- 9 Ocak 2025
- 200
- 204
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de transferden 10 gün sonra falan oldu, gece uykumdan bile hapşırarak uyanıyordumYa kızlar bende bir burun akıntısı bir hapşırmak mahvoldum inşallah yavrum bisey olmuyordur![]()
Aaa canim, cok üzüldüm yaMerhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı 8 haftalık olduk. Bebeklerim ikizdi malesef birini kaybettim kalbi durdumayalacım beni listede günceller misin canım
Hersey yolunda gider insallahİnşaallah ondandır ama benim daha önce kanama alanım vardı .
Unuttuk o isleri bizVallahi biz ne sorduk ne doktor söyledi ama biz zaten risk almıyoruzgerekte yok
![]()
bize de opu zamanı söylemişlerdi sanırım öncesinde o zamandan beri![]()
Ya kızlar bende bir burun akıntısı bir hapşırmak mahvoldum inşallah yavrum bisey olmuyordur![]()
Annelik duygularımız şimdiden başladıbende sabahları bişey yiyemiyorum ah çocuklarım iyimiki büyüyebiliyorlar mı ki diye kendimi yiyorum
![]()
Merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı 8 haftalık olduk. Bebeklerim ikizdi malesef birini kaybettim kalbi durdumayalacım beni listede günceller misin canım
İnşallah geçen hafta pıhtılı kanamam olmuştu muhtemelen diğer bebeğimdi. Hergün Progesteron kullanmama rağmen kısmetten öte hiçbirşey yokAaa canim, cok üzüldüm yakalan bebegini saglikla kucagina al insallah
![]()
Geçen hafta kanamam çok olmuştu parça şeklinde muhtemelen diğer bebeğimdi. Üstelik Hergün Progesteron iğne kalçadan fitil ne varsa kullanıyordum. Kısmet böyleymiş çok çok üzülüyor insan şok olduk. Kalan bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Demek istediğim ne kadar önlem alınmaya çalışılırsa çalışsın kısmette ne varsa o yaşanıyorAyy canım çok üzüldümya keşke ikisi de sağlıcakla devam etseydi peki nasıl olucak diğer bebeğe bir zararı olmaz mı süreç nasıl ilerleyecek Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin
hep korktuğum şeyler gerçekten Allahım herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Amin
![]()
İnşallah geçen hafta pıhtılı kanamam olmuştu muhtemelen diğer bebeğimdi. Hergün Progesteron kullanmama rağmen kısmetten öte hiçbirşey yok
Gittik canım kalp atışı vardı ama diğer bebeğime göre yavaş atıyordu doktorum tahmin etmiş bize söylemedi kesinleşmediği için bugün söyledi. Amin canım aminAynen öyle canım nasibi yoksa ne yap boş peki o zaman doktora gitmedin mi bu pıhtı neden geldi diye hiç ağrın vs olmadı mı
Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallahsağlıcakla kucağına alırsın hayırlı evlat olsun
Bende kusma yok ama öğürme çok oluyor afedersin. Ama tat tuz bende de yok suda içtikçe bulantı artıyor prizin verdi bana da dr ama kusma yok diye içmedim hiç içsem mi acaba midem karışınca etkisi olmuyor sanırım sendeSorma canım çok zor ben de zorla 1 litre su içiyorsam içiyorum .yediğim içtiğim hiç bir şeyin tadı tuzu yok .zaten yediğimi de kusuyorum .ki ben Prilam içmeme rağmen
Ben bugün içmedim diğer günlerden farkı yok canım .Doktor bana o midedeki hissi geçiremiyoruz maalesef dedi .ben hep bulantılıyım canım .ve eğildiğim anda istemsizce çıkıyor zaten kusmam geliyor direk maalesef canımBende kusma yok ama öğürme çok oluyor afedersin. Ama tat tuz bende de yok suda içtikçe bulantı artıyor prizin verdi bana da dr ama kusma yok diye içmedim hiç içsem mi acaba midem karışınca etkisi olmuyor sanırım sende
Kizlar dayanamadim bugun gittim, kalp atisini duyduk sukurler olsunnufak bir kanama alanim varmis. Dinleneceksin mumkun oldugunca dedi ultrasona gore 6+3 um
Insallah canim biraz üzüldüm ama doktor olabilir dedi bakalim insallah dedigin gibi kendi kendine kapanirMaşallahgözünaydın olsun canım sağlıcakla devam etsin Amin
o zaman bol bol dinlen çok kendini yorma kanama alanın kapanına kadar Allah’ın izniyle inşallah bir sıkıntı yaşamazsın
![]()
Biz sorduk vallaBunu ben de merak ediyorum ne zaman serbest olacak, ama doktora sormaya utanıyorum. Tek derdiniz bu mu diye düşünmesin![]()