Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kuzum onu tüp bebek aşamasında doktor vermişti sanırım yine multivitamin içeriğinde ne vardı bilmiyorum suya katıyordun onu bir bitirdim 30 tane .sonra hamile kalınca kadın doğumcu verdi pembe bir multivitamin onu da 1 kutu daha bitirmedim sen düşün .Folik asit de kullanmadım valla ne yalan diyim

Ben de ilk üç ay folik asit içtim ondan sonra onu bıraktım başka vitamin haplarına geçtim onun içeriğinde Omega-3 DHA, Vitamin B2, B6,B12 Vitamin D falan hepsini içeriyor magnezyum var içerisinde demir baya içerikli bir hap 😅 doktorum doğum yapana kadar onu içmemi önerdi düzenli içiyorum şimdiye kadar sende iç bebeğe çok yararı olur sana da çünkü bebek senden besleniyor bu sefer senin depolar boşalacak halsiz düşersin 🥲

Ben de ilk üç ay folik asit içtim ondan sonra onu bıraktım başka vitamin haplarına geçtim onun içeriğinde Omega-3 DHA, Vitamin B2, B6,B12 Vitamin D falan hepsini içeriyor magnezyum var içerisinde demir baya içerikli bir hap 😅 doktorum doğum yapana kadar onu içmemi önerdi düzenli içiyorum şimdiye kadar sende iç bebeğe çok yararı olur sana da çünkü bebek senden besleniyor bu sefer senin depolar boşalacak halsiz düşersin 🥲
Tamam canım düzenli içeyim bende bari

Kız Allah seni güldürdün beni 😄 Allah korusun inşallah zaten bakılıyor sürekli eğer bir sıkıntı olsa önlem alırlar stres yapma sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucizelerimiz inşallah 🙏🐣🐣
Ben de geçen gün arkadaşın durumundan etkilendim gece rüyamda gördüm baktım bana ameliyat elbisesi giydirmişler koluma damar yolu açtılar diyor filan kata git numara çek sıraya gir kalabalık vardı baya 🙈 hayr olsun inşallah 🤲♥️
Arkadaşın operasyonu nasıl geçmiş ? Duygusal olarak kötüdür tabii ama fiziki durumu iyidir inşallah Amin.

Arkadaşın operasyonu nasıl geçmiş ? Duygusal olarak kötüdür tabii ama fiziki durumu iyidir inşallah Amin.

Çok şükür canım iyi geçmiş akşamına eve taburcu olmuş aynen öyle vallahi zamana ihtiyacım var diyor bazen iyiyim bazen kötü oluyorum dedi normal daha henüz çok yeni inşallah zamanla duygusal olarak da toparlar kendini inşallah Amin 🤲🥹

Ben de diyorum herkes bebeğin hareketini hissetmiş ben niye hâlâ hissetmiyorum yoksa bir şey mi oldu falan 🫣😄 of of düşünmekten sıkıldım 🥱
Aşkım valla hiç düşünme bende hissediyorum dedim de o kadar saniyelik bir kayma hissi yani mesela bugün hiç olmadı benimde hala karnım yok bende ona dertleniyorum neden hala çıkmadı herkesin çıkmış diye çok şükür hepimiz dertlenecek bişey buluyoruz😂

Aşkım valla hiç düşünme bende hissediyorum dedim de o kadar saniyelik bir kayma hissi yani mesela bugün hiç olmadı benimde hala karnım yok bende ona dertleniyorum neden hala çıkmadı herkesin çıkmış diye çok şükür hepimiz dertlenecek bişey buluyoruz😂
Ya ben de bi kere pıt pıt hissettim ama emin olamadım sonra araştırdım bu haftalar her gün olmuyormuş zaten hissetsek bile…Şimdi her gün kendini dinliyorum bazen bişey oluyo gibi oluyo ama bilemedim.

Aslında midem bulanırken içmek zulüm geliyordu canım içemedim sonra da alışkanlık etmedim hiç kaldı öyle tüp bebek ilaçlarını filan bırakınca bir saldım .zatwb normalde de hiç düzenli ilaç içemem kan tahlili yaptırdım sadece multivitamin devam et dedi doktorum ekstra bir şey vermedi
Arada baktır canım, ben sadece multivitamin kullanıyordum, o da yetmedi. B12 ve d vitamini çok düştü, onları da kullanıyorum şimdi. Bir de her akşam magnezyum kullanıyorum, kullanmadığım günler bacaklarıma kramp giriyor geceleri 🤯 bir de demir düşüşte ama henüz başlatmadı ona, o da eklenir yakında. Bebekler vampir gibi 😂

Arada baktır canım, ben sadece multivitamin kullanıyordum, o da yetmedi. B12 ve d vitamini çok düştü, onları da kullanıyorum şimdi. Bir de her akşam magnezyum kullanıyorum, kullanmadığım günler bacaklarıma kramp giriyor geceleri 🤯 bir de demir düşüşte ama henüz başlatmadı ona, o da eklenir yakında. Bebekler vampir gibi 😂
Canım doktorun değerlerin düşük olduğu için olumsuz bir şey dedi mi benimde baya dusukte ilaçlara basladim

Ben de gece uyuyunca sol ve sağ tarafa yatıyorum ve bazen lavabo kalkınca bakıyorum ayaklarım uyuşmuş gibi acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyor yoksa sabit öyle kaldığım için mi sırt üstü fazla yatmıyorum kan akışı için sizler nasıl uyuyorsunuz 🥲 bacaklarımın arasına hamilelik için yastık aldım kullanıyorum öyle rahat oluyor

Kızlar iyi geceler ara ara baktım ama ancak fırsat buldum yazmaya nasılsınız herkes iyidir umarım canmay arkadaşta toparlamıştır inşallah

Hayırlı geceler canım çok şükür iyiyim ☺️ sen nasılsın iyimisin inşallah nasıl geçiyor günlerin 🥰
Şu an Arkadaşımız işte toparlanmaya çalışıyor kolay değil elbet biraz zamana ihtiyacı var zaman herşeyin ilacıdır dilerim en kısa da toparlar Rabbim evlat müjdesiyle müjdelendirsin bugünleri unutsun inşallah Amin 🤲 😢

Back
X