mayala nerelerdesin canım umarım herşey yolundadir
Amin Ecmain inşallah çok teşekkür ederim sılam
Evet vallahi enerjim benim de iyi gidiyor Elhamdulillah elimden gelse uzanmayı unutuyorum
Ben de emzik , biberon seti , süt pompası, ateş ölçer , salıncak aldım, bebek arabasını aldım henüz 5 haftaya hazır olucak bebek odası aldık bu hafta perşembe günü geliyor birde anne yanı ikiz bebek yatağı aldım şu an mobilya kurulduktan sonra diğer şeyleri artık alıp alıp dizerim diye düşünüyorum
Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla içinde görmeyi nasip eylesin Amin
Sen nasılsın sılam her şey yoldunda mı inşallah
Oh baya iş halletmişsiniz canım maşallah , güzel günlerde sağlıkla kullansın bebişkolar hepsiniTeşekkür ederim sepidem
Çok şükür iyi geçti fakat erkek bebeğin kordonunda bir şey farketti bizim de biraz moralimiz bozuldu dedi korkulacak bir durum yok ama perinatolog doktoru daha iyi anlıyacaktır dedi
Şu an 1 eylülü hayırlısıyla bekliyoruz inşallahumarım sağlıcakla hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Oh baya iş halletmişsiniz canım maşallah , güzel günlerde sağlıkla kullansın bebişkolar hepsinibebek arabası hangisini aldın ? Bende araştırıyorum prego ve abc iyi diyorlar emin olamadım. Süt pompası çift başlıklı olandan mı aldın ? İkiz için daha pratik diye okudum onu da☺
Ben iyiyim kuzum bizde Eylül ayında ufak ufak başlayacağız sonra giyim falan son aylarda halledelim diyoruz. Liste yaptım baya tik atarak ilerleyeceğim bakalım. Bizim Buradaki e bebek mağazasına gidip çoğunu ordan bi kerede alalım diyorum. Anne bebek çantası alan oldu mu bu arada ? Şık güzel geniş bişey bakıyorum bulamadım dahaAllah’ın izniyle perinatolog güzel güzel baksın onun ultrasonu daha güzel bişey çıkmayacak inşallah . Açıdan kaynaklı olmuştur bence. Büyümüş mü bebişlerin
Oh baya iş halletmişsiniz canım maşallah , güzel günlerde sağlıkla kullansın bebişkolar hepsinibebek arabası hangisini aldın ? Bende araştırıyorum prego ve abc iyi diyorlar emin olamadım. Süt pompası çift başlıklı olandan mı aldın ? İkiz için daha pratik diye okudum onu da☺
Ben iyiyim kuzum bizde Eylül ayında ufak ufak başlayacağız sonra giyim falan son aylarda halledelim diyoruz. Liste yaptım baya tik atarak ilerleyeceğim bakalım. Bizim Buradaki e bebek mağazasına gidip çoğunu ordan bi kerede alalım diyorum. Anne bebek çantası alan oldu mu bu arada ? Şık güzel geniş bişey bakıyorum bulamadım dahaAllah’ın izniyle perinatolog güzel güzel baksın onun ultrasonu daha güzel bişey çıkmayacak inşallah . Açıdan kaynaklı olmuştur bence. Büyümüş mü bebişlerin
Oh ne güzel kız kardeş başka ya ..Ayy canım benim beni duygulandırdınız gerçekten
Bu kadar insanın gönlünde yer etmek benim için büyük bir mutluluk gerçekten
Elhamdulillah çok şükür yolunda bu üç gündür evde temizlik vardı kızkardeşim gelmişti dedi gelmişken işlerini yapayım sağolsun heryeri elden geçirdi bebek odası için bir odamız vardı orayı boşalttık onunla baya uğraştık ondan giremedim
Sen nasılsın canım benim iyi misin bebeğin nasıl iyisinizdir inşallah
Oyy hepsi çok güzeller bitanem hayırlı olsunAmin canım benim
İnşallah çok sağol oradan da güzel ayrılmak nasip olsun
Ben de Henüz bebek çantası almadım ama bebek mağazasında beğendim modeller oldu dedim ikiz olduğu için biraz hem büyük hem şık olsun bebek arabasını teslim alınca onu da alayım dedim bilerek şimdi almadım dedim ayak bağı olurodası kurulunca eşya alımı dizilimi daha kolay olacağını düşünüyorum bende kıyafetleri en sona bırakacağım inşallah
Benim kızımın bebek arabası abc markaydı çok memnun kalmıştım birde joie nin modellerine bak istersen ben internetten alacaktım fakat gidip mağazada görüp almak istedim sürüşleri nasıl diye Cybex markası aldım en çok onun sürüşü modeli çok hoşuma gitti diğerleri çok kaba ve ağırdı gitmiyordu inan ki Darısı senin başına inşallah
Henüz puset almadım ama onu da beğendim onu da sonradan alacağım nasip olursa
Oh ne güzel kız kardeş başka ya ..
Benimde herşey çok şükür iyi gidiyor sen yazmayınca çok merak ettim baya alistirmissin kendine canım
Oyy hepsi çok güzeller bitanem hayırlı olsuncybex i de gördüm burada yüksek çok fiyatlar belki birilerinden sipariş verebilirim bende Almanya’dan daha uyguna gelir. Zaten bebişlerden ağır olucak bi de üstüne araba ağır olmamalı.
Güzel günlerde kullanın hepsini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?