Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Su içmenin faydası çok gerçekten, birde onu yapmasak neler olurdu düşünmek istemiyorum 😅 bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben yavaştan ikinci trimesterin sonuna geliyorum, bakalım yeni levelde beni neler bekliyor 😅😅😅
Amin amin saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi🩵
Benim daha yolum var yolu yariladik diyelim 😅

Bu da bilimsel kısmı olsun 😄

Eklentiler

• 20250804_231950.webp
    20250804_231950.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 29
Bende son kontrole gittiğimde idrar verdim zaten her muayenede veriyorum sonra doktorun odasına girdim dedi ki idrarında hafif protein çıkmış idrarında yanma yada idrarını yapamama durumun var mı dedim aksine çok sık gidiyorum hiç rahatsız olmadım onun için ilaç falan yazmadı. Gebelikte bu durum normal demişti 🤷

Ben kız bebekte kalça büyüyor lafını şehir efsanesi sanıyordum 🤦‍♀️ göbeğime bakmaktan hiç kalçama bakmak aklıma gelmemişti az önce acı bir şekilde yüzleştim gerçekle 😢

Ben kız bebekte kalça büyüyor lafını şehir efsanesi sanıyordum 🤦‍♀️ göbeğime bakmaktan hiç kalçama bakmak aklıma gelmemişti az önce acı bir şekilde yüzleştim gerçekle 😢

Bende ezelden belli olduğu için ne ilk gebelikte ne bu gebeliğimde hiç değişiklik farketmedim 🫣

Bende ezelden belli olduğu için ne ilk gebelikte ne bu gebeliğimde hiç değişiklik farketmedim 🫣
Doğrudur ben ilk kez böyle kilolar ve büyümeler gördüğüm için sanırım hazmetmem zor oluyor dokunsan ağlarım yani şuan o kıvamdayım 😔 ama inşallah 2.ci evladım da bende senin gibi rahat olurum 💜

Doğrudur ben ilk kez böyle kilolar ve büyümeler gördüğüm için sanırım hazmetmem zor oluyor dokunsan ağlarım yani şuan o kıvamdayım 😔 ama inşallah 2.ci evladım da bende senin gibi rahat olurum 💜

Ay canım ya kıyamam bu alınan kilolar bile keyifli 🤩 oluyor içinde bir mucize büyüyor onun için moralini bozma kilo alınır verilir hem çok kilon da yokmuş sıkıntı etme kendine bugünlerin tadını çıkart canım diğer şeyleri kafana takma 😍
İnşallah ilerde tekrardan bu güzel günleri yaşamak nasip olsun Amin 🤲🥹🐣

Kızlar çatlama ne zaman olmuş ben anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    e92d077a-4c6a-4015-a7f0-447aac1c4677.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2999.webp
    IMG_2999.webp
    12 KB · Görüntüleme: 24
Daha önce 14 pik 15 çatlamış dediler bugün yaptım yani 16.gün böyle çıktı o yüzden kafam karıştı çok teşekkür ederim sizin de inşallah 🙏🏻

Tamam 14.gün Pik olmuş ama 15.gün hala koyu yani yumurtlama olmamış o gün onun için 16.gün tam yumurtlama olmuş yine de değerlendirseydin zaten o gün önemli 🤗

Kızlar sizin beslenme düzeniniz nasıl? Bazen bu konuya takılıyorum doğrusu. Ben her pazartesi tartılıyorum ve üç haftadır aynı kilodayım. Eşim diyor bebek alıyordur, sen bu ara çok terlediğin için veriyorsundur.
Günde iki öğün besleniyorum, hep öyle beslenen biriydim çünkü. Yani hamileyim diye ekstra bir şeyler yeme çabasında değilim sadece yediklerime dikkat ediyorum. Her sabah iki yumurta mutlaka yerim mesela. Yetersiz mi besleniyorum acaba

Kızlar sizin beslenme düzeniniz nasıl? Bazen bu konuya takılıyorum doğrusu. Ben her pazartesi tartılıyorum ve üç haftadır aynı kilodayım. Eşim diyor bebek alıyordur, sen bu ara çok terlediğin için veriyorsundur.
Günde iki öğün besleniyorum, hep öyle beslenen biriydim çünkü. Yani hamileyim diye ekstra bir şeyler yeme çabasında değilim sadece yediklerime dikkat ediyorum. Her sabah iki yumurta mutlaka yerim mesela. Yetersiz mi besleniyorum acaba
Bence hiç canını sıkma benim de nerdeyse 20nci haftam 1-2 kg yeni aldım senin gibi rutin neyse onu yapıyorum bende ekstra beslenmiyorum hatta sen bence daha sağlıklı besleniyorsun çünkü ben belki haftada 2-3 yumurta yiyorum sen günde yiyormuşsun🥰 bebeğinin gelişimi yolundaysa bunlara hiç takılma canım 🤗

Back
X