Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canımmm böyle patavatsızları duymamamız lazım ama insan takılmadan edemiyor insanlar bildikleri halde bize daha hassas davranmaları gerekirken inadına konuşuyor gibiler asla samimiyetlerine inanmıyorum. Normal yolla hamile kalmak o kadar mucizevi bir şey ki insanlar yokluk görmedikleri için farkında bile değiller 😞 bizim de artık evliliğimizin 7. Yılı olduğu için hamile olduğumu duyanlar mesela normal mi tüp bebek mi diye soruyor benim asla aklıma gelmez mesela hamile birini görünce tüp bebek mi normal mi diye sormak.. insanlar mı tuhaf yoksa ben mi alınganlık yapıyorum 🤔

Merak 👀 merak yeter ki herşeyi öğrensinler

Selamlar herkese nisan ayında transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı o zamandan biliyorum sizleri . Siz artık tecrübelisiniz. Bu ay pozitifi gördük şükür ama hep korku var içimde kanda beta hcg 251 çıktı(5.gün embriyo. 9 gün kan testi) bu değer iyi midir , kimyasal yaşamıştım bir kez korkuyorum bilen yorum yapsın lütfen🥹 pazartesi tekrarlayacağız testi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum🙃

Selamlar herkese nisan ayında transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı o zamandan biliyorum sizleri . Siz artık tecrübelisiniz. Bu ay pozitifi gördük şükür ama hep korku var içimde kanda beta hcg 251 çıktı(5.gün embriyo. 9 gün kan testi) bu değer iyi midir , kimyasal yaşamıştım bir kez korkuyorum bilen yorum yapsın lütfen🥹 pazartesi tekrarlayacağız testi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum🙃

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗
Maşallah 🧿 sübhanallah 9.güne göre değer çok güzel yüksek çıkmış sübhanallah stres yapma gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin minik mucizen pazartesi günü inşallah daha güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲🐣❤️

Bugün şunu aldık, muhtemelen bebek odasını geç hatta doğumdan sonra alabilirim. Şimdilik kıyafetleri ve ıvır zıvırı bu alır diye düşündüm. Allah maddi olarak da hepimizin yardımcısı olsun 😅

Bugün şunu aldık, muhtemelen bebek odasını geç hatta doğumdan sonra alabilirim. Şimdilik kıyafetleri ve ıvır zıvırı bu alır diye düşündüm. Allah maddi olarak da hepimizin yardımcısı olsun 😅

Alır canım bu baya işini görür benim arkadaşımda bundan almıştı içlerine de organize için kutular almıştı baya eşyasını kaldırmıştı iyi günler de kullanın inşallah 🙏

Bunu yaşamış olmana gerçekten çok üzüldüm. Zaten zorlu yollardan geçmişiz, her riskin olumsuzluğun biz de farkındayız onlara rağmen olumlu olmaya çalışıyoruz. Böyle yorumlara kimsenin ihtiyacı yok, çok kırıcı ve çok düşüncesizce konuşmuş.
Üzülme sakın ❤️
Allah hepimizi olumsuz ihtimallerden korusun, hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah.
Günaydın amin canım cümlemiz , teşekkür ederim .Zaten bundan sonra hiç kimseye müsade etmeyeceğim böyle yorumlar yapmasına .

Merhaba hoşgeldin 🤩 sağlıkla ilerler inşaallah ve bebeğini kucağına sağlıkla alırsın 💕 9.gün benim de 264 çıktı .Bence gayet iyi bir değer maaşallah 🧿

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere transfer öncesi progestan değerinize bakıldı mı taze transfer olanlar için.. birisi bakılmadı yazmış ve negatif almış bakılmadan transfer yapılır mı? Benim dondurulmuş transferdi mecburen öncesinde baktırmıştım değere.

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere transfer öncesi progestan değerinize bakıldı mı taze transfer olanlar için.. birisi bakılmadı yazmış ve negatif almış bakılmadan transfer yapılır mı? Benim dondurulmuş transferdi mecburen öncesinde baktırmıştım değere.

Benim taze transfer oldu her muayeneye gittiğim de kan alınıyordu her seferinde Progesteronada bakılıyordu doktorum hepsinin iyi olduğunu söyledi yani değer falan bana söylemediler vücudum transfere hazırdı Rahim kalınlığı falan

Bence bakılmıştır zaten Opudan önce her seferinde kan alınıyor orada Progesteron hepsine bakılıyor doktorlar bakmadan kafadan yapmazlar

Bence bakılmıştır zaten Opudan önce her seferinde kan alınıyor orada Progesteron hepsine bakılıyor doktorlar bakmadan kafadan yapmazlar
Özellikle sordum bakılmadı dedi fitil vs kullanmış. Ve negatif almış transferden bi gün öncesinde bile bakılanı duydum

Merhabalar ❤️❤️
Beni de ekler misiniz 😊
Yaş 41. 1. çocuk. 2. deneme. Tek gebelik. Cinsiyeti erkek. Tahmini doğum tarihi 31 aralık 2025.
🤲 Bismillahirrahmanirrahim 🤲

:KK25:Sevgili güzel Anneler 🤰 Hoşgeldiniz :KK25:

🧿 Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah 🙏 🧿

Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🤲🥰

Annenin
İsmi
🤰
Kaçıncı
Çocuk
👧
Kaçıncı
Deneme
:KK68:
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
:anneadayı::nazar:
Tahmini
Doğum
Tarihi
🍼👩‍🍼
@sepide 271.2.deneme TekKız 🩷
👑
23
Aralık
mayala mayala 372.4.deneme İkiz Erkek 🩵
&

Kız 🩷
👑
3
Ocak
@merve fidan 281.3.deneme İkizKız 🩷
👑
&
Kız 🩷
👑
23 Kasım
canmay canmay 341.1.deneme Tek❓20
Aralık
@enguzelumut 321.1.deneme TekKız 🩷👑25 Aralık
@kolboyu 381.1.deneme Tek❓25
Aralık
@mutlubahar 251.2.deneme İkiz❓6
Ocak
@tupbebitooo 331.3.deneme TekErkek 🩵11
Ocak
@Minikdavuk 403.3.deneme Tek❓Ocak
R Resunrise 411.1.deneme TekKız 🩷
👑
1
Ocak
@retikuler 321.1.deneme TekKız 🩷👑3
Ocak
@Gizemm3606 381.3.deneme Tek❓
@prensespuffy 311.1.deneme Tek ❓14
Ocak
@CinnamonQueen 291.1.deneme Tek❓10
Ocak
bobette bobette 331.1.deneme TekKız 🩷
👑
17
Kasım
Handan2212 Handan2212 301.3.deneme TekErkek
🩵
19
Aralık
@elifcimcim 301.1.deneme Tek❓12
Ocak
@morceylan251.1.deneme Tek ❓27
Aralık
@gunesh9 361.3.deneme Tek Erkek 🩵24
Aralık
@Betbetul 332.4.deneme Tek❓15
Ocak
@Nazura301.1.deneme TekErkek
🩵
29
Aralık
@Goksellll 341.4.deneme Tek Erkek🩵19
Ocak
@hturkmen 301.1.deneme Tek❓
@Daydi 301.1.deneme Tek❓31
Ocak
@Yesilagacbambu 291.1.deneme Tek Erkek 🩵Kasım
@AlyaOA 311.1.denemeTek ❓
@_tiffany_ 371.2.deneme Tek❓Ocak
@Beyazyasemin 321.3.deneme İkizErkek 🩵
&
Kız 🩷
👑
8
Aralık
@mrvmsi01 311.2.deneme İkizErkek 🩵
&
Kız 🩷👑
3
Aralık
@yuppie 331.1.deneme Tek ❓11
Ocak
@Kderdyn 251.1.deneme İkiz❓21
Aralık

Özellikle sordum bakılmadı dedi fitil vs kullanmış. Ve negatif almış transferden bi gün öncesinde bile bakılanı duydum

Ben de Opu oldum gecesi fitile başladım gebeliğin 12.haftadına kadar kullandım hatta bir muayene gittiğim zaman Opu öncesi doktoruma çok fazla akıntım olduğunu ve korktuğumu söyledim yumurtalar istemsiz çatlayacak diye hemen kan sonuçlarına baktı Progesteronun iyi dedi ondan fazla akıntın var korkma dedi her şey kontrolümüz altında demişti ben nerdeyse Opu öncesi 6 defa muayene 6 defa kan alındı her şey iyi çıkınca Opu gününe karar verildi yani bilemedim doktorlar bakmadan transfer yapmaz herhalde 🫣

Kızlar az önce bir arkadaşıma aldığım hasır bebek sepetini attım .Bana yorumu çok güzel çok uygunmuş ama beni yanlış anlama sakınla başlayan cümleler 7. Aya gelene kadar bir şey alma benim doktorumda öyle dedi .Zaten söyler doktorun bilmem ne kardeşimin doktoru da aynı şeyi söyledi .o zamana tüm tarama testleri bitmiş oluyor bilmem ne .çok sinir oldum bir daha da aldığım bir şeyi atmam zaten .kendi doktoru 6. Ayda alabilirsin demiş bebekler 26 haftalık doğdular ve yaşamaları mucize yani Allah ol dedi ve oldu .Allah göstermesin ama bir şey olacak olduktan sonra son ay alırsın herşeyi doğum da bir şey olur ya da doğum sonrası Allah yaşatmasın bu şekilde düşünmek bana biraz manasız geliyor bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum fazla hassas mı davranıyorum kötü niyet olmayabilir belki ama ben yaşadıklarımdan sonra zaten zor olumlu düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum insanların da bu tarz yorumları tepkileri beni geriyor .
Sevgili Handan ,
Seni o kadar çok psikolojik baskiya uğramis ,kendini bilmez hadsiz insanlara maruz kalmış biri olarak o kadar gönülden anlıyorum ki...Fakat bunlar yapıştırıcı gibi tam olarak maalesef bazılarını istesekte hayatımızdan cikaramiyoruz ve bunlar biz olumlu ve alttan aldıkça hadsizliklerine devam ediyor .
En son kendime sunu sordum ,nasıl bunu yapabiliyorlar ? Cevap ben o fırsatı verdiğim ve müsade ettiğim için oldu.Artik herkese netim isteyen alınsın isteyen kırılsın isteyen bitirsin ,yıllarca o kırılmasın bu üzülmesin diye diye kendime saygimi zedeledim.Artik bu olumsuzlukla fesatlikla dost görünümlü düşmanlara fırsat vermiyorum .Bunları şeytanla aynı odaya koysan şeytan bunlardan inan korkar .o yüzden içinden nasıl geliyorsa her zaman öyle yap istersen alırsın istersen almazsın ,mesela tedavi sürecinde her şeyi kredi kartıyla hallettigimiz için istesemde şu an alamıyorum ,ama internetten fiyat karşılaştırması yapıyorum ,model marka notlari alıyorum,oda fiyatlarıni mobilya ustalarına soruyorum yaptırmak mi avantajli almak mi vs,borç bitip artıya gectigimde elimizde para olursa almak zaten bir günlük iş diye düşünüyorum.Ama imkan olsa son aylara da bırakmadım bişey olacaksa zaten olacak kötüyü çekmeye bilinç altını etkilemeye gerek yok ,içinden geleni yasa yillarca bu günleri bekledik kimse gölge düşürmesin

Sevgili Handan ,
Seni o kadar çok psikolojik baskiya uğramis ,kendini bilmez hadsiz insanlara maruz kalmış biri olarak o kadar gönülden anlıyorum ki...Fakat bunlar yapıştırıcı gibi tam olarak maalesef bazılarını istesekte hayatımızdan cikaramiyoruz ve bunlar biz olumlu ve alttan aldıkça hadsizliklerine devam ediyor .
En son kendime sunu sordum ,nasıl bunu yapabiliyorlar ? Cevap ben o fırsatı verdiğim ve müsade ettiğim için oldu.Artik herkese netim isteyen alınsın isteyen kırılsın isteyen bitirsin ,yıllarca o kırılmasın bu üzülmesin diye diye kendime saygimi zedeledim.Artik bu olumsuzlukla fesatlikla dost görünümlü düşmanlara fırsat vermiyorum .Bunları şeytanla aynı odaya koysan şeytan bunlardan inan korkar .o yüzden içinden nasıl geliyorsa her zaman öyle yap istersen alırsın istersen almazsın ,mesela tedavi sürecinde her şeyi kredi kartıyla hallettigimiz için istesemde şu an alamıyorum ,ama internetten fiyat karşılaştırması yapıyorum ,model marka notlari alıyorum,oda fiyatlarıni mobilya ustalarına soruyorum yaptırmak mi avantajli almak mi vs,borç bitip artıya gectigimde elimizde para olursa almak zaten bir günlük iş diye düşünüyorum.Ama imkan olsa son aylara da bırakmadım bişey olacaksa zaten olacak kötüyü çekmeye bilinç altını etkilemeye gerek yok ,içinden geleni yasa yillarca bu günleri bekledik kimse gölge düşürmesin
Söylediğin her cümlede o kadar haklısın ki .Yıllarca ben de her şeye sustum alttan aldım ve baktım ki sonunda kendime olan saygımı değerimi kaybettim .Şimdi artık ben de kimseyi alttan alamıyorum o gün bana bu şekilde dediğinde belki acımasızca oldu ama dayanamadım ve doktorun demesiyle olacaksa senin erken doğum yapacağını da görmesi gerekirdi dedim .Sonrasında üzüldüm ama ben bunu yapmasaydım her defasında giderek artacaktı bu sözler biliyorum .Ben olumsuz hiç bir şey duymak istemiyorum artık .Çünkü ben o acıları yaşarken kimse yanımda yoktu .1 gün 2 gün aradılar tamam sonra ben kaldım acılarımla başbaşa .Ben bu sefer inanıyorum Rabbim tüm acılarımın karşılığında mucizemle sevindirecek beni sağlıkla doğacak ve büyüyecek bebeğim.8 sene evlat acısını ve özlemini aynı anda yaşadım ben .O yüzden herkes ağzından çıkanı kulağı duyacak .Artık kimse için iyi düşünüyor da diyemiyorum ben anlayamıyorum insanları gerçekten .Herkesin kalbine göre versin Rabbim .Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi en çok bizler hakkettik bunu 💕

Back
X