Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cybex in ikiz bebek arabasından mı alacaksınız ? O modele ben de bakıyorum ama altlı üstlü kullanışlı olur mu acaba bilemedim

Evet bu marka düşünüyorum benim için sürdüğün zaman rahat gitmeli seni yormamalı biraz
Bu model daha kullanışlı oluyor diğeri çok yer kaplıyor yan yana çok kaba duruyor

Cybex in ikiz bebek arabasından mı alacaksınız ? O modele ben de bakıyorum ama altlı üstlü kullanışlı olur mu acaba bilemedim

Birde istersen bebekleri karşı karşıya da katabiliyorsun baya kullanışlı ben inceledim internette videosunu izledim

Bak canım istediğin gibi yerleştirebilirsin o yüzden endişen olmasın birde bu markanın arabaları çok rahat gidiyor çok hafif

Eklentiler

• IMG_8708.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_8707.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_8706.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 15
Bunlara 4 parça aparat alıp pusetlerini de takabilirsin arabayla bir yere gittiğinde direk puseti tak çok rahat oluyor

Ya birde baktım bu markanın kendi kendine sallanan modelini yapmışlar düğmeleri var bastığında arabayı sallıyor bebek uyusun diye ama tekli olmasına rağmen bu ikiz arabasına göre pahalı neyse kendimiz arabayı götür getir yaparız

Ya benim de ikiz o kadar çok araştırma yaptım ki. Kafam allak bullak oldu. İlk kararım bu arabaydı ama inanılmaz fiyat farkı var diğerleri ile arasında. Bir de şu bebek arabasını beğenmiştim ben ama aracım küçük bağaja sığması çok zor olur diye vazgeçtim.

Ay evet onu ben de gördüm. Gerçekten çok konforlu ama Türkiye fiyatına bakmak dahi istemedim uçuk bir şeydir diye

Buda çok güzelmiş fakat dediğim gibi bunlar çok yer kaplıyacak gibi
Ama puset olursa bu büyük üstleri götürme sadece katlarsın bebekleri pusetten çıkarınca direk bebek arabaya takarsın sana da çok yük olmaz tabi yine bakarsın hangisi aklına yatarsa

Bu çok güzel ama gerçekten çok hantal bir araba. Sök tak bagaja yerleştir vs derken konforlu değil. Cybex daha pratik ama onun da fiyat farklı baya bi var. Bir de Cybex e pusetleri de ayrı almak gerekiyor pakete dahil değil. Anne yanı olarak ne tercih etmeyi düşünüyorsunuz peki

Aynen canım maalesef pusetler ayrı alınacak içinde değil peki fiyatı pusetsiz ne kadar fiyatı bütçene bakarsın sonuçta tek alacağımız araba değil

Canım ülkem sağolsun her şey çok pahalı burada

Benim ikiz araba attığım model her şey için de fakat puset dahil değil 1500 Euro pusetler teki 250 Euro ama indirime girse 200 Euro da oluyor yani araba için bu model alırsam 2000 bin Euro gözden çıkarmalıyım

Aynen canım maalesef pusetler ayrı alınacak içinde değil peki fiyatı pusetsiz ne kadar fiyatı bütçene bakarsın sonuçta tek alacağımız araba değil
Öyle gerçekten bakalım biraz daha araştırma yapıp ona göre karar vereceğim artık siz alırsanız yorumunuzu beklerim ama burada. Ona göre tekrar değerlendiririm ben de

Öyle gerçekten bakalım biraz daha araştırma yapıp ona göre karar vereceğim artık siz alırsanız yorumunuzu beklerim ama burada. Ona göre tekrar değerlendiririm ben de

İnşallah canım benim bir ara mağazada gidip gözümle görmek ve orada sürmek istiyorum
Bakalım bende daha araştırıyorum hem biraz kaliteli olsun ve rahat gitmeli sürdüğünde hem de yer kaplamamalı bu çok önemli onun için daha bakalım

Benim ikiz araba attığım model her şey için de fakat puset dahil değil 1500 Euro pusetler teki 250 Euro ama indirime girse 200 Euro da oluyor yani araba için bu model alırsam 2000 bin Euro
Puset olarak hangi modeli bakacaksınız bu arabaya
İkiz olacağı için pratik olması da çok önemli gerçekten. Denemek lazım

Anne yanı önce küçük beşikler düşündüm iki tane baktım yatak odama kesinlikle sığmaz tamam büyük ama o kadar geniş değil onlar girse oda da rahat giriş çıkış yapamayacağız onu da biraz daha büyük odama sığacak şekilde bir anne yanı baktım ikizler için bebekken ikisi yan yana yatsın dedim ama daha tam karar veremedim

Puset olarak hangi modeli bakacaksınız bu arabaya

İkiz olacağı için pratik olması da çok önemli gerçekten. Denemek lazım

Evet canım iki çocuk demek ağırlık demek omuzları da düşünmek gerekir
Çok rahat gitmeli ben beğendim puseti atayım sana

Eklentiler

• IMG_8687.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_8688.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 14
Huggy Moon Otomatik Sallanabilir Anne Yanı Beşik – Sensörlü, Kumandalı, Oyun Parkı Özellikli - Fiyatı, Yorumları Anne yanı olarak şunu düşündüm ben de ama ne derece kullanışlı olur bilemiyorumdaha almadım ama listeleme ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…