- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
devamı gelir inşallah. İlk günden zorlamak istemedim, yarın sabah iş var
![]()
Okullar kapandı sizin daha devam ediyor mu canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devamı gelir inşallah. İlk günden zorlamak istemedim, yarın sabah iş var
![]()
Ay aslında benim de var onlardan ama korkuyorum giymeye yenisini bi tık bolunu alayım o zaman basenleri popom bıngol bıngıl etmez en azındanKorse gibi sıkı olmayan lazer kesim taytlar var canım onlardan giyebilirsin ben giyiyorum sıkmıyor karnımı
Aynen canım ben de onsuz elbise etek giyemem asla günlük hayatta da . Evet ben de xl ını almayı düşünüyorum hem karnım büyüdükçe de giyerim kışa kadarAy aslında benim de var onlardan ama korkuyorum giymeye yenisini bi tık bolunu alayım o zaman basenleri popom bıngol bıngıl etmez en azından![]()
Benimkiler şimdiden xl artık xxl bakayım ben deAynen canım ben de onsuz elbise etek giyemem asla günlük hayatta da . Evet ben de xl ını almayı düşünüyorum hem karnım büyüdükçe de giyerim kışa kadar
Aslında bende xxl düşünebilirim ne olacağımız meçhulBenimkiler şimdiden xl artık xxl bakayım ben de![]()
Bende her gün yarım saatte olsa yürümeyi planlıyorum yoksa çok hantallaşıcam vidaya kalkamam diye düşünüyorumbugün çok şükür bende yürüyüş yaptım kızlar .her gün düzenli yürümeyi planlıyorum bakayım inşaallah .Denize enfeksiyon vs den korktuğum için girmeye çekiniyorum yoksa yüzmek de çok iyi gelir
Ben yarın gideceğim nasip olursagünaydın baby’lervar mı bu gün hastaneye gidecek bebişini görecek olanlar
Handan2212 senin yarın kaçta aşkımmm
OffBen yarın gideceğim nasip olursaheyecanlıyız.Bugün gidenler anlatsın bize deneyimlerini.
Benim öyle canım günaydın . Akşamları kusuyorum ilaç da kullanıyorumGünaydınn....Mide bulantıları devam eden var mı kızlar? Benim arada çok oluyo arada olmuyo....
Günaydın kuzum 3 tegünaydın baby’lervar mı bu gün hastaneye gidecek bebişini görecek olanlar
Handan2212 senin yarın kaçta aşkımmm
Off ya insan daha erken saate alır yaGünaydın kuzum 3 te
Off ya insan daha erken saate alır yanasıl bekleyeceğiz
Ay yapar mı yaaa :) sorucam valla... Aşırı heyecanlıyım.Offcinsiyet tahmini yaptır aşkım
Günaydınn....Mide bulantıları devam eden var mı kızlar? Benim arada çok oluyo arada olmuyo....
Benim de öyle oluyor...Olunca fena oluyorum olmayınca niye olmadı diye endişeleniyorum tuhaf yaYani benim bazen hiç yok bazen de sabahları yada gün içerisinde oluyor bu sabah ta çok kötü oldum bir günüm bir günü tutmuyor![]()
Benim de öyle oluyor...Olunca fena oluyorum olmayınca niye olmadı diye endişeleniyorum tuhaf ya