- 8 Şubat 2024
- 772
- 1.267
- 33
- 25
Maşallah çok güzel düşünmüşsünSorma canım, her bebek her markayı sevmiyor dediler ben de en çok satan serilerden birer tane aldımbunları da beğenmezse popoya pat pat artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok güzel düşünmüşsünSorma canım, her bebek her markayı sevmiyor dediler ben de en çok satan serilerden birer tane aldımbunları da beğenmezse popoya pat pat artık
Maaşallah canım güzel günlerde kullanın çok güzellerİlk ganimetler elime ulaştı![]()
Sorma canım, her bebek her markayı sevmiyor dediler ben de en çok satan serilerden birer tane aldımbunları da beğenmezse popoya pat pat artık
Sana o kadar katılıyorum ki şu annnn insanların bu yorumları aylardır beni baydı ve hiçbirini de düşünceli bulmuyorum tüp bebekle hamile kalmak çok farklı bir olaymış gibi bakıyorlar 9 ay yatmak zorundayız gibi düşünüyorlar ve insanlara asla laf anlatamıyosun 3 aydır hayırlı olsun demek için arayanların hepsi başta hayırlı olsun canım ve hemen arkasından aman evden çıkma aman dikkat et yok bebeği 6. Ayda düşen var çok erken sevinme vs. Saçmalıkları zırvalıyor gerçekten bu konuda sabrımın sonundayım ve yüz yüze gelince de ilk soruları bebekler nasıl ikisi de iyi demi bi sorun yok şakasız herkes aynı cümleyi kullanıyor ve ben sorun onlarda mı bende mi anlamıyorum neden hep bir sorun olma ihtimali düşünülüyor ay bu konuda sinirden ağlayabilirim kimseye tahammülüm kalmadıKızlar az önce bir arkadaşıma aldığım hasır bebek sepetini attım .Bana yorumu çok güzel çok uygunmuş ama beni yanlış anlama sakınla başlayan cümleler 7. Aya gelene kadar bir şey alma benim doktorumda öyle dedi .Zaten söyler doktorun bilmem ne kardeşimin doktoru da aynı şeyi söyledi .o zamana tüm tarama testleri bitmiş oluyor bilmem ne .çok sinir oldum bir daha da aldığım bir şeyi atmam zaten .kendi doktoru 6. Ayda alabilirsin demiş bebekler 26 haftalık doğdular ve yaşamaları mucize yani Allah ol dedi ve oldu .Allah göstermesin ama bir şey olacak olduktan sonra son ay alırsın herşeyi doğum da bir şey olur ya da doğum sonrası Allah yaşatmasın bu şekilde düşünmek bana biraz manasız geliyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum fazla hassas mı davranıyorum kötü niyet olmayabilir belki ama ben yaşadıklarımdan sonra zaten zor olumlu düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum insanların da bu tarz yorumları tepkileri beni geriyor .
Kızlar az önce bir arkadaşıma aldığım hasır bebek sepetini attım .Bana yorumu çok güzel çok uygunmuş ama beni yanlış anlama sakınla başlayan cümleler 7. Aya gelene kadar bir şey alma benim doktorumda öyle dedi .Zaten söyler doktorun bilmem ne kardeşimin doktoru da aynı şeyi söyledi .o zamana tüm tarama testleri bitmiş oluyor bilmem ne .çok sinir oldum bir daha da aldığım bir şeyi atmam zaten .kendi doktoru 6. Ayda alabilirsin demiş bebekler 26 haftalık doğdular ve yaşamaları mucize yani Allah ol dedi ve oldu .Allah göstermesin ama bir şey olacak olduktan sonra son ay alırsın herşeyi doğum da bir şey olur ya da doğum sonrası Allah yaşatmasın bu şekilde düşünmek bana biraz manasız geliyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum fazla hassas mı davranıyorum kötü niyet olmayabilir belki ama ben yaşadıklarımdan sonra zaten zor olumlu düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum insanların da bu tarz yorumları tepkileri beni geriyor .
Canım çok haklısın valla bende ağzının payını verdim uygunsa kırmadan yani söylediği çok yanlıştı .ki ben 2 tane evlat kaybettim olumsuzluk ne demek çok iyi biliyorum .şu an bile her kontrolüm acaba işe geçiyor daha yeni yeni kendimi telkinliyorum artık bir şey yok her şey yolunda gidiyor çok şükür diye .Diğer bebeklerim hastaydı diye zaten bunu her duyan bu sağlıklı mı diye soruyor öncesinde ya ben zatwn anlatırım anlatmak istersem bahsederim böyle sorularla kafama olumsuzluk ekmenin geçmişi sürekli hatırlatmanın ne manası var .Sana o kadar katılıyorum ki şu annnn insanların bu yorumları aylardır beni baydı ve hiçbirini de düşünceli bulmuyorum tüp bebekle hamile kalmak çok farklı bir olaymış gibi bakıyorlar 9 ay yatmak zorundayız gibi düşünüyorlar ve insanlara asla laf anlatamıyosun 3 aydır hayırlı olsun demek için arayanların hepsi başta hayırlı olsun canım ve hemen arkasından aman evden çıkma aman dikkat et yok bebeği 6. Ayda düşen var çok erken sevinme vs. Saçmalıkları zırvalıyor gerçekten bu konuda sabrımın sonundayım ve yüz yüze gelince de ilk soruları bebekler nasıl ikisi de iyi demi bi sorun yok şakasız herkes aynı cümleyi kullanıyor ve ben sorun onlarda mı bende mi anlamıyorum neden hep bir sorun olma ihtimali düşünülüyor ay bu konuda sinirden ağlayabilirim kimseye tahammülüm kalmadı
Sana o kadar katılıyorum ki şu annnn insanların bu yorumları aylardır beni baydı ve hiçbirini de düşünceli bulmuyorum tüp bebekle hamile kalmak çok farklı bir olaymış gibi bakıyorlar 9 ay yatmak zorundayız gibi düşünüyorlar ve insanlara asla laf anlatamıyosun 3 aydır hayırlı olsun demek için arayanların hepsi başta hayırlı olsun canım ve hemen arkasından aman evden çıkma aman dikkat et yok bebeği 6. Ayda düşen var çok erken sevinme vs. Saçmalıkları zırvalıyor gerçekten bu konuda sabrımın sonundayım ve yüz yüze gelince de ilk soruları bebekler nasıl ikisi de iyi demi bi sorun yok şakasız herkes aynı cümleyi kullanıyor ve ben sorun onlarda mı bende mi anlamıyorum neden hep bir sorun olma ihtimali düşünülüyor ay bu konuda sinirden ağlayabilirim kimseye tahammülüm kalmadı
Amin kuzum amin cümlemizin kalbine göre nasip etsin Rabbim ben bu sefer inanıyorum sağlıkla alacağım bebeğimi kucağıma Allah’ın izniyle elimizden gelen her şeyi yaptık önlemini aldık öncesinde bundan sonrası Takdiri ilahi .Ay kendi çok biliyor maşallah böyle negatif insanlardan uzak durmak lazım sen zaten zor süreçlerden geçmiş bir insansın bunu insanın içi el vermez söyleme acaba seni incitirmiyim üzermiyim diye ne alakası var yani Allah korusun olumsuzu düşünerek yaşarsak hiç yemek de yememiz lazım çok sinirlendimdaha diyecek çok iyi düşünmüşsün hayırlı olsun Rabbim içinde görmeyi nasip etsin demek çok mu zor yani hepimiz erken başlıyoruz alışverişe tabi ki insan ne olacağını bilemez lakin kötü şeyler düşünüp üzmeye gerek yok o zaman hiç birşey almayalım doğsun bebekler cız vız ağlarken gider eşya bakarız
sen hiç takma kafana canım her ley güzel gönlüne göre olsun Amin
![]()
Bende 6 yıl evlat beklemiş bir insan olarak şu insanlar yüzünden inanın mutluluğumu daha doya doya yaşayabilmiş değilim ve hala senin ikiz doğumun erken olur bebeklerden biri hasta olabilir gibi zırvalıklar devam ediyor en yakınlarım dahilCanım çok haklısın valla bende ağzının payını verdim uygunsa kırmadan yani söylediği çok yanlıştı .ki ben 2 tane evlat kaybettim olumsuzluk ne demek çok iyi biliyorum .şu an bile her kontrolüm acaba işe geçiyor daha yeni yeni kendimi telkinliyorum artık bir şey yok her şey yolunda gidiyor çok şükür diye .Diğer bebeklerim hastaydı diye zaten bunu her duyan bu sağlıklı mı diye soruyor öncesinde ya ben zatwn anlatırım anlatmak istersem bahsederim böyle sorularla kafama olumsuzluk ekmenin geçmişi sürekli hatırlatmanın ne manası var .
Canım çok haklısın valla bende ağzının payını verdim uygunsa kırmadan yani söylediği çok yanlıştı .ki ben 2 tane evlat kaybettim olumsuzluk ne demek çok iyi biliyorum .şu an bile her kontrolüm acaba işe geçiyor daha yeni yeni kendimi telkinliyorum artık bir şey yok her şey yolunda gidiyor çok şükür diye .Diğer bebeklerim hastaydı diye zaten bunu her duyan bu sağlıklı mı diye soruyor öncesinde ya ben zatwn anlatırım anlatmak istersem bahsederim böyle sorularla kafama olumsuzluk ekmenin geçmişi sürekli hatırlatmanın ne manası var .
Amin kuzum amin cümlemizin kalbine göre nasip etsin Rabbim ben bu sefer inanıyorum sağlıkla alacağım bebeğimi kucağıma Allah’ın izniyle elimizden gelen her şeyi yaptık önlemini aldık öncesinde bundan sonrası Takdiri ilahi .![]()
Canım Allah bilir onu sen kimseye kulak asma Rabbim ne demişse olacak benim arkadaşım ikiz erkek bebeklerini 38+ da doğurdu düşün ki tek yumurtalardı ve tek plasentadan besleniyorlardı Rabbim ol derse her şey olur güzel düşüneceğiz güzel olacak Allah’ın izniyle bir bıraksalar bizi olumlu düşüneceğiz de işte !!Bende 6 yıl evlat beklemiş bir insan olarak şu insanlar yüzünden inanın mutluluğumu daha doya doya yaşayabilmiş değilim ve hala senin ikiz doğumun erken olur bebeklerden biri hasta olabilir gibi zırvalıklar devam ediyor en yakınlarım dahil
Amin canım amin gerçekten öyle o benim mucizem 2 kere donma çözmeye dayandı biyopsi alındı bozulmadı savaşçı 2bc mucizem benim oAmin Ecmain inşallahmevlam ne eylerse güzel eyler senin bebeğin zaten çok güçlü bir bebek
maşallah
annesini herşeye rağmen bırakmadı inşallah da bir ömür bırakmaz Amin
![]()
Bende 6 yıl evlat beklemiş bir insan olarak şu insanlar yüzünden inanın mutluluğumu daha doya doya yaşayabilmiş değilim ve hala senin ikiz doğumun erken olur bebeklerden biri hasta olabilir gibi zırvalıklar devam ediyor en yakınlarım dahil
Amin canım amin gerçekten öyle o benim mucizem 2 kere donma çözmeye dayandı biyopsi alındı bozulmadı savaşçı 2bc mucizem benim osubhanallah Allah diledi oldu başka açıklaması yok normalde insanlara kalsa doktorlara kalsa 2bc transfer edilecek gözle bile bakılmıyor .
Bunu yaşamış olmana gerçekten çok üzüldüm. Zaten zorlu yollardan geçmişiz, her riskin olumsuzluğun biz de farkındayız onlara rağmen olumlu olmaya çalışıyoruz. Böyle yorumlara kimsenin ihtiyacı yok, çok kırıcı ve çok düşüncesizce konuşmuş.Kızlar az önce bir arkadaşıma aldığım hasır bebek sepetini attım .Bana yorumu çok güzel çok uygunmuş ama beni yanlış anlama sakınla başlayan cümleler 7. Aya gelene kadar bir şey alma benim doktorumda öyle dedi .Zaten söyler doktorun bilmem ne kardeşimin doktoru da aynı şeyi söyledi .o zamana tüm tarama testleri bitmiş oluyor bilmem ne .çok sinir oldum bir daha da aldığım bir şeyi atmam zaten .kendi doktoru 6. Ayda alabilirsin demiş bebekler 26 haftalık doğdular ve yaşamaları mucize yani Allah ol dedi ve oldu .Allah göstermesin ama bir şey olacak olduktan sonra son ay alırsın herşeyi doğum da bir şey olur ya da doğum sonrası Allah yaşatmasın bu şekilde düşünmek bana biraz manasız geliyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum fazla hassas mı davranıyorum kötü niyet olmayabilir belki ama ben yaşadıklarımdan sonra zaten zor olumlu düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum insanların da bu tarz yorumları tepkileri beni geriyor .
Canımmm böyle patavatsızları duymamamız lazım ama insan takılmadan edemiyor insanlar bildikleri halde bize daha hassas davranmaları gerekirken inadına konuşuyor gibiler asla samimiyetlerine inanmıyorum. Normal yolla hamile kalmak o kadar mucizevi bir şey ki insanlar yokluk görmedikleri için farkında bile değillerKızlar az önce bir arkadaşıma aldığım hasır bebek sepetini attım .Bana yorumu çok güzel çok uygunmuş ama beni yanlış anlama sakınla başlayan cümleler 7. Aya gelene kadar bir şey alma benim doktorumda öyle dedi .Zaten söyler doktorun bilmem ne kardeşimin doktoru da aynı şeyi söyledi .o zamana tüm tarama testleri bitmiş oluyor bilmem ne .çok sinir oldum bir daha da aldığım bir şeyi atmam zaten .kendi doktoru 6. Ayda alabilirsin demiş bebekler 26 haftalık doğdular ve yaşamaları mucize yani Allah ol dedi ve oldu .Allah göstermesin ama bir şey olacak olduktan sonra son ay alırsın herşeyi doğum da bir şey olur ya da doğum sonrası Allah yaşatmasın bu şekilde düşünmek bana biraz manasız geliyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum fazla hassas mı davranıyorum kötü niyet olmayabilir belki ama ben yaşadıklarımdan sonra zaten zor olumlu düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum insanların da bu tarz yorumları tepkileri beni geriyor .
Pes artık, insanlar gerçekten şaşırmış. O nasıl soru..Canımmm böyle patavatsızları duymamamız lazım ama insan takılmadan edemiyor insanlar bildikleri halde bize daha hassas davranmaları gerekirken inadına konuşuyor gibiler asla samimiyetlerine inanmıyorum. Normal yolla hamile kalmak o kadar mucizevi bir şey ki insanlar yokluk görmedikleri için farkında bile değillerbizim de artık evliliğimizin 7. Yılı olduğu için hamile olduğumu duyanlar mesela normal mi tüp bebek mi diye soruyor benim asla aklıma gelmez mesela hamile birini görünce tüp bebek mi normal mi diye sormak.. insanlar mı tuhaf yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
![]()