- 23 Ekim 2024
- 3.630
- 5.644
- 73
Evet aşkım bende senin gibi 2 isim istemiyordumOf 2 isim bize şart oldu yaviyi bari babasının ismini 2.ye koyuyor da bari en azından okulda filan bir yerde Şahin demezler ilk ismi olup
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aşkım bende senin gibi 2 isim istemiyordumOf 2 isim bize şart oldu yaviyi bari babasının ismini 2.ye koyuyor da bari en azından okulda filan bir yerde Şahin demezler ilk ismi olup
![]()
Şimdi kızın Peri mi olacak adı güzelmiş kız aslında yanına da güzel uyumlu bir isimEvet aşkım bende senin gibi 2 isim istemiyordumama benimki önce babanınkini koyacak, baba Mustafa, anne Peri
Benim eşimde başta ben ismini bırakacam deyip isimleri bile bulmuştu. Sustum hep en sonda dayanamayıp her söylediğinde göbeğimi açıp gösterdim bak bu haline acıları çeken benim bu morluklar boşuna olmuyor dedim birdaha sesini çıkarmadı![]()
Bir de benimkine bak Şahin dedim çocuk yırtıcı olur bak dinlemiyorŞimdi kızın Peri mi olacak adı güzelmiş kız aslında yanına da güzel uyumlu bir isim![]()
Evet aşkım bende senin gibi 2 isim istemiyordumama benimki önce babanınkini koyacak, baba Mustafa, anne Peri
Bir de benimkine bak Şahin dedim çocuk yırtıcı olur bak dinlemiyor![]()
Evet aşko Allahtan adı güzel, Hacer kevser falan değilŞimdi kızın Peri mi olacak adı güzelmiş kız aslında yanına da güzel uyumlu bir isim![]()
Tabi buna şükür tabi canımGüzel Şahin kötü değil siz Asil dersiniz inşallah![]()
asil den vazgeçip onaylamayacağı bir isim bırakın siyasi isimlerden falan bakalım tepkisi ne olacak o zamanYok yok canım espiriyle söyledim ama yok ikna olmuyor çok güzelmiş Asil Şahin![]()
Evet aşko Allahtan adı güzel, Hacer kevser falan değilo zaman sıttın sene kimse koyduramazdı o isimleri bana
![]()
Kanka Şahin havalı isim yaTabi buna şükür tabi canımaynen zaten ben Asil derim orası kesin canım
Abdurrahim Şahinasil den vazgeçip onaylamayacağı bir isim bırakın siyasi isimlerden falan bakalım tepkisi ne olacak o zaman![]()
Ayyy bak hemen etkilenirim heKanka Şahin havalı isim ya![]()
![]()
Kanka gerçekten kötü isim değil Asil şahin çok uyumlu birdeAyyy bak hemen etkilenirim hebakış açım değişir
![]()
Hahaha Allah tan kayınbabama karşı bir negatifm yok canım olsa koydurmazdım aslaŞahin ismi güzel gerçekten kötü bir isim değil ama akrabalık işleri içine girince olmuyor iştebenim de kayınbabamın adi halil muhtemelen Halil Kaan olur
ben de avutuyorum kendimi Kaan derim sadece diye ahahaha
![]()
Ooo isim konusu en sevdiğimya benim eşim de Bilge ismini beğeniyor, ben de karşı çıkmadım ama daha çok
ikinci
isim
olarak
uygun görüyorum. Yanına biraz minnoş bir isim lazım, bir de bu çocuk şimdi akrep burcu olursa biraz yumuşatmamız lazım. “Burç Akrep isim Bilge, Allah bize yardım ede” durumuna düşeriz
![]()