Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım Mayala’m ,
Selamlar herkese💗
İyiyim iyiyiz şükür 🙏 iş dolayısıyla şehir dışındayız biraz yoğun geçiyor, arada geceleri uyku tutmayınca yazdıklarınızı okuyorum genel de takip ediyorum ama geç olunca da yazmayım diyorum 🤭 normal de Acıbadem de kadın doğumcum hamilelik takibim onda Samsun da devlet hastanesine gittim 16. Hafta kontrol ve kan testlerim için Dr niye geldin dedi ve çocuğumu karıncalı tv den görür gibi gördüm😂😂😂 İstanbul a dönünce tahlil için evin yakınındaki devlet hastanesine gittim orada da Dr bizim ekranlar çok iyi göstermez dedi zaten ekran kendine dönüktü hiçbir şey göstermedi 😂😂 ben işte gelişimi iyi mi , kalp atışı var mı , haftasıyla uyumlu mu ikisine de bu tarz sorular sordum sadece evet cevabını aldım o yüzden tosunumu görmek için detaylıyı sabırsızlıkla bekliyorum ama ona da daha çok var 😞 bende durumlar genel olarak böyle. Belinin ağrısı nasıl oldu geçmiş olsun 💐

Yaa iyi olmana sevindim arada yazardın dedim acaba bir şey mi oldu bebişinle sen iyisiniz gerisi önemli değil canım ☺️
Ya yazdıklarına güldüm karıncalı ki karınca onlar nasıl ultrason sanki müzeden kalmış gibiler 🤣
Neyse ki 😅 bebişin kalp atımını falan görmüşsün 😍
Bende bugün gittim doktora sadece hızlıca rahim ağzını ölçtü kısalma var mı diye bebeklerin ikisinin kalp atımına baktı sularına baktı dedi her şey yolunda ben de 22 ağustosta detaylıya gideceğim dedi o zaman tek tek bakarız bana korse yazdı belime bağlamam için birde magnezyum yazdı varis oluşumu var bende onun için çorap yazdırdım sabah gidip eczaneden alacağım önce ölçü alacaklar bizde şu an böyle arada aksiyonlar oluyor 😁

Ben istedim kızım en azından öğrensin burada çünkü çok aktif bisiklet kullanılıyor küçüklükten aldım güzel sürüyordu bir kere düştü artık binmem dedi ne yaptık ondan sonra binmedi scooter güzel sürüyor fakat bisiklete bindiremedik bende istedim bilsin ilerde ona iyi olur diye bilmiyorum sonradan kendisi isterse artık 😒

Ben istedim kızım en azından öğrensin burada çünkü çok aktif bisiklet kullanılıyor küçüklükten aldım güzel sürüyordu bir kere düştü artık binmem dedi ne yaptık ondan sonra binmedi scooter güzel sürüyor fakat bisiklete bindiremedik bende istedim bilsin ilerde ona iyi olur diye bilmiyorum sonradan kendisi isterse artık 😒
O araç kazasında da oluyor ya bi arkadaşım da arabayı pert etti bi daha trafiğe çıkmadı zor bir travma bırakıyor bu tarz kazalar insanda inşallah büyüdükçe atlatır düşüşünü 🥰

O araç kazasında da oluyor ya bi arkadaşım da arabayı pert etti bi daha trafiğe çıkmadı zor bir travma bırakıyor bu tarz kazalar insanda inşallah büyüdükçe atlatır düşüşünü 🥰

Evet ya gerçekten öyle oluyor umarım atlatır vallahi diyorum herşeyi öğrensin 😁 bazen diyorum kızım oku kendine belki doktor 👩‍⚕️ olursun anne diyo ben kan sevmem 😂 ben öğretmen 👩‍🏫 olmak istiyorum dedim oku da öğretmenlikte güzel şu an dersleri iyi ilerde umarım 🤞 bizi şaşırtmaz 😄

Ay deme başıma neler gelecek çok merak içindeyim 🤣 bende az fena değildim çünkü ektiklerim susuzluktan kurumuştur inşallah da biçmem🤣🤣

Amin canım benim 🤲
Bunların sürekli sendromları oluyor 🥹 her seferinde bir güncelleme geliyor 😁 ama 4 yaşından sonra biraz rahatlıyorsun tabi büyüdükçe başka şeyler ortaya çıkıyor 🫣

Amin canım benim 🤲
Bunların sürekli sendromları oluyor 🥹 her seferinde bir güncelleme geliyor 😁 ama 4 yaşından sonra biraz rahatlıyorsun tabi büyüdükçe başka şeyler ortaya çıkıyor 🫣
Komşumun 3 aylık bebeği var doğduğu hafta doğum sendromu varmış dedi sonra 20 günde değişiyormuş oldu 40 çıkınca düzelir dedi şuan 3.ayında bu ayda sendrom oluyormuş mini ergenlik gibi dedi çocuk 3 aylık 3-4 kere
Sendrom atlattı maşallah 4 yaşa gelene kadar ne olur bilemedim şimdi 🤣🤣

Komşumun 3 aylık bebeği var doğduğu hafta doğum sendromu varmış dedi sonra 20 günde değişiyormuş oldu 40 çıkınca düzelir dedi şuan 3.ayında bu ayda sendrom oluyormuş mini ergenlik gibi dedi çocuk 3 aylık 3-4 kere
Sendrom atlattı maşallah 4 yaşa gelene kadar ne olur bilemedim şimdi 🤣🤣

Demiştim sana zamane bebeleri doğuştan ergenlikte 🤣 komşunun da çok erken başlamış 🙈 bunun daha 1 yaş , 2 yaş , sendromları var 😆 hele birde inatçılık varsa hiç çekilmiyor 😝

Back
X