Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay unutmamışsın kuzum 🥰 benim 7 sindeydi evet 13+5 oluyoruz ya o zaman bebişte nerdeyse 1 hafta önden gidiyor bir iki yerde 11-14 hafta arası ölçüm gerekli diye okudum o yüzden tekrar aradım randevumu bu şekilde güncellediler

Yok kuzum unutmadım 😁 bazen bazı şeyleri yanlış algılasam da 🤭 haklısın normalde en geç 14.haftada olması gerekiyor benim yer yoktu bunu zorla bulduk zaten hemşire dedi haftasına göre bu son randevu yani daha olur geç değil demişti inşallah hayırlı güzel haberlerle bu doktordan çıkmak hepimize nasip olsun Amin 🤲🥹

Kızlar günaydın .Bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz ? Acaba diyorum doğduğunda kış olacak ya çok kullanmaz mıyız bebek için olan minimal halini ? Daha böyle 4-6 aydan itibaren kullanılabilecek şekilde mi nasıl oluyor onlar da bilmiyorum gerçi hepsinde puset oluyor mu ayriyetten mi alınıyor ? Ben konudan çok uzağım

Günaydın canım benim zaten araba olunca genelde doktora falan puset le götürüyorsun fakat bir gezmeye yada yemeğe çarşıya gittin yürümen gerekecek o zaman elde taşıyamazsın mecbur araba şart puseti arabaya takmak için aparatlar var ekstra satılıyor onu araba aldığın yerde sorup alacaksın en azından arabayla bir yere gidince hemen çıkart tak sür çok rahat oluyor bir düğüne vs gittiğinde ne bilim örnek veriyorum 😁 iyi oluyor

Kızlar günaydın .Bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz ? Acaba diyorum doğduğunda kış olacak ya çok kullanmaz mıyız bebek için olan minimal halini ? Daha böyle 4-6 aydan itibaren kullanılabilecek şekilde mi nasıl oluyor onlar da bilmiyorum gerçi hepsinde puset oluyor mu ayriyetten mi alınıyor ? Ben konudan çok uzağım

Ben başta büyük bebek arabası aldım baya kullandım sonra Türkiye’ye gidecektim haliyle büyük arabayla gitmek eziyetli olacaktı sonradan gittim normal bebek arabası aldım onlar çocuklar büyünce daha pratik oluyor katlanması vs sıkıntı olmuyor yani iki bebek arabası almış oldum 🫣

Günaydın canım benim zaten araba olunca genelde doktora falan puset le götürüyorsun fakat bir gezmeye yada yemeğe çarşıya gittin yürümen gerekecek o zaman elde taşıyamazsın mecbur araba şart puseti arabaya takmak için aparatlar var ekstra satılıyor onu araba aldığın yerde sorup alacaksın en azından arabayla bir yere gidince hemen çıkart tak sür çok rahat oluyor bir düğüne vs gittiğinde ne bilim örnek veriyorum 😁 iyi oluyor
Tamam canım dikkat edeceğim bu dediğine

Eklentiler

• IMG_8306.webp
    IMG_8306.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_8305.webp
    IMG_8305.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
Bak Handan’ım bu şekilde set halinde de var puset için aparatlar da içinde yağmurluk yine var 😍
Canım bu puset işte gerekli mi acaba kaç aya kadar kullanıyor? Kışın pek dışarı çıkacağımızı sanmıyorum en fazla doktor vs onlar sonra araba koltuğu olarak kullanılmıyor dimi ikisi ayrı birbirinden

Canım bu puset işte gerekli mi acaba kaç aya kadar kullanıyor? Kışın pek dışarı çıkacağımızı sanmıyorum en fazla doktor vs onlar sonra araba koltuğu olarak kullanılmıyor dimi ikisi ayrı birbirinden

Tabiki bu puset araba için gerekli yine doktora falan giderken lazım olacak artı emniyet açısından bebeklerin pusette olması gerekiyor araba koltuğuna 10 aydan sonra geçiyorsun bazen erken de geçiyorsun bebeğin gelişimi farklı olursa ben başta puset aldım sonra araba koltuğu kullandım büyüdükçe başka koltuğa geçtik burada çocuklar yada bebekler koltuksuz olursa çok fazla cezası var artı tabi ki güvenlik açısından önemli 🥰

Birde bebek arabası alırken mağazada deneyin sürüşü nasıl bazıları hantal gibi oluyor gitmiyor birde bebek içinde olunca insan süremiyor onun için tekerlerin nasıl gittiği önemli bazı arabalar hiç bir elinle bile it kendisi gidiyor ben o konuda dikkat ediyorum seni yormayacak bir şekilde ☺️

Tabiki bu puset araba için gerekli yine doktora falan giderken lazım olacak artı emniyet açısından bebeklerin pusette olması gerekiyor araba koltuğuna 10 aydan sonra geçiyorsun bazen erken de geçiyorsun bebeğin gelişimi farklı olursa ben başta puset aldım sonra araba koltuğu kullandım büyüdükçe başka koltuğa geçtik burada çocuklar yada bebekler koltuksuz olursa çok fazla cezası var artı tabi ki güvenlik açısından önemli 🥰
Anladım canım çok sağ ol ben konuya çok uzağım valla ya 🥹☺️🙏

Birde bebek arabası alırken mağazada deneyin sürüşü nasıl bazıları hantal gibi oluyor gitmiyor birde bebek içinde olunca insan süremiyor onun için tekerlerin nasıl gittiği önemli bazı arabalar hiç bir elinle bile it kendisi gidiyor ben o konuda dikkat ediyorum seni yormayacak bir şekilde ☺️
Bu doona marka nasıl sizce kızlar peki ? Sen ne düşünüyorsun canım bu konuda ?

O markayı hiç duymadım inan ki ben abc markası vardı onu kullandım birde Joie marka bebek arabasını kullandım Joienin ürünleri çok güzel araba kendisi gidiyordu çok rahattı tavsiye ederim tabi türkiyede fiyatlar nasıl bilmiyorum 🫣 Cybex markada güzel onlar biraz pahalı 🤑

Doona’yı bilmiyorum. Ben Joie aldım, kardeşimin bebek arabasını çok beğeniyordum. Baktım bütçeye de uygun, ebebekte indirim varken aldım. Araba artı puset 13.000 tuttu sanırım. Hiç fazladan araştırmadım, canım istemedi açıkcası, bin tane marka yüzbin tane model var. Direkt bildiğim modeli aldım 🤣

O markayı hiç duymadım inan ki ben abc markası vardı onu kullandım birde Joie marka bebek arabasını kullandım Joienin ürünleri çok güzel araba kendisi gidiyordu çok rahattı tavsiye ederim tabi türkiyede fiyatlar nasıl bilmiyorum 🫣 Cybex markada güzel onlar biraz pahalı 🤑
Evet ben de Cybex’i de duydum ama dediğin gibi pahalı. Benim model Joie Chrome

Evet ben de Cybex’i de duydum ama dediğin gibi pahalı. Benim model Joie Chrome

Joien ürünleri de güzel ben bebek arabasını kullanmıştım tekerleri kendisi gidiyordu iyi yapmışsın güle güle iyi günlerde kullanın inşallah 🙏

Kız ebay’den baksana, ben Almanyada olsam yeni bir şey almazdım 🤣 tertemiz ürünler satılıyor ikinci el

Bunu eşim yazıyor fakeden 😝😆 kız 10 yıldan sonra olmuş günahtır ablalarına da sıfır aldım kız bunların neyin eksik 😂

Joien ürünleri de güzel ben bebek arabasını kullanmıştım tekerleri kendisi gidiyordu iyi yapmışsın güle güle iyi günlerde kullanın inşallah 🙏
Sağol canım, ben de kardeşimin arabasına bayılmıştım, sürüşü çoook rahattı. Burada da çok pahalı değil şansımıza. Mağaza Joie’in bir modelini daha denedim ama yinede Chrome aldım.

Bunu eşim yazıyor fakeden 😝😆 kız 10 yıldan sonra olmuş günahtır ablalarına da sıfır aldım kız bunların neyin eksik 😂
Hahahahah, kız bir sürü masrafın olacak zaten. Ebay iyidir iyi. Ben de bi kaç şey aldım oradan bizimkileri getirecek şimdi

Back
X