- 18 Haziran 2024
- 502
- 433
- 23
Muhtemelen çıkar ya sonuçta ayaklı yapmışlar odadan odaya geçeceğini düşünmüşlerdir herhaldeAncak kapımı ölçmem lazım bakayım çıkar mı kapıdan yoksa yatak odasında kalır taşımak için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen çıkar ya sonuçta ayaklı yapmışlar odadan odaya geçeceğini düşünmüşlerdir herhaldeAncak kapımı ölçmem lazım bakayım çıkar mı kapıdan yoksa yatak odasında kalır taşımak için![]()
Öyle vallaŞimdi ki sıpalar çok şanslı
Hiç sorma vallahi![]()
Muhtemelen çıkar ya sonuçta ayaklı yapmışlar odadan odaya geçeceğini düşünmüşlerdir herhaldeçok büyük durmuyor zaten
Eşimle şimdi konuştuk da bi yurt dışı tatili yapıp bebek alışverişini de yapıp dönmek çok mantıklıBence de öyle zaten dediğin gibi çokta büyük durmuyor hayırlısı bakalımçok işimiz var ya gerçekten
![]()
Türkiye de her şeye 2-3 katı vermektense arada tatilde çıkar aradan hiç değilseEşimle şimdi konuştuk da bi yurt dışı tatili yapıp bebek alışverişini de yapıp dönmek çok mantıklı![]()
Eşimle şimdi konuştuk da bi yurt dışı tatili yapıp bebek alışverişini de yapıp dönmek çok mantıklı![]()
Türkiye de her şeye 2-3 katı vermektense arada tatilde çıkar aradan hiç değilse![]()
Aminn canım hepimizin yardımcısı olsun inşallahEvet ya çok uçuk fiyatlar gerçekten Allah yardımcınız olsun inşallah![]()
Bizde arabayla Yunanistan’a gidip almayı düşünüyoruz aynı şekilde .bebek arabaları, elektronik şeyler baya uygun .Eşimle şimdi konuştuk da bi yurt dışı tatili yapıp bebek alışverişini de yapıp dönmek çok mantıklı![]()
Kızlar açılacak mı böyle bilmem sadece dolap ve şifonyeri beğendim sizce nasıl ?
Ben 4.aydan beri lierac ve bioderma nin ürününü dönüşümlü sabah akşam kullanıyorum bence başlayın sizdeTünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?
Bizde arabayla Yunanistan’a gidip almayı düşünüyoruz aynı şekilde .bebek arabaları, elektronik şeyler baya uygun .
Kızlar açılacak mı böyle bilmem sadece dolap ve şifonyeri beğendim sizce nasıl ?
Videodakiler bu arada kızlar , sadece dolabı ayaklı yaptırırım diye düşünüyorum .Bu sayfa güzel ama güvenilir mi bilemedim
Tünaydın kızlar....Bu haftalarda göbek kremine başlayanlar var mı? Lierac iyi deniyor? Eczzaneden kolaylıkla alabileceğimiz bir krem sanırım. yoksa tam 5. ayı doldurduktan sonra mı başlamak lazım?
selamlar herkese umarım herkes iyidir Bayadır girmemiştim bebeğimin cinsiyeti Nihayet kesinleşti 3 defa erkek denmişti bugün kiz olduğunu öğrendik nasil mutluyuz anlatamam ikizlerim erkekler bu kız olsun cok istemiştik cok sukur nasip oldu herkesin gönlüne göre olsun hersey .