Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya bırakamayacağım bende sanırım şuan çok midem bulanıyor akşam yemeği yemeden önce içtim yine 2 tane hap valla dayanamadım 🥲
Geceleri 2 tane yutup yatıyorum ona rağmen kusmaya devam ediyorum. 2 saattir yine sergen bi biçimde yatıyorum yemek desen asla yapamıyorum ailemin yanına gitmeyi bekliyorum tek başına çok zor geçiyor süreç:(

Geceleri 2 tane yutup yatıyorum ona rağmen kusmaya devam ediyorum. 2 saattir yine sergen bi biçimde yatıyorum yemek desen asla yapamıyorum ailemin yanına gitmeyi bekliyorum tek başına çok zor geçiyor süreç:(
Allah yardımcımız olsun ya ben sabah 2 tane içiyorum daha uzun süre gidiyor

Ay ben bugün 10.000 adım atmışım kendimden geçtim şu an 3 aydır yatmaya alışınca😅 tüm etim kemiğim sızlıyor

Ay ben bugün 10.000 adım atmışım kendimden geçtim şu an 3 aydır yatmaya alışınca😅 tüm etim kemiğim sızlıyor
Beni de pilates mahvetti 🤣 ama normal, transferden bir kaç hafta önce bırakmıştım 6 ay oldu ara vereli. Şuan totomun üstünde zor oturuyorum. 🔪

Çok geçmiş olsun canım bulantın mı var 🥹

Canım burcum bu hamilelik hormonları beni esir aldı yoksa 😅 böyle değildim 🤣😵‍💫
Ben seni her halinde seviyorum canımm 😂🤭 sen beni güldürdün Allah’ta seni hep güldürsün 😂💗🙏
Maalesef çok kötü şuan midem akşamları ne kadar geç içersem o kadar iyi diye düşünüyorum ilacı ama 22:00 sonrası başlıyor bulanmaya gün içinde de bir gün iyiysem iki gün kötüyüm 😩😩😩

Back
X