Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende tık yokBenim haftada olup hareket hisseden varsa yazsınBen hissediyor muyum yoksa hissetmek istediğim için uyduruyor muyum bilmiyorum…
bir iki hafta sonra gelin dedi kan tahlili verdim detaylı ultrason randevusu al dedi özelde baya pahalı 6000 tl ye çekiyormuş ultasonu devlette varmıdr acaba bilemiyorum ya napıcamTamam canım benim inşallah bir daha ki randevun ne zaman belli mi şeker testi yapacakmısın![]()
Ben de yani emin değilim ama bilmiyorum.Çok hafif zatenAy bende tık yokodaklanmaktan halüsinasyonlar oluşmaya başladı
![]()
bir iki hafta sonra gelin dedi kan tahlili verdim detaylı ultrason randevusu al dedi özelde baya pahalı 6000 tl ye çekiyormuş ultasonu devlette varmıdr acaba bilemiyorum ya napıcam
arkadaşlar merhaba bebek eşyaları almaya başladınız mı ben karasızım 27.28 haftaları arasında başlıyım dıyorum ne dıyorsunuz bu duruma
Ben almaya başladım, hatta baya bir şey aldım. Arabası puseti vs hazır. Kıyafet olarak da bir şeyler birikti, hem kendim aldım hem hediye geldi. Biberon vs de aldım. Her ay belirli bir bütçe ayırıyorum diğer türlü zorlanırdık çünküarkadaşlar merhaba bebek eşyaları almaya başladınız mı ben karasızım 27.28 haftaları arasında başlıyım dıyorum ne dıyorsunuz bu duruma
![]()
Pure Organik Yenidoğan Hastane Çıkış Seti - 11 Parça
Organik yenidoğan hastane çıkış setinde yeni doğan bebeğinizin ihtiyacı olan tüm ürünler birarada sunuluyor. Hastane çıkış setinde olmazsa olmaz tulum, bodysuit, iç zıbın, bere, battaniye gibi tüm organik ürünleri bu sette bir araya getirdik. Ürünler çok amaçlı bez kesede gönderilmektedir...tinylamb.co
Şunu aldım mesela
insallah cnm yaaaAynen detaylı ultrasona girmen lazım devlette vardır galiba bir araştır ben tam bilmiyorum inşallah bulursun canım![]()
ayn bende öyle düşünüyorum evim de tadilatta balm ne zan alıca görücez cnm benimBen de henüz başlamadım 6.aya doğru artık başlarım Allah’ın izniyle inşallahdurumun nasıl el veriyorsa canım ağustosu bir üstümüzden atalım nasip olursa inşallah sonbaharın gelişiyle alışverişe artık başlarım ancak tamamlarız
![]()
ay ne güzel cnm benim yavaşlar yavaş alıyorsun herseyi darısı benim basıma ev tadilattan cıksın başlıysam bende duruma göre. 6 aydan sonra düşünüyorum bakıcı cnm benimBen almaya başladım, hatta baya bir şey aldım. Arabası puseti vs hazır. Kıyafet olarak da bir şeyler birikti, hem kendim aldım hem hediye geldi. Biberon vs de aldım. Her ay belirli bir bütçe ayırıyorum diğer türlü zorlanırdık çünkü
ayn bende öyle düşünüyorum evim de tadilatta balm ne zan alıca görücez cnm benim![]()
ayn valla çok haklısınNe zaman tadilatın biterse artık başlarsın fazla da geçe bırakma bu sefer üst üste alsan maliyetli olabilir![]()
ayn valla çok haklısın
valla bende 5 aydayım 6 olunca başlıcam tabi diğerinin cinsiyetini kesin ogrnirsem hemen belki başlarım cnmBende 5.ayı bitireyim artık o zaman başlayayım diyorum
valla bende 5 aydayım 6 olunca başlıcam tabi diğerinin cinsiyetini kesin ogrnirsem hemen belki başlarım cnm
ay evet ya canları sağolsun karnım baya ağırlaştı vallaEvet senin diğer bebekte belli olsun ona göre artık alırsın inşallah bizim birde ikiz herşey bize x2 olacakcanları sağolsun bebitoların
![]()