Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tünaydın canlar ♥️
Doktorumu aradık sabah öğleden sonra gel dedi belki fizik tedavisine de yönlendirebiliriz dediler ah ben canıma eziyet 😣 etmeyi severim geçen hafta arasam şimdi bu kadar ağrım olmazdı 🫣😅
yine de iyi düşünmüşsün kuzum 😄 inşallah faydalı olur yapılacak tedaviler ağrılarına 🤗

merhaba arkadaşlar :halay:bu hafta 20 artı 5 teyim artık bebeklerimi hissediyorum baya içerden ben burdayım diyolar :KK48:o kadar mutluyum ki bide aşırı ağırlaştım valla
memelerim bile çok ağırlaştı sütyen takmak bana çok acı veriyor baya acıyorlar da
bide çok sıcak basıyor baya bana sizde de öyle oluyor mu
dün tetanoz aşısı oldum ilk aşım olundu bir ay sonra tekrar yapmam lazımmış siz oldunuz mu tetanoz aşısı kızlar
Valla sütyene veda edeli çok oldu, sıcaklarda hep kaşınmaya başladı göğüslerim, sentetik kumaşlardan olunca onlar baya etkiledi. Ben de çözümü takmamakta buldum 😂 zaten büyüdü ettiler, sütyen takmadığımı anlamıyorum bile ya.

Ben aşı olmadım, olmayacağım da 😄 doktorum da gerek yok dedi.

Bu benim hamilelikte ikinci uçak yolculuğum, ilkinde demiştim bir daha uçmayacağım diye. Sonra sebebini unuttum ama şuan yine anladım. Bitik bir vaziyette havaalanında boş koltuklarda uzanıyorum 🤣 çok yoruldum ya. Uçağım da gecikiyor, akşama kadar böyle yatarım artık 😄

Halsizlik yaşayan var mı kızlar ben cidden ilk 3 ay daha enerjiktim şimdi hiç halim yok ne temizlik ne yemek ancak bi o koltuk bi bu koltuk oldum evde 🤦‍♀️
Benim de sürekli uykum geliyor.Ben ilk 3 aydan daha iyiyim şimdi yalan olmasın ama geceleri uyanıyorum onu çözemiyorum.Ben hiç gece uyanan bir insan olmadın hayatımda.Tuvalete bile kalkmazdım.

Bu benim hamilelikte ikinci uçak yolculuğum, ilkinde demiştim bir daha uçmayacağım diye. Sonra sebebini unuttum ama şuan yine anladım. Bitik bir vaziyette havaalanında boş koltuklarda uzanıyorum 🤣 çok yoruldum ya. Uçağım da gecikiyor, akşama kadar böyle yatarım artık 😄
Geçmiş olsun canım. thy 28. haftadan önce doktor raporu istemiyormuş doğru mu?

Valla sütyene veda edeli çok oldu, sıcaklarda hep kaşınmaya başladı göğüslerim, sentetik kumaşlardan olunca onlar baya etkiledi. Ben de çözümü takmamakta buldum 😂 zaten büyüdü ettiler, sütyen takmadığımı anlamıyorum bile ya.

Ben de silikon takıyorum uçlarına

Ben de eylül başı uçağa binmeyi düşünüyorum da tatil için...Bu rapor olayını takmıştım biraz kafaya.Rapor bir hafta geçerliymiş ben iki hafta kalırsam ne olacak vs diye... istenmiyorsa iyi :) kapılardan nasıl geçtin? zararlı mıymış onlar? nelere dikkat edeyim:)? iyi yolculuklar bu arada.

Benim de sürekli uykum geliyor.Ben ilk 3 aydan daha iyiyim şimdi yalan olmasın ama geceleri uyanıyorum onu çözemiyorum.Ben hiç gece uyanan bir insan olmadın hayatımda.Tuvalete bile kalkmazdım.
Yalnız değilmişim 😍 bende her gece uyanıyorum ve sebebini bulamıyorum wc mi değil sıcak mi değil ses mi değil 🤷‍♀️ bi dr vücut kendini çocuk için hazırlıyor demişti sanırım o yüzden

Bizde henüz aşı 💉 konusu açılmadı sadece şeker yüklemesi için doktor randevu oluşturdu. Şifa olsun canım benim artık bebekler büyüyor hava da sıcak sana ekstra sıcak olur ben evin içinde takmıyorum memişlere özgürlük 😂 dışarı gidince biri gelirse takıyorum hemen eve gelince atıyorum vallah bir de baya rahat oluyor 😍
Maşallah 🧿 kuzulara sağlıcakla büyüsünler Rabbim gönlüne göre versin canım 🤲🐣
Teşekkür ederim cnm benim🥰 valla bende bır yere gidersem takıyorum eve gelınce atıyorum😅🤣

Yaşasın sütyensiz hayat🤣 valla
Aaaa tetanoz aşısı onemlı dedıler bana doguma girince bebeklere ya da sana birşey olmasın mikrop bulasmasın dıye yapıyolarmış

Ben de eylül başı uçağa binmeyi düşünüyorum da tatil için...Bu rapor olayını takmıştım biraz kafaya.Rapor bir hafta geçerliymiş ben iki hafta kalırsam ne olacak vs diye... istenmiyorsa iyi :) kapılardan nasıl geçtin? zararlı mıymış onlar? nelere dikkat edeyim:)? iyi yolculuklar bu arada.
Raporu hiç soran olmadı, onu hiç dert etme. 28’e kadar serbest her türlü. Kapılardan geçerken hamile olduğunu belirtiyorsun ve cihazlardan geçmiyorsun, elle üst araması yapıyorlar 😊

Ben böyleyim canım belki 7-8 kere kalkıyorum , asla deliksiz ve derin uyku yok bende

Yaşasın sütyensiz hayat🤣 valla
Aaaa tetanoz aşısı onemlı dedıler bana doguma girince bebeklere ya da sana birşey olmasın mikrop bulasmasın dıye yapıyolarmış
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum zaten ameliyathanede her şey steril ve eldivensiz nerdeyse kimse dokunmuyor paslı da olmayacağına göre

Back
X