Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben amazondan ufak tefak şeyler alıyorum hatta bebişe emzik falan aldım da bu kadar büyük birşey hiç almadım siz aldınız mı nasıl geliyor sıkıntı yaşama durumu oluyor mu acabaa

Ben normalde burada Amazon’da eşya aldığımda özellikle kırılacak bir şey olursa çok iyi paketlenmiş geliyor şimdi kadar bir sıkıntı yaşamadım kargoda
Sen yine emzik almışsın ben henüz hiç birşey almadım o gün gittim emziklere falan baktım ama şu an almadım küçükleri en sona bırakmayı düşünüyorum ben de hiç büyük eşya almadım henüz bakıyorum modellere fiyatlara

Ben dolap falan almıştım Amazon’da gayet güzel şekilde paketlenmişti

Ben 2 çeşit emzik, biberon, müslin vs aldım kuuzum küçük küçük :) Bir de cinsiyet belli olduktan sonra birkaç parça kıyafet geldi hediye :)

Ben 2 çeşit emzik, biberon, müslin vs aldım kuuzum küçük küçük :) Bir de cinsiyet belli olduktan sonra birkaç parça kıyafet geldi hediye :)

Ya çok iyi yapmışsın vallahi iyi günlerde kullanın Rabbim içinde görmeyi nasip eylesin Amin
Bende emzik Avent yenidoğan düşünüyorum silikon gibi olanlardan birde bibs marka alırım birini tutmasa diğerini vereyim
Kızım da emzikten yana sorun yaşamadım bu cimcimeler nasıl olur bilmiyorum

Bende birini bibs aldım kırmızı kauçuk olanını hatta saklama kutusunu da aldımmm Diğerini de chicco şeffaf silikon her yerrii. Temmuz başı indirimlerinde almıştım bunları daa

Bunlardan alacağım nasip olursa

Eklentiler

• IMG_8689.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8690.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 16
Bende birini bibs aldım kırmızı kauçuk olanını hatta saklama kutusunu da aldımmm Diğerini de chicco şeffaf silikon her yerrii. Temmuz başı indirimlerinde almıştım bunları daa

Kutu önemli en azından kullanmadığında içine katarsın temiz kalır şimdi düşündüm de çok detaylı ayrıntılar varmış daha çok şey almamız gerekiyor. Bence çok iyi yapmışsın canım indirimleri kovalamakta fayda var

Oy oy teyzesi onu yesin yesin bitirsin
Ben geçen cuma günü gittim çok şükür ikisi de iyiydi Elhamdüllilah
Bir dahaki randevum 22 ağustosta orada kadın doktorum detaylı ultrasona katacak inşallah
Benim de 1 eylül de detaylı yine peşpeşe devam ediyoruz

o günlere de az kaldı daha dün opu günü konusuyorduk nerelere geldik

Evet ya gerçekten zaman su gibi akıp gitti
Ben diyordum nasıl Opu transfer sonucu beklerim zaman geçer mi diye çok şükür 5.aya gireceğiz hamdolsun Rabbime. Umarım sonuna kadar sağlıcakla gideriz Amin

Kızçeler sizce bu model nasıl Yanyana sevmediğim için böyle istiyorum renk olarak siyah düşünmüyorum ya gri alacağım yada atacağım renk ikiz annelerine de fikir olsun

Eklentiler

• IMG_8697.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_8698.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8699.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8700.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8705.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 16
Cybex in ikiz bebek arabasından mı alacaksınız ? O modele ben de bakıyorum ama altlı üstlü kullanışlı olur mu acaba bilemedim

Kızçeler sizce bu model nasıl Yanyana sevmediğim için böyle istiyorum renk olarak siyah düşünmüyorum ya gri alacağım yada atacağım renk ikiz annelerine de fikir olsun
Bu mesajı görmemişim üsttekine cevap yazdım sayfaları yavaş yavaş okuyarak gidiyordum. Canım ben de bundan almayı düşünüyorum. Sen yakından bakıp inceleme fırsatı buldun mu hiç ?

Bunlardan alacağım nasip olursa

Sağdakinden aldım bende kırmızısınıı. Philipsin soothie sini alacağım bide yeter

Bu mesajı görmemişim üsttekine cevap yazdım sayfaları yavaş yavaş okuyarak gidiyordum. Canım ben de bundan almayı düşünüyorum. Sen yakından bakıp inceleme fırsatı buldun mu hiç ?

Henüz mağazaya gitmedim. Ama bir ara gidip orada da bakacağım inşallah.
fakat bizim bir tanıdık kızına almıştı pusetiyle beraber çok rahat sürülüyor birde bizim ikiz olduğu için iki bebek olacak benim için sürüşü çok önemli hafif ve rahat olmalı bazı arabalar çok hantal gibi oluyor bu sefer sürmekte zorlanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…