Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim eşimde başta ben ismini bırakacam deyip isimleri bile bulmuştu. Sustum hep en sonda dayanamayıp her söylediğinde göbeğimi açıp gösterdim bak bu haline acıları çeken benim bu morluklar boşuna olmuyor dedim birdaha sesini çıkarmadı 😁🤪

Oh iyi demişsin ama yiter ya 😁

Şahin ismi güzel gerçekten kötü bir isim değil ama akrabalık işleri içine girince olmuyor işte 😄😄 benim de kayınbabamın adi halil muhtemelen Halil Kaan olur 😄😄 ben de avutuyorum kendimi Kaan derim sadece diye ahahaha 😄

Şahin ismi güzel gerçekten kötü bir isim değil ama akrabalık işleri içine girince olmuyor işte 😄😄 benim de kayınbabamın adi halil muhtemelen Halil Kaan olur 😄😄 ben de avutuyorum kendimi Kaan derim sadece diye ahahaha 😄
Hahaha Allah tan kayınbabama karşı bir negatifm yok canım olsa koydurmazdım asla 😂

Ooo isim konusu en sevdiğim 🤣 ya benim eşim de Bilge ismini beğeniyor, ben de karşı çıkmadım ama daha çok 🤪 ikinci 🤪 isim 🤪 olarak 🤪 uygun görüyorum. Yanına biraz minnoş bir isim lazım, bir de bu çocuk şimdi akrep burcu olursa biraz yumuşatmamız lazım. “Burç Akrep isim Bilge, Allah bize yardım ede” durumuna düşeriz 🤣🤣🤣🤣

Ooo isim konusu en sevdiğim 🤣 ya benim eşim de Bilge ismini beğeniyor, ben de karşı çıkmadım ama daha çok 🤪 ikinci 🤪 isim 🤪 olarak 🤪 uygun görüyorum. Yanına biraz minnoş bir isim lazım, bir de bu çocuk şimdi akrep burcu olursa biraz yumuşatmamız lazım. “Burç Akrep isim Bilge, Allah bize yardım ede” durumuna düşeriz 🤣🤣🤣🤣

Yeminle içimden geçirdim dedim tam bu bobette nin sevdiği konu 😁

Back
X