Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim gittiğim doktor perinotoloji doktoruydu devlet hastanesinde vardır muhakkak onu bir kere gitmen lazım normalde sen hangi doktora gidiyorsun
ben özel e Memorial a gidiyorum diyarbakırda var o benim doktorum bana bir doktor önerdidetaylı ultrason için ama 6000 vermem gerekiyormuş muayene ücreti

ben özel e Memorial a gidiyorum diyarbakırda var o benim doktorum bana bir doktor önerdidetaylı ultrason için ama 6000 vermem gerekiyormuş muayene ücreti

Eğer senin verecek durumun yoksa devlet hastanesine bakabilirsin benim çok bilgim yok orada sistem nasıl oluyor inşallah buradaki kızlar biliyorsa inşallah cevaplarlar 🙏

Eğer senin verecek durumun yoksa devlet hastanesine bakabilirsin benim çok bilgim yok orada sistem nasıl oluyor inşallah buradaki kızlar biliyorsa inşallah cevaplarlar 🙏
evet ya yarın bakarlarsa ve bana dönerlerse çok sevinirim

evet ya yarın bakarlarsa ve bana dönerlerse çok sevinirim

Bir arkadaş söylemişti sanki devlette perinatologa gittim diye ama kimdi hatırlamıyorum illa ki vardır sen bir bakın belki senin doktorunun dediği de perinatolog olabilir 🤔

Ben bir daha 6 aylıkken detaylı ultrasona gireceğim inşallah 🙏 detaylı ultrason önemli orada herşey net olarak belli oluyor ❣️ inşallah gönlüne göre bulursun 🤲

Bir arkadaş söylemişti sanki devlette perinatologa gittim diye ama kimdi hatırlamıyorum illa ki vardır sen bir bakın belki senin doktorunun dediği de perinatolog olabilir 🤔
olur ben bi serim soruşturim balm
cnm insallah burdan bana yardımcı olurlar

Ben bir daha 6 aylıkken detaylı ultrasona gireceğim inşallah 🙏 detaylı ultrason önemli orada herşey net olarak belli oluyor ❣️ inşallah gönlüne göre bulursun 🤲
amin cnm insalllah sen de gönlüne göre bulur mutlu olursun hayatım :KK200: :KK36:

keske başka u****** k*o*n*u*s*u*r*d*k olmuyor

Hayırlı geceler canım Allaha emanet ol bebişlerle birlikte 🤲🐣♥️
Arada fırsatın olunca gir sohbet ederiz 😘

Hayırlı geceler canım Allaha emanet ol bebişlerle birlikte 🤲🐣♥️
Arada fırsatın olunca gir sohbet ederiz 😘
hayırlı geceler cnm benim size de bebeklerinle beraber olur fırsat buldukça tankı girerim ozlerim sizi :nazar:

ay evet başımı kaldırsam anca uyumak ya da yemek için kaldırırım ben ya. sen yine tecrübelisin valla

Zaten öyle oluyor bebeler uyuyunca ya uyursun onlarla yada yemek çamaşır uğraşırsın ve sen uyumadan bebitolar yine kalkıyor yalnız olunca kısır döngü böyle dönüyor bir süre sonra bebeklerin uyku düzeni oturunca Kolik sorunu azalınca biraz artık nefes alıyorsun 🤭

Zaten öyle oluyor bebeler uyuyunca ya uyursun onlarla yada yemek çamaşır uğraşırsın ve sen uyumadan bebitolar yine kalkıyor yalnız olunca kısır döngü böyle dönüyor bir süre sonra bebeklerin uyku düzeni oturunca Kolik sorunu azalınca biraz artık nefes alıyorsun 🤭
hadi balm yaaaa inşalar zorluk çekmeyiz

Back
X