Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hemen vize vs ne lazımsa ayarlayıp oraya geliyorum 😍😍

Atla gel vallahi sadece ben bir takım götüreceğim onu da eve gelirken giydirmek için hastanenin eve getirmiyorsun orada bırakıyorsun birde hastane çekimi düşünüyorum nasip olursa orada birde giydiririm tamamdır 🥲♥️

Ama benim bu kadar olmama rağmen iç bacaklarım felan çatladı şimdiden kilo bile almamama rağmen ben çok çatlamaya meyilliyim 🤧

Benim de kalça yanlarım çatlamaya başlamış ya 🤦‍♀️ bende senin izindeyim çatlama yarışında 😬
Kızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım 😅

Kızlar selam , 2 akşamdır akşam yemeğinin hemen ardına giren bir sancı oluyor ya sırtıma böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sanırım gaz sancısı yaşayan var mı bu şekilde ?

Kızlar selam , 2 akşamdır akşam yemeğinin hemen ardına giren bir sancı oluyor ya sırtıma böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sanırım gaz sancısı yaşayan var mı bu şekilde ?
Benim de 1-2 gundur bu sekil cok siddetli olmayan gaz sancim var canim sag tarafima giriyor

Back
X