Amin kuzum kesildi sadece affedersin silerken geldi ama çok korktum
Çok şükür canım inşallah bir daha olmaz Allah’ın izniyle
İnş bitanem ya hiçbirimiz yaşamayalım o körü duyguyu
Amin bitanemAmin kuzum vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah
Çok geçmiş olsun...Merhaba Değerli arkadaşlar,
Zor günler geçirdim ,çok yorgunum,çok ağladım ,gece gündüz bulantim oldu ,her gün hastanedeydim amaaaaaa
Kusmalar elhamdülillah yüzde 80 azaldı bu hafta inanır mısınız yeniden doğmuş gibiyim , duygularimn tarifi yok ,sadece ayakta dururken zorlanıyorum tansiyon düşük o da inşallah zamanla geçer diye ümit ediyorum bugün kontrolum var inşallah iyi haberlerle gelirim
Hepinize selam ve sevgiler....
Merhaba Değerli arkadaşlar,
Zor günler geçirdim ,çok yorgunum,çok ağladım ,gece gündüz bulantim oldu ,her gün hastanedeydim amaaaaaa
Kusmalar elhamdülillah yüzde 80 azaldı bu hafta inanır mısınız yeniden doğmuş gibiyim , duygularimn tarifi yok ,sadece ayakta dururken zorlanıyorum tansiyon düşük o da inşallah zamanla geçer diye ümit ediyorum bugün kontrolum var inşallah iyi haberlerle gelirim
Hepinize selam ve sevgiler....
Kızlar iyimi herkes yazmasamda okuyordum ama kimse yazmayınca merak ettim nerdesiniz huuu
Bende iyiyim canım çok şükür bebeğimde iyi, cumartesi detaylı randevumuz vardı her şey yolunda dedi drÇok şükür canım iyiyim
Evet ya kızlar görünmüyor
Sen nasılsın iyi misin inşallah bebeğin de iyidir inşallah
Daha bir haftan rahat var canım hissetmen içinGünaydın kızlarrrrBu hafta detaylıya gireceğim nasipse... Sürüne sürüne bu haftalara geldim. Hareket hissedemiyorum. Bazen hisseder gibi oluyorum gaz mı emin olamıyorum. Delirmeden bebeğimi görmek istiyorum Siz de durumlar nasıl?
Bende iyiyim canım çok şükür bebeğimde iyi, cumartesi detaylı randevumuz vardı her şey yolunda dedi dr
Senin ne zaman aşkım detaylın
Günaydın kızlarrrrBu hafta detaylıya gireceğim nasipse... Sürüne sürüne bu haftalara geldim. Hareket hissedemiyorum. Bazen hisseder gibi oluyorum gaz mı emin olamıyorum. Delirmeden bebeğimi görmek istiyorum Siz de durumlar nasıl?
Bi düşün acaba nerelerde olabilirizKızlar nerelerdesiniz yahu
Aşkımmm çok iyiyim geçen hafta perşembe minnoşlarımı görüp geldim 300 gr olmuşlar tatlı tatlı duruyorlardımutlubahar sen ne durumdasın canım hiç sesin çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?