- 8 Şubat 2024
- 769
- 1.262
- 33
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu oto koltuk çok kapsamlı bir konu, çünkü güvenlik kısmı çok önemli. Herkes bana “mutlaka dönen bir koltuk al” dedi, bir de çok önemli olan ADAC güvenlik puanının yüksek olmasıymış. Ben eşime araştırmasını söylemiştim, o da ChatGPT’yle konuşmuş bir kaç model önermişti. Ama sanırım üç dört tane marka öne çıkıyor Cybex, Britax Römer, Maxi Cosi ve Joie. En popüler markalar sanırım Britax ve Cybex. Joie diğerlerine göre yine daha insaflı fiyat konusunda, ben ondan almayı düşünürken iş yerindeki kişi Cybex’i güzel bir fiyata satınca ondan aldım. Dediğim kriterleri karşılıyordu, modelin ismini şuan unuttum sonra yazayım inşallah.Nasıl aldığın koltuk canım bize de atar mısın fikir olsun bana da
Bende öyleyim ya sudan çıkmıyorum elime buz akülerinden alıyorum her yerime koyuyorumValla oturup ağlıcam nerdeyse sıcak diye o boyuttayım![]()
Iyiyim canım seninde kontroller vardı hu aralar öyle hatırlıyorum sen ve bebişler de iyidir inşallahÇok şükür iyiyiz canım
Sen nasılsın iyi misin inşallah bebiş her şey yolundadır
Ultrason da çıkan doğrudur ölçüm neyse o dur benim perinatolog da kadın doktorum da ölçümleri aynıydı haftasıyla uyumlu bebeklerdemişti.
yani senin şu an 18+2 bebeğinde haftasıyla uyumluysa doğrudur
Sağlıcakla gelsin minik kızçen![]()
Iyiyim canım seninde kontroller vardı hu aralar öyle hatırlıyorum sen ve bebişler de iyidir inşallahtamam onu baz alalım o halde
Teşekkür ederiz teyzesi![]()
Canım bu oto koltuk çok kapsamlı bir konu, çünkü güvenlik kısmı çok önemli. Herkes bana “mutlaka dönen bir koltuk al” dedi, bir de çok önemli olan ADAC güvenlik puanının yüksek olmasıymış. Ben eşime araştırmasını söylemiştim, o da ChatGPT’yle konuşmuş bir kaç model önermişti. Ama sanırım üç dört tane marka öne çıkıyor Cybex, Britax Römer, Maxi Cosi ve Joie. En popüler markalar sanırım Britax ve Cybex. Joie diğerlerine göre yine daha insaflı fiyat konusunda, ben ondan almayı düşünürken iş yerindeki kişi Cybex’i güzel bir fiyata satınca ondan aldım. Dediğim kriterleri karşılıyordu, modelin ismini şuan unuttum sonra yazayım inşallah.
Evet canım, maalesef Türkiye’de Almanya fiyatının 2-3 katına satılıyor. En büyük sorun bu. Hadi bakalım sizin alışverişlerinizi de dört gözle bekliyorumZaten bu yazdığın markalar hepsi çok güzel kaliteli ürünler benim de aklımda Cybex ve Maxi Cosi varbakalım inşallah önümüzdeki ay artık start veririz inşallah
![]()
Ben en son yarı uykuda havlu ıslatıp bacaklarıma koymuşum geceBende öyleyim ya sudan çıkmıyorum elime buz akülerinden alıyorum her yerime koyuyorumYouTubetan kar videoları açıp izledim hayal ediyorum orda olduğumu
![]()
Evet canım, maalesef Türkiye’de Almanya fiyatının 2-3 katına satılıyor. En büyük sorun bu. Hadi bakalım sizin alışverişlerinizi de dört gözle bekliyorum![]()
Nasip olursa bir sonraki bebelerimizin transferlerini yaza denk getirip en geç baharda doğuralım![]()
Aynen öyle canım onun için bizde telaş yok bazen indirime bile geliyorinşallah canım aldıklarımı paylaşırım
Ben bu modeli çok beğendim ve senin dediğin tüm özellikleri taşıyor 200 Euro bu model türkiyede ne kadar hiç baktın mı fiyatlarına
Ben en son yarı uykuda havlu ıslatıp bacaklarıma koymuşum geceikinci trimester sıcaktan uyuyamadık, üçüncüde zaten uykular haram diyorlar
![]()
Sana bebek arabasından örnek vereyim Cybex Beezy, 25000 TL yani 536€ yapıyor güncelde. Amazon’da geçen gün 185€ya kadar düşmüştüAynen öyle canım onun için bizde telaş yok bazen indirime bile geliyorinşallah canım aldıklarımı paylaşırım
Ben bu modeli çok beğendim ve senin dediğin tüm özellikleri taşıyor 200 Euro bu model türkiyede ne kadar hiç baktın mı fiyatlarına
Sana bebek arabasından örnek vereyim Cybex Beezy, 25000 TL yani 536€ yapıyor güncelde. Amazon’da geçen gün 185€ya kadar düşmüştüCanım ülkem
![]()
Cybex Beezy (magic black) (kabin boy bebek arabası)
Dünya lideri Cybex'den Beezy kabin boy bebek arabası. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ilewww.operaistanbul.com
Kasım indirimlerini de bekleyebilirsin aslında, güzel fırsatlar olur kesin o dönemlerdeEvet bende bunları beğeniyorum birde benim ikili olacakbenim bir arkadaş burada kızı büyüdü 1 yaşındayken buna benzer 650 euroya almış
Ama burada çok indirim oluyor ben zaten puset takılacak şekilde aparatlar alacağım yanında aparatlar sadece teki 50 Euro çift alacağım mecburen 100 Euro sadece 400 de puset tutsa 500 Euro sadece bunlar![]()
Kasım indirimlerini de bekleyebilirsin aslında, güzel fırsatlar olur kesin o dönemlerde
Bugün Almanya’da yeni doğum yapmış olan arkadaşıma bebek arabasını sordum, burada 80.000 TL olan yani 1700€ olan bir model söyledi. O fiyata büyüdüğünde motor falan alırım kızımaEvet bende bunları beğeniyorum birde benim ikili olacakbenim bir arkadaş burada kızı büyüdü 1 yaşındayken buna benzer 650 euroya almış
Ama burada çok indirim oluyor ben zaten puset takılacak şekilde aparatlar alacağım yanında aparatlar sadece teki 50 Euro çift alacağım mecburen 100 Euro sadece 400 de puset tutsa 500 Euro sadece bunlar![]()
Ben amazondan ufak tefak şeyler alıyorum hatta bebişe emzik falan aldım da bu kadar büyük birşey hiç almadım siz aldınız mı nasıl geliyor sıkıntı yaşama durumu oluyor mu acabaaSana bebek arabasından örnek vereyim Cybex Beezy, 25000 TL yani 536€ yapıyor güncelde. Amazon’da geçen gün 185€ya kadar düşmüştüCanım ülkem
![]()
Cybex Beezy (magic black) (kabin boy bebek arabası)
Dünya lideri Cybex'den Beezy kabin boy bebek arabası. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ilewww.operaistanbul.com
Bugün Almanya’da yeni doğum yapmış olan arkadaşıma bebek arabasını sordum, burada 80.000 TL olan yani 1700€ olan bir model söyledi. O fiyata büyüdüğünde motor falan alırım kızımatövbe yarabbi