Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım bende kızım da büyük ahşap beşik aldım 4 yaşına kadar sığdı uyudu sonradan artık bebek eşyalarını çıkarttık büyük yatak falan aldık dolabını da baya kullandık ahşap renk almıştım o zaman sonra hepsini değiştirdim beyaz aldım bunlarda da aynısını düşünüyorum beyaz renk alacağım birde set halinde olanlar var o beşikler rahat 4 yıl gidiyor büyüdüğü zaman en alta indiriyorsun rahatlıkla sığıyorlar alt açma için mecbur alacağım çünkü sezeryanla olunca ayakta rahat altlarını alıyorsun birde baya kullanışlı altında dolap olduğu için bezi ıslak mendili kremleri yağları tüm ihtiyaçlarını oraya dizdiğinde elinin altında oluyor🥰
Anne yanının alt açmalı hali var mı acaba canım

Bazı beşiklerde var ama ben set halinde almıştım ayrı ayrıydı hepsi yanıma da küçük beşik alacaktım arkadaşım onu da büyük almıştı 😁
Anladım canım ben anne yanı için o park yatakları düşünmüyorum birde onlar için çok kullanışsız diyorlar derin olduğu için .bu daha minimal olanlardan alsam acaba çok mu az kullanılır

Anladım canım ben anne yanı için o park yatakları düşünmüyorum birde onlar için çok kullanışsız diyorlar derin olduğu için .bu daha minimal olanlardan alsam acaba çok mu az kullanılır

Benim anne yanı da çocuk odasındaki de büyüktü ahşaptı park beşikten kastın hangisi o naylon gibi olanlar mı diyorsun ben tam boyutunu hatırlamıyorum ama 160 mı 200 miydi tam hatırlamıyorum ama 4 yıl içinde uyudu tabi anaokuluna gidiyordu büyüdükçe artık beğenmedi 🤣

Benim anne yanı da çocuk odasındaki de büyüktü ahşaptı park beşikten kastın hangisi o naylon gibi olanlar mı diyorsun ben tam boyutunu hatırlamıyorum ama 160 mı 200 miydi tam hatırlamıyorum ama 4 yıl içinde uyudu tabi anaokuluna gidiyordu büyüdükçe artık beğenmedi 🤣
😌 evet canım o muşambamsı olanlar .ben beşiği ahşap ızgara ızgara oluyor ya odasına ondan almayı düşünüyorum .arkadaşımın ikizleri 3 yaşından fazla yattılar onda ☺️

😌 evet canım o muşambamsı olanlar .ben beşiği ahşap ızgara ızgara oluyor ya odasına ondan almayı düşünüyorum .arkadaşımın ikizleri 3 yaşından fazla yattılar onda ☺️

Onlarda büyük geniş sığar rahatlıkla ben tatilde otelde kalınca o beşikten vermişlerdi baya derin ve büyüktü

Ben de sadece anne yanı beşik ve bi giyinme dolabı alacağım yatak odamda yer var oraya kuracağım. Zamanla kendi calışma odamı çocuk odasına çeviririm diye düşünüyorum. Bi tane de bebek hamağı alacağım oturma odasında otururken vs sallamak için. Yeğenlerim hep onda uyuyorlardı. Bi de kesinlikle oda nemlendiricisi alacağım. Dün beyaz eşyacıya gittim sanırım bi de kurutma makinası masrafı çıktı bizler için 🥲

Ben de sadece anne yanı beşik ve bi giyinme dolabı alacağım yatak odamda yer var oraya kuracağım. Zamanla kendi calışma odamı çocuk odasına çeviririm diye düşünüyorum. Bi tane de bebek hamağı alacağım oturma odasında otururken vs sallamak için. Yeğenlerim hep onda uyuyorlardı. Bi de kesinlikle oda nemlendiricisi alacağım. Dün beyaz eşyacıya gittim sanırım bi de kurutma makinası masrafı çıktı bizler için 🥲

Kendi odanda yer varsa neden olmasın bir süre öyle kullanırsın sonradan odasını yaparsın Allah’ın izniyle inşallah 🙏 ne alalım ne almayalım 😹 bende baktım oda nemlendiricine dyson nın Baya var fiyatı bakalım 🤔 peki onların faydası oluyor mu gerçekten 🫣

Kendi odanda yer varsa neden olmasın bir süre öyle kullanırsın sonradan odasını yaparsın Allah’ın izniyle inşallah 🙏 ne alalım ne almayalım 😹 bende baktım oda nemlendiricine dyson nın Baya var fiyatı bakalım 🤔 peki onların faydası oluyor mu gerçekten 🫣
Dyson oda temizleyici sadece ama fiyatı uçuk biraz 🥲 ben daha çok nemlendirme özelliği olan buhar makinası gibi şeylere bakıyorum fiyatı daha uygun. Ya biz doğuda yaşıyoruz sabah biz bile uyanınca ağzımız burnumuz kurumuş oluyor, Bebek için gerekiyor kesinlikle uyku kalitesi için 🥹

Ben de yapamayacağım hemen malesef.Yatak odasına dar bir dolap ve park yatak düşünüyorum.Park yatak işimizi 2-3 yaşa kadar görür mü?

Bende evim 2+1 olduğu için kurutma makinesi de alıcam🤭 tek çocuk olsaydı bende yatak odasına sığıcaktım ama ikiz olunca odamın birini şimdiden bozucam

Kızlar fitillerinizi bırakdınız mı benim son bir adet kaldı bu gece kullanacağım bitiyor inşallah tüp bebek doktorum o zaman bırakabilirsin 12.haftaya gelince bir yandan tedirginim sanki onu bırakınca bir şey yaşarmıyım diye 🫣😁

G Goksellll hanımcım nasılsın iyi misin herşey yolunda mı uzun zamandır görünmüyorsun inşallah bebişler de iyidir 🙏 ❤️

Nazura Nazura canım nasılsın iyi misin herşey yolunda mı merak ettim arada ses verin canımlar 🥰

R retikuler neredesin çoktandır yoksun benim mesai arkadaşım 🥹 özletme kendini iyi misin bebiş iyi mi umarım her şey yolundadır 🙏

Kızlar fitillerinizi bırakdınız mı benim son bir adet kaldı bu gece kullanacağım bitiyor inşallah tüp bebek doktorum o zaman bırakabilirsin 12.haftaya gelince bir yandan tedirginim sanki onu bırakınca bir şey yaşarmıyım diye 🫣😁
Ben bir süre daha kullanacağım ama doktorun bırak dediyse sorun olmaz ki canım

Back
X