- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
Boydan diri duruyorum canım ama var yine de kalçam filan bakma büyük geniş fotoda pek anlaşılmıyor![]()
Yok yok ben anlarım çok kürdan gibi de güzel değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boydan diri duruyorum canım ama var yine de kalçam filan bakma büyük geniş fotoda pek anlaşılmıyor![]()
Sağ ol kuzum benim hepimiz kendine münhasırız ve çiçek gibiyiz maaşallahYok yok ben anlarım çok kürdan gibi de güzel değilsenin boyuna göre kilon çok güzel orantılı hiç sıkıntı etme bence vallah çok yakışmış
![]()
Sağ ol kuzum benim hepimiz kendine münhasırız ve çiçek gibiyiz maaşallah![]()
Ben de bugün yürüyüşe başlamak istiyorum inşallah, maşallah, …Yürüyüşlere başlayacağım inşaallah canım şimdi o zaman veririm ya da korurum inş korusun bile yeter bana
Valla bende çok hareketsiz kaldım canım bir de bu süreçten önce spor yapıyordum .yoga yapıyordum hepsini bırakınca hantallaştım resmenBen de bugün yürüyüşe başlamak istiyorum inşallah, maşallah, …valla her gün 22:30a zor dayanıyorum bu hareketsiz halimle, ne olacak bilemiyorum
![]()
Kız senin de çıkmıştır sen bizden büyüksün birde zayıfsın daha belirgin olması gerekiyorsen at karnını biz anlarız artık uzman olduk
![]()
Ben deeKanka göbeğim kocaman olsun istiyorum![]()
Eki Görüntüle 3608092 benimki desepide ninki gibi su dolu
sizinki daha çok çıkmış küstüm
böyle olduğuna bakmayın tişörtü bırakınca hiç belli olmuyor
Sizinkileri görünce yok gibi geliyor yaKız maşallahdaha diyo yok işte bebişin orada normal ne kadar su iç bu kadar çıkmaz
kız bu ne kırılacaksın bu benim bekarlık halim
![]()
Sizinkileri görünce yok gibi geliyor yaboy da yok ben de 1.55
![]()
Bugun 13+4 olduk tabiki de önemli olan sağlıklı olmamız ama hemen çıksın istiyor insanBenim çoğul gebelik birde ikinci gebeliğim onun da etkisi var ama senin de çıkmış canım kaç haftalık oldun şimdi olsun kuzum çok şükür sağlığımız yerinde Elhamdulillah gerisi önemli değil![]()
Bugun 13+4 olduk tabiki de önemli olan sağlıklı olmamız ama hemen çıksın istiyor insan![]()
Napıyorsunuz kızlar nasılsınız kaç haftalık oldunuz herşey yolunda mı
Oy maşallah canım benimİyiyiz çok şükür canım benim sen nasılsın kaç haftalık oldun
Ben 12.haftanın içindeyim çok şükür![]()
Oy maşallah canım benimbende 17 kuzum
Niyet ettim yürüyüşe çıkmayahadi bakalım
Korse gibi sıkı olmayan lazer kesim taytlar var canım onlardan giyebilirsin ben giyiyorum sıkmıyor karnımıBen de sizinle aynıyımhatta düğün var korse giyemeceğim için saçma sapan elbiseler sipariş ettim
![]()
Niyet ettim yürüyüşe çıkmayahadi bakalım