Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tamam canım benim inşallah bir daha ki randevun ne zaman belli mi şeker testi yapacakmısın :KK68:
bir iki hafta sonra gelin dedi kan tahlili verdim detaylı ultrason randevusu al dedi özelde baya pahalı 6000 tl ye çekiyormuş ultasonu devlette varmıdr acaba bilemiyorum ya napıcam

arkadaşlar merhaba bebek eşyaları almaya başladınız mı ben karasızım 27.28 haftaları arasında başlıyım dıyorum ne dıyorsunuz bu duruma

bir iki hafta sonra gelin dedi kan tahlili verdim detaylı ultrason randevusu al dedi özelde baya pahalı 6000 tl ye çekiyormuş ultasonu devlette varmıdr acaba bilemiyorum ya napıcam

Aynen detaylı ultrasona girmen lazım devlette vardır galiba bir araştır ben tam bilmiyorum inşallah bulursun canım 🥲

arkadaşlar merhaba bebek eşyaları almaya başladınız mı ben karasızım 27.28 haftaları arasında başlıyım dıyorum ne dıyorsunuz bu duruma

Ben de henüz başlamadım 6.aya doğru artık başlarım Allah’ın izniyle inşallah 🙏 durumun nasıl el veriyorsa canım ağustosu bir üstümüzden atalım nasip olursa inşallah sonbaharın gelişiyle alışverişe artık başlarım ancak tamamlarız 🥰

Ben almaya başladım, hatta baya bir şey aldım. Arabası puseti vs hazır. Kıyafet olarak da bir şeyler birikti, hem kendim aldım hem hediye geldi. Biberon vs de aldım. Her ay belirli bir bütçe ayırıyorum diğer türlü zorlanırdık çünkü

Sizinle şu markayı paylaşmış mıydım kızlar? Kalitesine gerçekten bayıldım, Trendyolda da var ama kendi sitesinde daha uygun. Hastane çıkış seti falan aldım, müslin battaniye. Muhteşem kaliteleri. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Şunu aldım mesela

Şunu aldım mesela

Çok Güzel iyi günlerde kullansın minik kuzu 🐣 sağlıcakla içinde görmeyi de nasip eylesin Rabbim 🤲♥️

Ben de henüz başlamadım 6.aya doğru artık başlarım Allah’ın izniyle inşallah 🙏 durumun nasıl el veriyorsa canım ağustosu bir üstümüzden atalım nasip olursa inşallah sonbaharın gelişiyle alışverişe artık başlarım ancak tamamlarız 🥰
ayn bende öyle düşünüyorum evim de tadilatta balm ne zan alıca görücez cnm benim :KK36:

Ben almaya başladım, hatta baya bir şey aldım. Arabası puseti vs hazır. Kıyafet olarak da bir şeyler birikti, hem kendim aldım hem hediye geldi. Biberon vs de aldım. Her ay belirli bir bütçe ayırıyorum diğer türlü zorlanırdık çünkü
ay ne güzel cnm benim yavaşlar yavaş alıyorsun herseyi darısı benim basıma ev tadilattan cıksın başlıysam bende duruma göre. 6 aydan sonra düşünüyorum bakıcı cnm benim :KK16:

valla bende 5 aydayım 6 olunca başlıcam tabi diğerinin cinsiyetini kesin ogrnirsem hemen belki başlarım cnm

Evet senin diğer bebekte belli olsun ona göre artık alırsın inşallah bizim birde ikiz herşey bize x2 olacak 😁 canları sağolsun bebitoların ❣️

Evet senin diğer bebekte belli olsun ona göre artık alırsın inşallah bizim birde ikiz herşey bize x2 olacak 😁 canları sağolsun bebitoların ❣️
ay evet ya canları sağolsun karnım baya ağırlaştı valla

Back
X