Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
🤣🤣 senin önceki gebelikte göbişin nasıldı ki belki çok çıkmıyordur onun rahatlığı başka tabi 😂

Benim ilk gebelikte 4 aya kadar belli değildi 5.ayda birden dışarı çıktı yani normal büyüdü karnım eski resmimi atayım 😁 şu anda ikiz olduğu için erken çıktı ama önceki gebeliğimde bacak kısımlarında yırtılmalar oldu karnımda çok olmamıştı 🙈

🤣🤣 senin önceki gebelikte göbişin nasıldı ki belki çok çıkmıyordur onun rahatlığı başka tabi 😂

Burada doğuma az kalmıştı tam hatırlamıyorum 🥰

Diğer elbiseli şimdiki resmim 😁🐣🐣😍

Eklentiler

• IMG_8718.webp
    IMG_8718.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_8535.webp
    IMG_8535.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 35
Maşallah mayalam senin göbüş önden gidiyor 😍

Evet canım dışarıda olan eski resmim ♥️
Elbiseli olan ikizlerim ❣️
Senin daha bu kadar yok mu karnın
Ama kaç gündür çok belim ağrıyor fazla birşey yapamıyorum yapsam hemen kendimi yere atıyorum sizinde öyle mi 🤔

Benim ilk gebelikte 4 aya kadar belli değildi 5.ayda birden dışarı çıktı yani normal büyüdü karnım eski resmimi atayım 😁 şu anda ikiz olduğu için erken çıktı ama önceki gebeliğimde bacak kısımlarında yırtılmalar oldu karnımda çok olmamıştı 🙈
Bana bacak ve kalçaya da sür demişti arada oralara sürüyorum bi güreşe çıkmam eksik kalıyor 🤣🤣🤣

Evet canım dışarıda olan eski resmim ♥️
Elbiseli olan ikizlerim ❣️
Senin daha bu kadar yok mu karnın
Ama kaç gündür çok belim ağrıyor fazla birşey yapamıyorum yapsam hemen kendimi yere atıyorum sizinde öyle mi 🤔
Bak biz daha bu kadarızz foto anlık😅

Eklentiler

• 138E9B7A-5E9E-426C-9FF0-E3FC90CF8DD3.webp
    138E9B7A-5E9E-426C-9FF0-E3FC90CF8DD3.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 30
Yaa çok tatlı duruyor ama🤩🤩

Sağol canısı o senin tatlı bakan gözlerin orada ödemden ayaklarım yüzüm balon 🎈 gibi şiş 🤣

Şimdiki resim geçen cuma günü çekilmiş henüz şişkinlik yok ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemiyorum 😵‍💫

Back
X