- 4 Aralık 2024
- 8.984
- 9.377
- 113
- 37
Hahahahah yok canım mayala ismim Zeynep Burcuama Zeynep’i kullanmıyorum
![]()
Ah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
Geceleri 2 tane yutup yatıyorum ona rağmen kusmaya devam ediyorum. 2 saattir yine sergen bi biçimde yatıyorum yemek desen asla yapamıyorum ailemin yanına gitmeyi bekliyorum tek başına çok zor geçiyor süreçYa bırakamayacağım bende sanırım şuan çok midem bulanıyor akşam yemeği yemeden önce içtim yine 2 tane hap valla dayanamadım![]()
Gökçe Umay bu sene baya moda olan isimlerden oldu, ben ta üniden beri kızım olursa Umay diyordumO yüzden Zeynep ten sanırım vazgeçtim kız olursa Gökçe erkek olursa eşim Kaan diyor en başından beri![]()
Sen de beni çok güldürdünKız Allah seni çenem ağrıdı gülmekten![]()
İnşaallah canım evet içtim bugün çayCanım birde akşamları alsan bulantı hapını belki faydası olur hiç zencefil çayını denedin mi senin büyük ihtimalle 4.ay tamamlana kadar böyle gidecek herhalde umarım doğuma kadar böyle olmaz![]()
Allah yardımcımız olsun ya ben sabah 2 tane içiyorum daha uzun süre gidiyorGeceleri 2 tane yutup yatıyorum ona rağmen kusmaya devam ediyorum. 2 saattir yine sergen bi biçimde yatıyorum yemek desen asla yapamıyorum ailemin yanına gitmeyi bekliyorum tek başına çok zor geçiyor süreç![]()
sabah bile zor uyanıyorum içince sabah içersem tüm gün uyurum sanırımAllah yardımcımız olsun ya ben sabah 2 tane içiyorum daha uzun süre gidiyor
Beni de pilates mahvettiAy ben bugün 10.000 adım atmışım kendimden geçtim şu an 3 aydır yatmaya alışıncatüm etim kemiğim sızlıyor
Çok hantallaşmışızBeni de pilates mahvettiama normal, transferden bir kaç hafta önce bırakmıştım 6 ay oldu ara vereli. Şuan totomun üstünde zor oturuyorum.
![]()
İnşaallah canım evet içtim bugün çay
Sen de beni çok güldürdün![]()
Çok hantallaşmışız![]()
Ne yalan söyleyim bende çok güldümAh ah kendime ne güldümsağır duymaz uydurur benim de o hesap
![]()
Ne yalan söyleyim bende çok güldüm![]()
hahahahajajaj bendeBak mesajını okudum yine güldüm![]()
hahahahajajaj bendemidem o kadar kötü ki uyumak için geçmesini bekliyorum bu halde gülüyorum ahahahaha
![]()
Ben seni her halinde seviyorum canımmÇok geçmiş olsun canım bulantın mı var
Canım burcum bu hamilelik hormonları beni esir aldı yoksaböyle değildim
![]()