeği, öne değil yanlara genişliyorumo çok fark etti bende. Yağlanmış gibi duruyorum, çok fena
Mayalayla biz napalım yaBenimki tam bir kız göbeği, öne değil yanlara genişliyorumo çok fark etti bende. Yağlanmış gibi duruyorum, çok fena
Balık etliyizetliyiz butluyuz mutluyuz
![]()
Mayalayla biz napalım ya2 tane olunca ne erkek göbeği ne kız göbeği diyebiliyoruz
![]()
Bir gobus de benden gelsinhepinizi gobuslerinden selamliyorumm
Yaaaa maşallahhh göbüşünü yesinlerrrrBir gobus de benden gelsinhepinizi gobuslerinden selamliyorumm
Bizde Minnak göbüşlerle kendimizi avutuyoruzMaşallahsübhanallah bebiş dışardan el sallıyor
senin göbeğin bizimkinden daha belirginmiş
![]()