Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Muhtemelen çıkar ya sonuçta ayaklı yapmışlar odadan odaya geçeceğini düşünmüşlerdir herhalde 😅 çok büyük durmuyor zaten

Bence de öyle zaten dediğin gibi çokta büyük durmuyor hayırlısı bakalım 🤔 çok işimiz var ya gerçekten 😵‍💫

Eşimle şimdi konuştuk da bi yurt dışı tatili yapıp bebek alışverişini de yapıp dönmek çok mantıklı 😂

Mantıklı gerçekten en güzeli ancak arabayla gel ki eşyaları bagaja katarsın ne güzel olurdu ya 😍
Daha çok masraf olmasın bu sefer 😂

Tünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?

selamlar herkese umarım herkes iyidir Bayadır girmemiştim bebeğimin cinsiyeti Nihayet kesinleşti 3 defa erkek denmişti bugün kiz olduğunu öğrendik nasil mutluyuz anlatamam ikizlerim erkekler bu kız olsun cok istemiştik cok sukur nasip oldu herkesin gönlüne göre olsun hersey .

Tünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?
Ben 4.aydan beri lierac ve bioderma nin ürününü dönüşümlü sabah akşam kullanıyorum bence başlayın sizde

Kızlar açılacak mı böyle bilmem sadece dolap ve şifonyeri beğendim sizce nasıl ?

Bence çok tatlı 😻 ikisi de harika olur birde erkek bebek renkleri de uyumlu duruyor mobilyacı da gidip bakarsan daha yakından görme fırsatın olur 🥰 yoksa internetten mi alacaksın bende büyük mobilyaları internetten alacağım 🤗

Videodakiler bu arada kızlar , sadece dolabı ayaklı yaptırırım diye düşünüyorum .Bu sayfa güzel ama güvenilir mi bilemedim

Yorumları bir oku gerçi bazen sahte hesaplarsa oluyor 🤔
Ayaklı olsa altını rahat süpür sil yoksa da öyle kalsın ne olucak 😁
Yoksa mobilya güzel duruyor bir Araştır bakalım güvenilir mi diye

Tünaydın canım benim ❣️
Bence artık başlamalısın artık karın büyüdükçe deri genişliyor yırtılma şimdi başlar şimdiden başla ki çok yırtılmasın diye buradaki kızlar daha önce yazmıştı ama ismini hatırlayamadım bakalım görürlerse yazarlar 🤗

selamlar herkese umarım herkes iyidir Bayadır girmemiştim bebeğimin cinsiyeti Nihayet kesinleşti 3 defa erkek denmişti bugün kiz olduğunu öğrendik nasil mutluyuz anlatamam ikizlerim erkekler bu kız olsun cok istemiştik cok sukur nasip oldu herkesin gönlüne göre olsun hersey .

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗
Çok şükür biz iyiyiz umarım sende bebeklerin hepiniz iyisinizdir inşallah 🙏
Ay ay süper 🤩 eve bir prenses 👑 daha şarttı 😁
Sağlıcakla gelsin minik prenses 👸 tebrik ederim 🥳 maşallah 🧿
Amin amin canım 🤲❣️

Back
X