Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine de iyi düşünmüşsün kuzumTünaydın canlar
Doktorumu aradık sabah öğleden sonra gel dedi belki fizik tedavisine de yönlendirebiliriz dediler ah ben canıma eziyetetmeyi severim geçen hafta arasam şimdi bu kadar ağrım olmazdı
![]()
Evet canım, bir süre yine öyle olmuştum. Tam senin haftalar olabilir hatta. Sonra yine geçiyorHalsizlik yaşayan var mı kızlar ben cidden ilk 3 ay daha enerjiktim şimdi hiç halim yok ne temizlik ne yemek ancak bi o koltuk bi bu koltuk oldum evde![]()
Valla sütyene veda edeli çok oldu, sıcaklarda hep kaşınmaya başladı göğüslerim, sentetik kumaşlardan olunca onlar baya etkiledi. Ben de çözümü takmamakta buldummerhaba arkadaşlarbu hafta 20 artı 5 teyim artık bebeklerimi hissediyorum baya içerden ben burdayım diyolar
o kadar mutluyum ki bide aşırı ağırlaştım valla
memelerim bile çok ağırlaştı sütyen takmak bana çok acı veriyor baya acıyorlar da
bide çok sıcak basıyor baya bana sizde de öyle oluyor mu
dün tetanoz aşısı oldum ilk aşım olundu bir ay sonra tekrar yapmam lazımmış siz oldunuz mu tetanoz aşısı kızlar
Hay AllahEvet canım, bir süre yine öyle olmuştum. Tam senin haftalar olabilir hatta. Sonra yine geçiyor… sonra da yine geliyor
![]()
Benim de sürekli uykum geliyor.Ben ilk 3 aydan daha iyiyim şimdi yalan olmasın ama geceleri uyanıyorum onu çözemiyorum.Ben hiç gece uyanan bir insan olmadın hayatımda.Tuvalete bile kalkmazdım.Halsizlik yaşayan var mı kızlar ben cidden ilk 3 ay daha enerjiktim şimdi hiç halim yok ne temizlik ne yemek ancak bi o koltuk bi bu koltuk oldum evde![]()
Geçmiş olsun canım. thy 28. haftadan önce doktor raporu istemiyormuş doğru mu?Bu benim hamilelikte ikinci uçak yolculuğum, ilkinde demiştim bir daha uçmayacağım diye. Sonra sebebini unuttum ama şuan yine anladım. Bitik bir vaziyette havaalanında boş koltuklarda uzanıyorumçok yoruldum ya. Uçağım da gecikiyor, akşama kadar böyle yatarım artık
![]()
Ben de silikon takıyorum uçlarınaValla sütyene veda edeli çok oldu, sıcaklarda hep kaşınmaya başladı göğüslerim, sentetik kumaşlardan olunca onlar baya etkiledi. Ben de çözümü takmamakta buldumzaten büyüdü ettiler, sütyen takmadığımı anlamıyorum bile ya.
Ben aşı olmadım, olmayacağım dadoktorum da gerek yok dedi.
Evet doğruGeçmiş olsun canım. thy 28. haftadan önce doktor raporu istemiyormuş doğru mu?
Ben de eylül başı uçağa binmeyi düşünüyorum da tatil için...Bu rapor olayını takmıştım biraz kafaya.Rapor bir hafta geçerliymiş ben iki hafta kalırsam ne olacak vs diye... istenmiyorsa iyi :) kapılardan nasıl geçtin? zararlı mıymış onlar? nelere dikkat edeyim:)? iyi yolculuklar bu arada.Evet doğru![]()
Yalnız değilmişimBenim de sürekli uykum geliyor.Ben ilk 3 aydan daha iyiyim şimdi yalan olmasın ama geceleri uyanıyorum onu çözemiyorum.Ben hiç gece uyanan bir insan olmadın hayatımda.Tuvalete bile kalkmazdım.
Teşekkür ederim cnm benimBizde henüz aşıkonusu açılmadı sadece şeker yüklemesi için doktor randevu oluşturdu. Şifa olsun canım benim artık bebekler büyüyor hava da sıcak sana ekstra sıcak olur ben evin içinde takmıyorum memişlere özgürlük
dışarı gidince biri gelirse takıyorum hemen eve gelince atıyorum vallah bir de baya rahat oluyor
Maşallahkuzulara sağlıcakla büyüsünler Rabbim gönlüne göre versin canım
![]()
Yaşasın sütyensiz hayatValla sütyene veda edeli çok oldu, sıcaklarda hep kaşınmaya başladı göğüslerim, sentetik kumaşlardan olunca onlar baya etkiledi. Ben de çözümü takmamakta buldumzaten büyüdü ettiler, sütyen takmadığımı anlamıyorum bile ya.
Ben aşı olmadım, olmayacağım dadoktorum da gerek yok dedi.
Raporu hiç soran olmadı, onu hiç dert etme. 28’e kadar serbest her türlü. Kapılardan geçerken hamile olduğunu belirtiyorsun ve cihazlardan geçmiyorsun, elle üst araması yapıyorlarBen de eylül başı uçağa binmeyi düşünüyorum da tatil için...Bu rapor olayını takmıştım biraz kafaya.Rapor bir hafta geçerliymiş ben iki hafta kalırsam ne olacak vs diye... istenmiyorsa iyi :) kapılardan nasıl geçtin? zararlı mıymış onlar? nelere dikkat edeyim:)? iyi yolculuklar bu arada.
sağ ol canım çok teşekkür ederimRaporu hiç soran olmadı, onu hiç dert etme. 28’e kadar serbest her türlü. Kapılardan geçerken hamile olduğunu belirtiyorsun ve cihazlardan geçmiyorsun, elle üst araması yapıyorlar![]()
çok ilginç ya evet gece uyanmaya alıştırıyor herhalde vücut:)))Yalnız değilmişimbende her gece uyanıyorum ve sebebini bulamıyorum wc mi değil sıcak mi değil ses mi değil
bi dr vücut kendini çocuk için hazırlıyor demişti sanırım o yüzden
Ben böyleyim canım belki 7-8 kere kalkıyorum , asla deliksiz ve derin uyku yok bendeBenim de sürekli uykum geliyor.Ben ilk 3 aydan daha iyiyim şimdi yalan olmasın ama geceleri uyanıyorum onu çözemiyorum.Ben hiç gece uyanan bir insan olmadın hayatımda.Tuvalete bile kalkmazdım.
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum zaten ameliyathanede her şey steril ve eldivensiz nerdeyse kimse dokunmuyor paslı da olmayacağına göreYaşasın sütyensiz hayatvalla
Aaaa tetanoz aşısı onemlı dedıler bana doguma girince bebeklere ya da sana birşey olmasın mikrop bulasmasın dıye yapıyolarmış
Si bilirsiniz ben önlemimi aldımBen de yaptırmayı düşünmüyorum zaten ameliyathanede her şey steril ve eldivensiz nerdeyse kimse dokunmuyor paslı da olmayacağına göre