Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay aslında benim de var onlardan ama korkuyorum giymeye yenisini bi tık bolunu alayım o zaman basenleri popom bıngol bıngıl etmez en azından 🥲
Aynen canım ben de onsuz elbise etek giyemem asla günlük hayatta da . Evet ben de xl ını almayı düşünüyorum hem karnım büyüdükçe de giyerim kışa kadar

bugün çok şükür bende yürüyüş yaptım kızlar .her gün düzenli yürümeyi planlıyorum bakayım inşaallah .Denize enfeksiyon vs den korktuğum için girmeye çekiniyorum yoksa yüzmek de çok iyi gelir

bugün çok şükür bende yürüyüş yaptım kızlar .her gün düzenli yürümeyi planlıyorum bakayım inşaallah .Denize enfeksiyon vs den korktuğum için girmeye çekiniyorum yoksa yüzmek de çok iyi gelir
Bende her gün yarım saatte olsa yürümeyi planlıyorum yoksa çok hantallaşıcam vidaya kalkamam diye düşünüyorum

Günaydınn.... :KK200: Mide bulantıları devam eden var mı kızlar? Benim arada çok oluyo arada olmuyo....

Yani benim bazen hiç yok bazen de sabahları yada gün içerisinde oluyor bu sabah ta çok kötü oldum bir günüm bir günü tutmuyor 😵‍💫

Benim de öyle oluyor...Olunca fena oluyorum olmayınca niye olmadı diye endişeleniyorum tuhaf ya

Bende diyorum çok şükür artık bitti galiba sonra bakıyorum yine arada yokluyor beni 🙄
Hiç endişelenme bazı kişiler de hiç bulantı bile olmuyor herkesin bünyesi farklı tepki veriyor 🥲

Back
X