O sırada benim hiç birşey kullanmamam
Saldım çayıra mevlam kayıra![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sırada benim hiç birşey kullanmamam
Saldım çayıra mevlam kayıra![]()
senin önceki gebelikte göbişin nasıldı ki belki çok çıkmıyordur onun rahatlığı başka tabi
![]()
senin önceki gebelikte göbişin nasıldı ki belki çok çıkmıyordur onun rahatlığı başka tabi
![]()
Bayıldım çok harika bir modelVideodakiler bu arada kızlar , sadece dolabı ayaklı yaptırırım diye düşünüyorum .Bu sayfa güzel ama güvenilir mi bilemedim
Bende ikea modeli yapan yerlere muadillerine bakmayı düşünüyorumCanım ikea sırf marka diye biraz pahalı geliyor bana o yüzden böyle ikeanın aynı modelini yaptırırım diye düşünüyorum .
Maşallah mayalam senin göbüş önden gidiyorBurada doğuma az kalmıştı tam hatırlamıyorum
Diğer elbiseli şimdiki resmim![]()
Maşallah mayalam senin göbüş önden gidiyor![]()
Benim fotoğraflarımı gören arayıp hani göbeğin nerde hiç çıkmamış hala diyor![]()
Bana bacak ve kalçaya da sür demişti arada oralara sürüyorum bi güreşe çıkmam eksik kalıyorBenim ilk gebelikte 4 aya kadar belli değildi 5.ayda birden dışarı çıktı yani normal büyüdü karnım eski resmimi atayımşu anda ikiz olduğu için erken çıktı ama önceki gebeliğimde bacak kısımlarında yırtılmalar oldu karnımda çok olmamıştı
![]()
Yaa çok tatlı duruyor amaBurada doğuma az kalmıştı tam hatırlamıyorum
Ay maşallah maşallahBurada doğuma az kalmıştı tam hatırlamıyorum
Aşkım valla yokEvet canım dışarıda olan eski resmim
Elbiseli olan ikizlerim![]()
Senin daha bu kadar yok mu karnın
Ama kaç gündür çok belim ağrıyor fazla birşey yapamıyorum yapsam hemen kendimi yere atıyorum sizinde öyle mi![]()
Bak biz daha bu kadarızz foto anlıkEvet canım dışarıda olan eski resmim
Elbiseli olan ikizlerim![]()
Senin daha bu kadar yok mu karnın
Ama kaç gündür çok belim ağrıyor fazla birşey yapamıyorum yapsam hemen kendimi yere atıyorum sizinde öyle mi![]()
Bana bacak ve kalçaya da sür demişti arada oralara sürüyorum bi güreşe çıkmam eksik kalıyor![]()
Bak biz daha bu kadarızz foto anlık![]()
Ay maşallah maşallah![]()
Yaa çok tatlı duruyor ama![]()
Aşkım seninkiler son kontrolde kaç gramlarda hatırlıyor musunAman hiç yokmuş daha.
beş aylık olucan daha iyi boşverfazla karnın yırtılmaz artı çok ağır hissetmezsin
![]()
Aşkım seninkiler son kontrolde kaç gramlarda hatırlıyor musun