Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gittik canım kalp atışı vardı ama diğer bebeğime göre yavaş atıyordu doktorum tahmin etmiş bize söylemedi kesinleşmediği için bugün söyledi. Amin canım amin 🙏
İlk transferimde benim de aynısı olmuştu canım çok geçmiş olsun diğer bebeğim devam etmişti .inşaallah senin sağlıkla doğar kucağına alırsın

Kızlar nasılsınız ? Ben sabahtan iyiydim bugün ama şuan felaket mide bulantım var ya 😔
Hergün baygın gibiyim kolumu kaldırmaya halim yok canım hiçbişey istemiyor yemek zor yiyorum aklım hep bebişlerde yarın kontrolüm var hem stres hem tatlı bir heyecan var hayırlısıyla şu 3 ayı bi tamamlasaydık 🥲

Kızlar nasılsınız ? Ben sabahtan iyiydim bugün ama şuan felaket mide bulantım var ya 😔
Kuzum bulantıya hiçbir çare bulamadık henüz her güzel şeyin böyle cilveleri var maalesef 🥴 hem çekiyoruz hemde aman çocuklar iyi olsun da bi şekilde çekeriz diyoruz🥲

Hergün baygın gibiyim kolumu kaldırmaya halim yok canım hiçbişey istemiyor yemek zor yiyorum aklım hep bebişlerde yarın kontrolüm var hem stres hem tatlı bir heyecan var hayırlısıyla şu 3 ayı bi tamamlasaydık 🥲
Amin canım inşaallah benim de pazartesi beni normalde 12.hafta çağırdı da 8. Haftadan sonra ben dayanamadım valla iyi mi değil mi bilmek istiyorum ondan gideceğim .sen de inş güzel haberler alırsın .şuan beni en çok zorlayan bulantı .bu arada ben de çok halsizdim .2 gündür ilaçlarım bıraktırıldı ve vitaminlerimi düzenli içtim bugün çok iyiydim enerji olarak ama midem berbat

Amin canım inşaallah benim de pazartesi beni normalde 12.hafta çağırdı da 8. Haftadan sonra ben dayanamadım valla iyi mi değil mi bilmek istiyorum ondan gideceğim .sen de inş güzel haberler alırsın .şuan beni en çok zorlayan bulantı .bu arada ben de çok halsizdim .2 gündür ilaçlarım bıraktırıldı ve vitaminlerimi düzenli içtim bugün çok iyiydim enerji olarak ama midem berbat
İçimde bir endişe var geçen hafta cuma ilk kontrolüme gidip kalp atışlarını duymuştuk hemen 1 hafta sonrasına tekrar randevu verdi sizin doktorlarınıza bakıyorum bi kaç hafta sonrasına randevu vermiş benimki bu kadar yakın arayla çağırınca acaba kötü giden bişiler mi var ki diyorum hakkımızda hayırlısı 🤲🏻

Gerçekten mi diğeri doğdu mu sağlıkla peki canım. Şuan o kadar üzgünüm ki. Senin şuan ikinci bebeğin mi
Maalesef canım ama bizim durumumuz farklı genetik hastalığımız varmış bilmiyorduk o bebeğim 23 haftaya kadar gelebildi sonra sezeryanla doğum yaptım kaybettim .sonra genetik testler yapıldı ama bir şey bulunamadı maalesef .2.ye kendim normal yolla hamile kaldım o da ilk bebeğimle aynı anomalileri taşıyordu onu da aynı haftalarda normal doğumla kaybettim .Ondan sonra genetik testi ilerlettiler bir şey bulundu ama net teşhis değil yüksek olasılık .kalan embriyolarım çözüldü 6 taneden 1 tane o geni taşımayan geldi 2bc kalitede tutmaz gözüyle baktım ama Rabbimin mucizesi 2 kere don çöze dayandı bir de tutundu minik bebeğim 🥲 ama riskim var maalesef hala 12.haftada detaylı ultrasonda belli olacak her şey organlarına bakılacak 😔

İçimde bir endişe var geçen hafta cuma ilk kontrolüme gidip kalp atışlarını duymuştuk hemen 1 hafta sonrasına tekrar randevu verdi sizin doktorlarınıza bakıyorum bi kaç hafta sonrasına randevu vermiş benimki bu kadar yakın arayla çağırınca acaba kötü giden bişiler mi var ki diyorum hakkımızda hayırlısı 🤲🏻
Canım ben de çok gittim ilk haftalar .hatta beni 2-3 gün arayla çağırdığı oldu ama benim kanama alanım vardı . Bence doktordan doktora değişiyor ya .ama ben doktorumun yerinde olsam benim gibi riski olan onca şey yaşamamış ve tüp bebekle hamile kalan birini bu kadar uzun süre sonra kontrole çağırmazdım .doktorları da anlamıyorum onlar için her şey normal bence

Canım ben de çok gittim ilk haftalar .hatta beni 2-3 gün arayla çağırdığı oldu ama benim kanama alanım vardı . Bence doktordan doktora değişiyor ya .ama ben doktorumun yerinde olsam benim gibi riski olan onca şey yaşamamış ve tüp bebekle hamile kalan birini bu kadar uzun süre sonra kontrole çağırmazdım .doktorları da anlamıyorum onlar için her şey normal bence
İnşallah yarın buraya herşey yolunda haberini yazmak nasip olur 🤲🏻

Çok şükür Elhamdüllilah geçiyor 😍 çok geçmiş olsun 😘 tuzlu kraker 🥨 leblebi yiyebilirsen ye mide bulantısına iyi gelir 🥲

Yok kuzum kötüyü çağırma benim tüp bebek doktorum iki hafta sonrasına al dedi bebekler biraz büyüsün ki hem ölçümleri net çıksın hem herşeyden emin olunur dedi normalde ayda bir çağırırlar başlarda ama çoğul gebelikte risk biraz. Fazla olduğu için sık kontoreller olacaktır aksine ben daha çok mutlu olurum hergün evde acaba iyiler mi acaba şöyle mi düşünmektense iki haftada bir görsek kafamız rahat olur 🤲🥹

Maalesef canım ama bizim durumumuz farklı genetik hastalığımız varmış bilmiyorduk o bebeğim 23 haftaya kadar gelebildi sonra sezeryanla doğum yaptım kaybettim .sonra genetik testler yapıldı ama bir şey bulunamadı maalesef .2.ye kendim normal yolla hamile kaldım o da ilk bebeğimle aynı anomalileri taşıyordu onu da aynı haftalarda normal doğumla kaybettim .Ondan sonra genetik testi ilerlettiler bir şey bulundu ama net teşhis değil yüksek olasılık .kalan embriyolarım çözüldü 6 taneden 1 tane o geni taşımayan geldi 2bc kalitede tutmaz gözüyle baktım ama Rabbimin mucizesi 2 kere don çöze dayandı bir de tutundu minik bebeğim 🥲 ama riskim var maalesef hala 12.haftada detaylı ultrasonda belli olacak her şey organlarına bakılacak 😔

İnşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle Rabbim sana bağışlasın sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah Amin 🤲🥹❤️

Yok canım ya hiç bir şey kar etmiyor 2 kere istifra ettim rahatladım biraz uyurum zaten içim dışıma çıktı

Senin durumun serumluk maalesef 🥹 ben dış gebelik için yatarken hastane de odamda bir bayan daha vardı yeni hamileydi benden önce girmişti hastaneye ben çıktım beş gün sonra o hâlâ oradaydı yemek yiyemiyordu gelen yemekler öyle gidiyordu gece gündüz afedersin kusuyordu hep serum veriyorlardı bazı gebelikler çok ağır 😫 oluyor Rabbim kolaylığını şifasını versin inşallah

Ahhh canım neler yaşamışın bu kadar acı. Birde ben hatırlatmış oldum çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X