Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya kızlar bende bir burun akıntısı bir hapşırmak mahvoldum inşallah yavrum bisey olmuyordur 🤒
Benim de transferden 10 gün sonra falan oldu, gece uykumdan bile hapşırarak uyanıyordum😣 ama bir şey olmadı çok şükür. Hapşırırken karnına destek ol ya da bacaklarını kendine doğru çek ben öyle yaptım😅

bize de opu zamanı söylemişlerdi sanırım öncesinde o zamandan beri 😂😂😂

Ben yumurta büyütmeye başlayınca bitmişti daha da yok çok şükür 😅 büyük ihtimalle 9 aya kadar böyle gider 🫣 benim eşim çok pimpiriklidir asla risk almaz ilk gebeliğimde de aynısı oldu 😁

Annelik duygularımız şimdiden başladı 🥹 bende sabahları bişey yiyemiyorum ah çocuklarım iyimiki büyüyebiliyorlar mı ki diye kendimi yiyorum 🥲

Merak etme onlar senin vücudundan faydalanıyor sen yemesende onlar senden kemiriyor 🤣 seni halsiz yapar sadece ama su önemli bol bol tüketelim inşallah 🙏💕

Merhaba kızlar benim bugün kontrolüm vardı 8 haftalık olduk. Bebeklerim ikizdi malesef birini kaybettim kalbi durdu 😞😞 mayalacım beni listede günceller misin canım

Ayy canım çok üzüldüm 💐 ya keşke ikisi de sağlıcakla devam etseydi peki nasıl olucak diğer bebeğe bir zararı olmaz mı süreç nasıl ilerleyecek Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲🥺 hep korktuğum şeyler gerçekten Allahım herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Amin 🤲🙁

Ayy canım çok üzüldüm 💐 ya keşke ikisi de sağlıcakla devam etseydi peki nasıl olucak diğer bebeğe bir zararı olmaz mı süreç nasıl ilerleyecek Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲🥺 hep korktuğum şeyler gerçekten Allahım herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Amin 🤲🙁
Geçen hafta kanamam çok olmuştu parça şeklinde muhtemelen diğer bebeğimdi. Üstelik Hergün Progesteron iğne kalçadan fitil ne varsa kullanıyordum. Kısmet böyleymiş çok çok üzülüyor insan şok olduk. Kalan bebeğim sağlıklı olsun inşallah. Demek istediğim ne kadar önlem alınmaya çalışılırsa çalışsın kısmette ne varsa o yaşanıyor

İnşallah geçen hafta pıhtılı kanamam olmuştu muhtemelen diğer bebeğimdi. Hergün Progesteron kullanmama rağmen kısmetten öte hiçbirşey yok

Aynen öyle canım nasibi yoksa ne yap boş peki o zaman doktora gitmedin mi bu pıhtı neden geldi diye hiç ağrın vs olmadı mı 🥲
Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲 sağlıcakla kucağına alırsın hayırlı evlat olsun Amin 🙏 🥹💗

Aynen öyle canım nasibi yoksa ne yap boş peki o zaman doktora gitmedin mi bu pıhtı neden geldi diye hiç ağrın vs olmadı mı 🥲
Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲 sağlıcakla kucağına alırsın hayırlı evlat olsun
Gittik canım kalp atışı vardı ama diğer bebeğime göre yavaş atıyordu doktorum tahmin etmiş bize söylemedi kesinleşmediği için bugün söyledi. Amin canım amin 🙏

Sorma canım çok zor ben de zorla 1 litre su içiyorsam içiyorum .yediğim içtiğim hiç bir şeyin tadı tuzu yok .zaten yediğimi de kusuyorum .ki ben Prilam içmeme rağmen
Bende kusma yok ama öğürme çok oluyor afedersin. Ama tat tuz bende de yok suda içtikçe bulantı artıyor prizin verdi bana da dr ama kusma yok diye içmedim hiç içsem mi acaba midem karışınca etkisi olmuyor sanırım sende

Bende kusma yok ama öğürme çok oluyor afedersin. Ama tat tuz bende de yok suda içtikçe bulantı artıyor prizin verdi bana da dr ama kusma yok diye içmedim hiç içsem mi acaba midem karışınca etkisi olmuyor sanırım sende
Ben bugün içmedim diğer günlerden farkı yok canım .Doktor bana o midedeki hissi geçiremiyoruz maalesef dedi .ben hep bulantılıyım canım .ve eğildiğim anda istemsizce çıkıyor zaten kusmam geliyor direk maalesef canım

Kizlar dayanamadim bugun gittim, kalp atisini duyduk sukurler olsunn ❤️ ufak bir kanama alanim varmis. Dinleneceksin mumkun oldugunca dedi ultrasona gore 6+3 um

Maşallah 🧿 gözünaydın olsun canım sağlıcakla devam etsin Amin 🤲🏻🥹 o zaman bol bol dinlen çok kendini yorma kanama alanın kapanına kadar Allah’ın izniyle inşallah bir sıkıntı yaşamazsın 🥰

Maşallah 🧿 gözünaydın olsun canım sağlıcakla devam etsin Amin 🤲🏻🥹 o zaman bol bol dinlen çok kendini yorma kanama alanın kapanına kadar Allah’ın izniyle inşallah bir sıkıntı yaşamazsın 🥰
Insallah canim biraz üzüldüm ama doktor olabilir dedi bakalim insallah dedigin gibi kendi kendine kapanir 🙏🏻

Back
X