Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay bende aynıyım ya devamlı mı oluyordu peki canım bu durum kıpkırmızı yaptım kaşımaktan göğüs üstlerimi

Evet canım gece gündüz kaşınıyordum ondan son aylarda gebeliğimden bir şey anlamadım canımın tadı yoktu gerçekten 😟 Allahım kimseye vermesin çok berbat o çeken bilir umarım bunlarda kaşınmam 🥲🙈 benim de bugün göğüs ucum sanki yanıyor dokunamıyorum

Evet canım gece gündüz kaşınıyordum ondan son aylarda gebeliğimden bir şey anlamadım canımın tadı yoktu gerçekten 😟 Allahım kimseye vermesin çok berbat o çeken bilir umarım bunlarda kaşınmam 🥲🙈 benim de bugün göğüs ucum sanki yanıyor dokunamıyorum
Aa kız böyle diyince rüyamda bir de göğüsümü sıkıyordum süt geliyordu hayır olsun inş .inşaAllah kaşınmazsın canım .benim de sıcaktandır inşalllah da bir an evvel geçer

Benim de gögüs uçlarım aşırı büyümüş halde geçen beyaz body giydim sütyenden belli oluyordu düşün artık

Aa kız böyle diyince rüyamda bir de göğüsümü sıkıyordum süt geliyordu hayır olsun inş .inşaAllah kaşınmazsın canım .benim de sıcaktandır inşalllah da bir an evvel geçer

Amin canım süt fışkırması yada süt geldiğini görmek rızık kısmet berekettir bende transfere gitmeden önce baktım ikizlerim olmuş birini emzirdim süt yüzüne fışkırdı sonradan zaten hamile 🤰 kaldım Elhamdüllilah evet havalar sıcak ondan oluyordur Amin canım inşallah 🤲❤️

Amin canım süt fışkırması yada süt geldiğini görmek rızık kısmet berekettir bende transfere gitmeden önce baktım ikizlerim olmuş birini emzirdim süt yüzüne fışkırdı sonradan zaten hamile 🤰 kaldım Elhamdüllilah evet havalar sıcak ondan oluyordur Amin canım inşallah 🤲❤️
Amin inşaallah canım 🥰🥰

%90 kiz dedi canimm🙈🥰🥰 ama biraz moralim bozuldu kansızlık ve idrar yolu enfeksiyonu var ilaç kullanmama rağmen düzelmiyor doktor erken doğum ihtimalini arttırır dedi üzüldüm
Canım idrar yolu enfeksiyonu için turna yemişi ye (crany berry diye de geçiyor ) file markette var. Ben o şekilde kurtuldum ilaçsız aşırı tavsiye ederim çok rahatlıcan tabiki bol bol su haberin olsun

Ben bu günlerde menapozlular gibiyim kızlar ya sıcaktan her yerim eriyor gibi hissediyorum yapış yapış hissediyorum kendimi .Bir de benim vücudumda çok kaşınma var kızlar ya göğüs üstlerim bil hassa hatır hatır kaşınıyor çatlıyor muyum ondan mı anlamadım yaşayan var mı
Bende aynıyım canım özellikle de göğüsler nemlendirdiğim halde yine kaşınıyor 🤦‍♀️

Canım idrar yolu enfeksiyonu için turna yemişi ye (crany berry diye de geçiyor ) file markette var. Ben o şekilde kurtuldum ilaçsız aşırı tavsiye ederim çok rahatlıcan tabiki bol bol su haberin olsun
Benim doktorum da bana onu içeren bir kapsül verdi antibiyotik yazmak yerine :)

Ya ben ceylana yazacaktım unuttum afedersin eğer ilişki varsa korunmazsız olursa oradan çok enfeksiyon kapar ben dün unuttum söylemeyi 🫣

Kızlar bir de ben bu vitaminleri hiç içmiyorum ya multivitamin veriyor ya doktor .Hamile kaldığımdan beri 1 kutu bile bitirmedim .inşaallah sıkıntı olmaz

Ya ben ceylana yazacaktım unuttum afedersin eğer ilişki varsa korunmazsız olursa oradan çok enfeksiyon kapar ben dün unuttum söylemeyi 🫣
Yok canım hiç sorun değil. Evet sana katılıyorum ilişki eşittir enfeksiyon. Hamile kalmadan önce de ben çok sık olurdum ilişkiden sonra.

Yok canım hiç sorun değil. Evet sana katılıyorum ilişki eşittir enfeksiyon. Hamile kalmadan önce de ben çok sık olurdum ilişkiden sonra.

Çünkü bazı insanların vücudu afedersin o sıvıya karşı hassasiyeti oluyor.
ben de yok çok şükür 😅 kafam rahat 🙈 ben yoksa idrar kültürü verdim ve her gittiğimde alıyorlar dedi bütün testlerin negatif çıktı çok şükür 🤲 çünkü hamilelikte enfeksiyon çok tehlikeli rahimi tetikler kasılmalar başlar Allah korusun erken doğuma sebep olabilir ben onun için denize havuza bile girmem risk sevmem 🥲

Yakın zamanda kan tahlili yaptırdın mı canım, mideni mi bulandırıyorlar neden içmiyorsun
Aslında midem bulanırken içmek zulüm geliyordu canım içemedim sonra da alışkanlık etmedim hiç kaldı öyle tüp bebek ilaçlarını filan bırakınca bir saldım .zatwb normalde de hiç düzenli ilaç içemem kan tahlili yaptırdım sadece multivitamin devam et dedi doktorum ekstra bir şey vermedi

Ne gibi vitaminler folik asit falan hiç içmedin mi
Kuzum onu tüp bebek aşamasında doktor vermişti sanırım yine multivitamin içeriğinde ne vardı bilmiyorum suya katıyordun onu bir bitirdim 30 tane .sonra hamile kalınca kadın doğumcu verdi pembe bir multivitamin onu da 1 kutu daha bitirmedim sen düşün .Folik asit de kullanmadım valla ne yalan diyim

Back
X