Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
3 gün önceki halim işte kızlar

Eklentiler

• 138E9B7A-5E9E-426C-9FF0-E3FC90CF8DD3.webp
    138E9B7A-5E9E-426C-9FF0-E3FC90CF8DD3.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 26
Ben böyle bir an önce haldır huldur tekme atacağı günleri bekliyorum 😄Eşim de hissetsin istiyorum ondan sanırım
Ya benim göbeğim çatladı eşime denk gelsin diye bu akşam denk geldi nasıl olduysa bu kadar mıydı diyor çok hafif bişeymiş 🤦‍♀️ dedim 200 gram bebe den osmanlı tokatımı bekliyorsun 🤣🤣 o haldur huldur kısmı sanırım 22 den sonra falan olur diye düşünüyorum 😬

Ya benim göbeğim çatladı eşime denk gelsin diye bu akşam denk geldi nasıl olduysa bu kadar mıydı diyor çok hafif bişeymiş 🤦‍♀️ dedim 200 gram bebe den osmanlı tokatımı bekliyorsun 🤣🤣 o haldur huldur kısmı sanırım 22 den sonra falan olur diye düşünüyorum 😬
Ayh koparttın beni🤣🤣 Eşine söyleseydin onu hissetmesi bile mucize.Biz kendimiz zor hissediyoruz hafif hafif dürtmeleri.

mrbaaa benide listeye eklermisin bgn transferin 2.gunu yasim 25 ilk deneme 5AA kalitede tek transfer yapildi 🤗kan testi gunumse 10 ağustos dualarinizi eksik etmeyin

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲❣️

Komşum ekstra ücret alıyorlar diye özel hastanede varis çorabından bebek mamasına kadar her şeyi yanına almıştı sizin sistem iyiymiş kuzum 🤗

Yok vallahi burada kıyafet bile götürme bebişe orada kaldığın sürece hastanenin kıyafetlerini giydiriyorsun bez ıslak mendil çıt çıtlı atletler patikler çoraplar bere falan hepsini çekmeceye katıyorlar sen kendine tek pijama takımı kat emzirme iç çamaşırı falan yeterli senin için bile bezler her şey kaldığın oda da elinin altında oluyor 😍

Gerçekten mi😀 iyi o zaman orta halliyim diyeceğim😂 kendimi çok şişmiş hissettim yahu.Peki bebek hareketleri nasıl? Her gün mü hissediyorsun?

Bende artık bugün uzandığım zaman üç defa arka arkaya ufak tekmeler hissettim zaten şu an artık hissetme zamanı bundan sonra bebek büyüdükçe sıklaşır birde kemikleri sertleşiyor normal ❣️

Yok vallahi burada kıyafet bile götürme bebişe orada kaldığın sürece hastanenin kıyafetlerini giydiriyorsun bez ıslak mendil çıt çıtlı atletler patikler çoraplar bere falan hepsini çekmeceye katıyorlar sen kendine tek pijama takımı kat emzirme iç çamaşırı falan yeterli senin için bile bezler her şey kaldığın oda da elinin altında oluyor 😍
Hemen vize vs ne lazımsa ayarlayıp oraya geliyorum 😍😍

Back
X