Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Günaydın kızlar, durdum durdum bugün ilk kez kustum, bunu da sizinle paylaşmak istedim 🤣🤣
Kokulara öğürüyorum hep zaten, bu sabah şehir dışından eve dönünce ev aşırı havasız geldi. Bugün o günmüş. Hamileliğimde hiç kusmadım da demem yaaani

Günaydın canım 🥰
İyi ya en azından sende o duyguyu tatmış oldun 😁😵‍💫

Benim kızımda maşallah 🧿 karnımda kıpır kıpırdı hatta diyordum şimdi dışarı çıkacak diye 😁 bebekliği çok güzeldi fakat ayaklanınca haliyle az da olsa hareketliydi ama Elhamdüllilah yine de beni çok uğraştırmadı İkizlerim nasıl olur bilmiyorum 🙈
Evrene mesaj attım 😅 İnşallah bebitolarım sakin uysal sağlıklı güzel evlatlar olsunlar Amin 🤲🐣🐣

Canım ben panorama yaptırdım. Biraz daha pahalı ama bir çok doktorun önerdiği bir firma. Perinatolog doktorum önerdi benim de. 10gün içinde sonuç geldi. İkiz gebeliğimde ayrı ayrı cinsiyet tahmini de yapabildi.
Merhaba. Doktorunuz aracigiliyla mi testi yaptirdiniz google da iletisim numarasi bulamadim panorama icin

Ben de bugün biraz halsizim nedense canım , pilatese gideceğim 3 te kendime gelirim inşaallah 🥰 sen nasılsın

Havalardandır büyük ihtimalle 🤗
Şifa olsun canım benim 🐣
Bende iyiyim çok şükür 🙌 bugün biraz temizlik yaptım dünden kızımın okul yıl sonu gösterisi vardı oraya gitmiştim yarın son gün okul bitiyor 🙈 6 haftalık tatile giriyor birde öğretmenin tahini çıkmış çok iyi bir öğretmendi seneye olmuyacak dedim barime son senesi de olaydın bu tayin nedir Allah için 😬😂 şansımız yok hele bakalım kim gelir 😵‍💫

Beyazyasemin Beyazyasemin canımmm senin karnın kaçıncı haftada belli oldu ben 17. Haftama girdim karnım hala minicik normal miii ikiz olmalarına rağmen karnımın hala minicik olmasını garipsiyorum

Beyazyasemin Beyazyasemin canımmm senin karnın kaçıncı haftada belli oldu ben 17. Haftama girdim karnım hala minicik normal miii ikiz olmalarına rağmen karnımın hala minicik olmasını garipsiyorum
Canım ikiz diye öyle ekstra bi büyüme olmadı kesinlikle. Benim ilk gebelik ve 18.haftadan sonra çıkmaya başladı. Hala dışarıdan da pek belli olmuyor. 66kiloyla haöile kaldım şu an 70-71 kiloyum. Ama tekil gebelere bakıyorum. Maşallah daha küçükken daha büyük karınları oluyor. Şu an 21+1im ve elbisemi daraltınca belli oluyor artık 🌸
Sen zayıfsan eğer belli olmaması çok normal.
İkiz olmanın farkını son aylarda hissedeceğim heralde 🐣🐣

Eklentiler

• 20250718_133237.webp
    20250718_133237.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 28
Canım ikiz diye öyle ekstra bi büyüme olmadı kesinlikle. Benim ilk gebelik ve 18.haftadan sonra çıkmaya başladı. Hala dışarıdan da pek belli olmuyor. 66kiloyla haöile kaldım şu an 70-71 kiloyum. Ama tekil gebelere bakıyorum. Maşallah daha küçükken daha büyük karınları oluyor. Şu an 21+1im ve elbisemi daraltınca belli oluyor artık 🌸
Sen zayıfsan eğer belli olmaması çok normal.
İkiz olmanın farkını son aylarda hissedeceğim heralde 🐣🐣
Yaaa o kadar tatlısın kiii maşallah 😍 bende 70 le hamile kaldım şu an 69 70 arasında gidip geliyorum hala yemediğim için mi karnım çıkmıyor çocuklar gelişiyor mu diye tereddütdeydim ama çok saol bir nebze rahatladım inşallah 20. Hafta sonrasında bizim miniklerde kendini belli edecektir artık🤲🏻

Back
X