Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok şükür canım inşallah bir daha olmaz Allah’ın izniyle

Merhaba Değerli arkadaşlar,

Zor günler geçirdim ,çok yorgunum,çok ağladım ,gece gündüz bulantim oldu ,her gün hastanedeydim amaaaaaa

Kusmalar elhamdülillah yüzde 80 azaldı bu hafta inanır mısınız yeniden doğmuş gibiyim , duygularimn tarifi yok ,sadece ayakta dururken zorlanıyorum tansiyon düşük o da inşallah zamanla geçer diye ümit ediyorum bugün kontrolum var inşallah iyi haberlerle gelirim

Hepinize selam ve sevgiler....

Çok geçmiş olsun...

Merhaba canım hoşgeldin
Çok çok geçmiş olsun iyi olmana toparlanmana çok sevindim dilerim bundan sonra sağlıklı güzel geçer Amin
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum sende sevgiyle sağlıkla kal canım

Kızlar iyimi herkes yazmasamda okuyordum ama kimse yazmayınca merak ettim nerdesiniz huuu

Günaydın kızlarrrr Bu hafta detaylıya gireceğim nasipse... Sürüne sürüne bu haftalara geldim. Hareket hissedemiyorum. Bazen hisseder gibi oluyorum gaz mı emin olamıyorum. Delirmeden bebeğimi görmek istiyorum Siz de durumlar nasıl?

Daha bir haftan rahat var canım hissetmen için
Bende başlarda gaz mı bebek mi ayırt edemiyordum, hoş hala bazen gazmı acaba diyorum ama bağırsaklar oynarken dışardan görünmez herhalde

Bende iyiyim canım çok şükür bebeğimde iyi, cumartesi detaylı randevumuz vardı her şey yolunda dedi dr
Senin ne zaman aşkım detaylın

Çok şükür canım sevindim iyi olmanıza bizim de cuma günü detaylı var kadın doktorumda ve 1 eylülde perinatolog da olacak nasip olursa inşallah

Az kalmış canım gönlünü ferah tut 24.haftaya kadar doktorlar normal karşılıyor bende artık hissediyorum çok şükür darısı başına inşallah ben de cuma günü gideceğim doktora dilerim hepimiz sağlıcakla ayrılırız oradan Amin

mutlubahar sen ne durumdasın canım hiç sesin çıkmıyor
Aşkımmm çok iyiyim geçen hafta perşembe minnoşlarımı görüp geldim 300 gr olmuşlar tatlı tatlı duruyorlardı benim detaylı da haftaya Salı inşallah güzel haberlerle gelirim şeninde güzel haberini aldım çok şükür çok sevindim gece ilk fırsatta diğer topiği de okucam neler yaşamışsınız ben yokken merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…