Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugün ilk kez hamile olduğumu buram buram hissettim ya, sanki bir günde göbeğim iki katına çıktı, bir şişkinlik var bende bugün. Karnım çok sert.

Bundan sonra böyle olacak Allah’ın izniyle nerdeyse 7.aya giriyorsun çok şükür 🙏

Maşallah kuzum inşallah 38-39 lari dahi görürsün 🥰 benim de rahim yukarı çıktı sanırım göbek deliğinin hizasında tekme yediğim oluyor 🤗 senin hem 2 tane 😍 bana dr magnezyum verdi takviye 2 günde bir kullanıyorum geceleri bizim ebe sistemi de keşke sizin ki gibi olsa 🤷‍♀️

Amin canım benim inşallah Allah razı olsun 🤲❣️
Benim de hissetmiştim göbek deliğim baya ortaya çıkmış 😂 hatta baya sertti kendi kendime diyordum buraya kadar gelmişmidir falan diye bugün onaylandı yani 🤭
Bende gidince doktoruma durumu anlatacağım acaba magnezyum eksikliği olabilir mi diye düşündüm.
bu ağrı için bakalım doktor ne diyecek 🤔
Evet ya keşke olsaydı kadın dedi ben hastanede ebelik yapmışım başkentte üniversite okumuşum iki çocuğum var falan baya iyi biriydi 🤗

Bebişlere reflü yastığı düşünüyorum kızlar siz de alacakmışsınız bu konuda fikriniz nedir acaba 🤔

Önemli olan bebiş olmasıydı inan ki ben hiç ikiz beklemiyordum birisi tutsun diye dua 📿 ederken ikisinin tutması bana büyük bir süpriz oldu 🤲😄♥️
İlerde inşallah kendini hazır hissettiğin zaman tekrar denersin tabi sen kendini nasıl hissedersen 😍
Rahim bi kere hamile kalınca tekrar çabuk kalabilir diyorlar inşallah canım yaşım da çok gitmeden oda olur pesine bu defa kendiliğinden 🥰

Amin canım benim inşallah Allah razı olsun 🤲❣️
Benim de hissetmiştim göbek deliğim baya ortaya çıkmış 😂 hatta baya sertti kendi kendime diyordum buraya kadar gelmişmidir falan diye bugün onaylandı yani 🤭
Bende gidince doktoruma durumu anlatacağım acaba magnezyum eksikliği olabilir mi diye düşündüm.
bu ağrı için bakalım doktor ne diyecek 🤔
Evet ya keşke olsaydı kadın dedi ben hastanede ebelik yapmışım başkentte üniversite okumuşum iki çocuğum var falan baya iyi biriydi 🤗
Aa oda mi türk ne güzel denk gelmiş 🤗

Rahim bi kere hamile kalınca tekrar çabuk kalabilir diyorlar inşallah canım yaşım da çok gitmeden oda olur pesine bu defa kendiliğinden 🥰

Ya canım benim inşallah 🙏 Rabbim ol der ve olur hiç belli olmaz eğer başka sorun yoksa olur Allahın izniyle Amin 🤲♥️

Ben bir sabah doktorumu arıyayım bu ağrıyla ayın 22.bekleyemeyeceğim galiba 🫣 en azından magnezyum eksikliğinden dolayıysa bana söyler ona göre alıp içerim. insanın canı rahat olmayınca yaşam kalitende düşüyor 🥲 prenses hamilelik 🤰 hayal etmiştim ama 😝

benim kızım diyo Anne bu hemşire bebeklere zarar verir çok bastırıyor yok kızım dedim onlar bu işin uzmanı 😄 diyo sen bana diyorsun fazla bastırma yavaş sev kadına izin veriyorsun ama 😂

merhaba arkadaşlar :halay:bu hafta 20 artı 5 teyim artık bebeklerimi hissediyorum baya içerden ben burdayım diyolar :KK48:o kadar mutluyum ki bide aşırı ağırlaştım valla
memelerim bile çok ağırlaştı sütyen takmak bana çok acı veriyor baya acıyorlar da
bide çok sıcak basıyor baya bana sizde de öyle oluyor mu
dün tetanoz aşısı oldum ilk aşım olundu bir ay sonra tekrar yapmam lazımmış siz oldunuz mu tetanoz aşısı kızlar
valla bugun sorularla geldim size :KK48::KK48::emir_bebek: daha ultrason çekmedim ya çok canım sıkkıninsallah diğer haftalarda giderim cinsiyetlerini merak eıyorum tam belli degil doktor bana dedi soldaki kucuk olduğu icin görünüşü kız dedi ama belli degılmıs ama ben erkek hissediyorum ya inşallah gönlüme göre olur kısmet :emir_bebek:
salı günü gittik kontrole öyle dedi doktor valla biri 345 gr diğeri de 347 gr arkadaşlar :emir_bebek:

Bu arada bende varis oluşumu var mı diye sordu bende evet bacaklarım da oluşmuş gösterdim baktı dedi evet çok yok ama başlamış bebekler büyüdükçe varisler artabilir Buda kramp uyuşmaya sebep olur onun için kadın doktoruna gidince muhakkak durumunu anlat sana varis çorabı yazsın onu giyersen varis oluşumunu engeller diye bu randevumda yazdırayım Ebem söylemese hiç bilmezdim 🤷‍♀️😄
Günaydın canım bunu bende düşünüyordum biliyor musun , çok iyi oldu konunun açılması .Benim zaten ince damarlarım vardı hamilelik ile birlikte görünüm ve sayısı çoğaldı gibi.Ben de bu varis çorabını merak ediyordum demek kadın doğumcu yazabiliyormuş ben de randevuma gittiğim de söyleyeyim bari .Bir de benim akşamları huzursuz ayak sendromu başlıyor varislerden sebep mi bilmiyorum sürekli makinayla masaj yapıyorum

Günaydın canım bunu bende düşünüyordum biliyor musun , çok iyi oldu konunun açılması .Benim zaten ince damarlarım vardı hamilelik ile birlikte görünüm ve sayısı çoğaldı gibi.Ben de bu varis çorabını merak ediyordum demek kadın doğumcu yazabiliyormuş ben de randevuma gittiğim de söyleyeyim bari .Bir de benim akşamları huzursuz ayak sendromu başlıyor varislerden sebep mi bilmiyorum sürekli makinayla masaj yapıyorum

Tünaydın canım benim aynen Ebem söyledi kadın doğumcuna söyle yazsın dedi ilerleyen aylarda daha çoğalır Buda daha çok uyuşmaya krampa sebep olacaktır onun için varis çorabı giymelisin diye ben öğleden sonra doktora gideceğim büyük ihtimalle onu da yazdırırım 😍
Senin de ondan oluyordur doktoruna söyle gidince canım benim 😘

merhaba arkadaşlar :halay:bu hafta 20 artı 5 teyim artık bebeklerimi hissediyorum baya içerden ben burdayım diyolar :KK48:o kadar mutluyum ki bide aşırı ağırlaştım valla
memelerim bile çok ağırlaştı sütyen takmak bana çok acı veriyor baya acıyorlar da
bide çok sıcak basıyor baya bana sizde de öyle oluyor mu
dün tetanoz aşısı oldum ilk aşım olundu bir ay sonra tekrar yapmam lazımmış siz oldunuz mu tetanoz aşısı kızlar
valla bugun sorularla geldim size :KK48::KK48::emir_bebek: daha ultrason çekmedim ya çok canım sıkkıninsallah diğer haftalarda giderim cinsiyetlerini merak eıyorum tam belli degil doktor bana dedi soldaki kucuk olduğu icin görünüşü kız dedi ama belli degılmıs ama ben erkek hissediyorum ya inşallah gönlüme göre olur kısmet :emir_bebek:
salı günü gittik kontrole öyle dedi doktor valla biri 345 gr diğeri de 347 gr arkadaşlar :emir_bebek:

Bizde henüz aşı 💉 konusu açılmadı sadece şeker yüklemesi için doktor randevu oluşturdu. Şifa olsun canım benim artık bebekler büyüyor hava da sıcak sana ekstra sıcak olur ben evin içinde takmıyorum memişlere özgürlük 😂 dışarı gidince biri gelirse takıyorum hemen eve gelince atıyorum vallah bir de baya rahat oluyor 😍
Maşallah 🧿 kuzulara sağlıcakla büyüsünler Rabbim gönlüne göre versin canım 🤲🐣

Back
X