- 17 Ağustos 2021
- 1.639
- 2.039
- 83
Hahhaha işte o zaman asıl güncelleme doğunca gelir kızlarYok ya olmaz büyük ihtimalle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaha işte o zaman asıl güncelleme doğunca gelir kızlarYok ya olmaz büyük ihtimalle![]()
Yok ya olmaz büyük ihtimalle![]()
Hayırlısı artıkGünaydın canım valla bunun normali ne onu da bilmediğim içinkendimi çok korkutmıyorum
![]()
Günaydın kızlar, durdum durdum bugün ilk kez kustum, bunu da sizinle paylaşmak istedim
Kokulara öğürüyorum hep zaten, bu sabah şehir dışından eve dönünce ev aşırı havasız geldi. Bugün o günmüş. Hamileliğimde hiç kusmadım da demem yaaani
Ay ben memlekete geldim ailemin yanındayım cenneti yaşıyorum resmen kaynana yok koca yok hava serinNerde bizim kızlar herkesler iyi mi![]()
Ben de bugün biraz halsizim nedense canım , pilatese gideceğim 3 te kendime gelirim inşaallahNerde bizim kızlar herkesler iyi mi![]()
Bende Konya sıcaklarında hayatta kalmaya çalışıyorumNerde bizim kızlar herkesler iyi mi![]()
Merhaba. Doktorunuz aracigiliyla mi testi yaptirdiniz google da iletisim numarasi bulamadim panorama icinCanım ben panorama yaptırdım. Biraz daha pahalı ama bir çok doktorun önerdiği bir firma. Perinatolog doktorum önerdi benim de. 10gün içinde sonuç geldi. İkiz gebeliğimde ayrı ayrı cinsiyet tahmini de yapabildi.
Doktorum broşürünü vermişti ve üzerine Ankara sorumlusunun bilgileri yapıştırılmıştı. Siz hangi şehirdesiniz? Ankara ise özelden paylaşabilirim.Merhaba. Doktorunuz aracigiliyla mi testi yaptirdiniz google da iletisim numarasi bulamadim panorama icin
Ay ben memlekete geldim ailemin yanındayım cenneti yaşıyorum resmen kaynana yok koca yok hava serin![]()
Bende Konya sıcaklarında hayatta kalmaya çalışıyorum![]()
Ben de bugün biraz halsizim nedense canım , pilatese gideceğim 3 te kendime gelirim inşaallahsen nasılsın
Hemen geliyoruz minişlerimle teyzesiiiiiiValizini al bu tarafa gel üç haftadır kışoldu
![]()
Allahım bir yağmurbir soğuk görmen lazımdı bugün biraz güneş açtı ama serin güzel
![]()
Canım ikiz diye öyle ekstra bi büyüme olmadı kesinlikle. Benim ilk gebelik ve 18.haftadan sonra çıkmaya başladı. Hala dışarıdan da pek belli olmuyor. 66kiloyla haöile kaldım şu an 70-71 kiloyum. Ama tekil gebelere bakıyorum. Maşallah daha küçükken daha büyük karınları oluyor. Şu an 21+1im ve elbisemi daraltınca belli oluyor artıkBeyazyasemin canımmm senin karnın kaçıncı haftada belli oldu ben 17. Haftama girdim karnım hala minicik normal miii ikiz olmalarına rağmen karnımın hala minicik olmasını garipsiyorum
Ben Adanadayim yine de cok tesk ederimDoktorum broşürünü vermişti ve üzerine Ankara sorumlusunun bilgileri yapıştırılmıştı. Siz hangi şehirdesiniz? Ankara ise özelden paylaşabilirim.
Yaaa o kadar tatlısın kiii maşallahCanım ikiz diye öyle ekstra bi büyüme olmadı kesinlikle. Benim ilk gebelik ve 18.haftadan sonra çıkmaya başladı. Hala dışarıdan da pek belli olmuyor. 66kiloyla haöile kaldım şu an 70-71 kiloyum. Ama tekil gebelere bakıyorum. Maşallah daha küçükken daha büyük karınları oluyor. Şu an 21+1im ve elbisemi daraltınca belli oluyor artık
Sen zayıfsan eğer belli olmaması çok normal.
İkiz olmanın farkını son aylarda hissedeceğim heralde![]()