Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Boydan diri duruyorum canım ama var yine de kalçam filan bakma büyük geniş fotoda pek anlaşılmıyor 🤭😂

Yok yok ben anlarım çok kürdan gibi de güzel değil 🤪 senin boyuna göre kilon çok güzel orantılı hiç sıkıntı etme bence vallah çok yakışmış 💕

Ben de bugün yürüyüşe başlamak istiyorum inşallah, maşallah, … 😄 valla her gün 22:30a zor dayanıyorum bu hareketsiz halimle, ne olacak bilemiyorum 🤣
Valla bende çok hareketsiz kaldım canım bir de bu süreçten önce spor yapıyordum .yoga yapıyordum hepsini bırakınca hantallaştım resmen

Kız senin de çıkmıştır sen bizden büyüksün birde zayıfsın daha belirgin olması gerekiyor 🥰 sen at karnını biz anlarız artık uzman olduk 😹
1000087404.webp
benimki de sepide sepide ninki gibi su dolu🤣sizinki daha çok çıkmış küstüm 🤣 böyle olduğuna bakmayın tişörtü bırakınca hiç belli olmuyor

Sizinkileri görünce yok gibi geliyor ya🤣 boy da yok ben de 1.55🫣

Benim çoğul gebelik birde ikinci gebeliğim onun da etkisi var ama senin de çıkmış canım kaç haftalık oldun şimdi olsun kuzum çok şükür sağlığımız yerinde Elhamdulillah gerisi önemli değil 🥰

Benim çoğul gebelik birde ikinci gebeliğim onun da etkisi var ama senin de çıkmış canım kaç haftalık oldun şimdi olsun kuzum çok şükür sağlığımız yerinde Elhamdulillah gerisi önemli değil 🥰
Bugun 13+4 olduk tabiki de önemli olan sağlıklı olmamız ama hemen çıksın istiyor insan 😇😇

Back
X