- 4 Aralık 2024
- 9.011
- 9.401
- 113
- 37
Ben böyle bir an önce haldır huldur tekme atacağı günleri bekliyorumEşim de hissetsin istiyorum ondan sanırım
Gelecek o günler az kaldı

Hatta gün gelecek ilerde seni rahatsız edecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle bir an önce haldır huldur tekme atacağı günleri bekliyorumEşim de hissetsin istiyorum ondan sanırım
Hemen vize vs ne lazımsa ayarlayıp oraya geliyorum![]()
Ay bende hala öyle hisler asla yok yarın 18+0 oluyoruz
Benim de kalça yanlarım çatlamaya başlamış yabende senin izindeyim çatlama yarışında
![]()
Amiin cok tesekkur ederimMerhaba canım hoşgeldin![]()
Transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin![]()
GünaydıınnnnGünaydınkızlar mutlu haftalar diliyorum herkese
![]()
Hayrınıza olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah AminGünaydın kızlarbende bugün fetal için kan verdim 10-15 güne çıkacakmış sonuç bakalım hayırlı güzel haberler almak nasip olsun
![]()
Ama benim bu kadar olmama rağmen iç bacaklarım felan çatladı şimdiden kilo bile almamama rağmen ben çok çatlamaya meyilliyim![]()
Kızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadımBenim de kalça yanlarım çatlamaya başlamış yabende senin izindeyim çatlama yarışında
![]()
Aşkım kırmızı yenilerKızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım![]()
Günaydın kızlarbende bugün fetal için kan verdim 10-15 güne çıkacakmış sonuç bakalım hayırlı güzel haberler almak nasip olsun
![]()
Kızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım![]()
Benim beyaz çizgi şeklinde oluştu canımKızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım![]()
Ben Joie Chrome aldımKızlar bebek arabası tercihiniz ne oldu
Onlar bende de varBenim beyaz çizgi şeklinde oluştu canımbiraz da kaşıntı oluşuyor hemen yağ banyosu yapıyorum
![]()
Benim de 1-2 gundur bu sekil cok siddetli olmayan gaz sancim var canim sag tarafima giriyorKızlar selam , 2 akşamdır akşam yemeğinin hemen ardına giren bir sancı oluyor ya sırtıma böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sanırım gaz sancısı yaşayan var mı bu şekilde ?