• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar yarın transfer olucak dualarınızı bekliyorum nolur olsun mübarek günde yarabbim ya 🙏🏼 35 çıkmış değer 10 üstü olmalıymış. Kalınlık işini tekrar sordum rahim içi ortam çok düzgün olduğu için ertelemek istememiş doktor. Ben de zaten ertelemek istemiyorum daha fazla artık bakıp görücez mayala mayala
Hadi kap bebeği gel :)

Benim 13ncü gün 26 Mayısta beta hcgm 1313 gelmişti 30nda 4751 geldi sanki 2 kat gibi artmamış panik oldum , doktora 10 haziranda gideceğiz ama içim içimi yiyor açıkçası

Hiç stres yapmayın inşallah sağlıcakla bebeğini görmek nasip olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲❤️

Kaptım kuzucum inşallah 17 haziranda görücez pozitifi 🩷🩷🩷

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 inşallah anneciğine sıkı sıkı tutunur 9 ay boyunca bırakmaz stres yapma rahat ol pozitif düşün Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲🥹❤️

Çok teşekkür ediyorum amin🙏🏻isteyen dileyen herkesin gönlüne göre versin.bizler diğer annelerden daha zor elde ediyoruz anneliği belki o yüzden bu kadar paniğiz

Amin Ecmain inşallah 🤲 Rabbim evlat dileyen isteyen herkese sağlıcakla kolaylıkla nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹💕

Back
X