- 4 Aralık 2024
- 9.011
- 9.400
- 113
- 37
Canım Mayala’m ,
Selamlar herkese
İyiyim iyiyiz şüküriş dolayısıyla şehir dışındayız biraz yoğun geçiyor, arada geceleri uyku tutmayınca yazdıklarınızı okuyorum genel de takip ediyorum ama geç olunca da yazmayım diyorum
normal de Acıbadem de kadın doğumcum hamilelik takibim onda Samsun da devlet hastanesine gittim 16. Hafta kontrol ve kan testlerim için Dr niye geldin dedi ve çocuğumu karıncalı tv den görür gibi gördüm
İstanbul a dönünce tahlil için evin yakınındaki devlet hastanesine gittim orada da Dr bizim ekranlar çok iyi göstermez dedi zaten ekran kendine dönüktü hiçbir şey göstermedi
ben işte gelişimi iyi mi , kalp atışı var mı , haftasıyla uyumlu mu ikisine de bu tarz sorular sordum sadece evet cevabını aldım o yüzden tosunumu görmek için detaylıyı sabırsızlıkla bekliyorum ama ona da daha çok var
bende durumlar genel olarak böyle. Belinin ağrısı nasıl oldu geçmiş olsun
![]()
Yaa iyi olmana sevindim arada yazardın dedim acaba bir şey mi oldu bebişinle sen iyisiniz gerisi önemli değil canım

Ya yazdıklarına güldüm karıncalı ki karınca onlar nasıl ultrason sanki müzeden kalmış gibiler

Neyse ki

Bende bugün gittim doktora sadece hızlıca rahim ağzını ölçtü kısalma var mı diye bebeklerin ikisinin kalp atımına baktı sularına baktı dedi her şey yolunda ben de 22 ağustosta detaylıya gideceğim dedi o zaman tek tek bakarız bana korse yazdı belime bağlamam için birde magnezyum yazdı varis oluşumu var bende onun için çorap yazdırdım sabah gidip eczaneden alacağım önce ölçü alacaklar bizde şu an böyle arada aksiyonlar oluyor