- 10 Ağustos 2019
- 408
- 499
- 103
Ah keşkee öyle bir şey olsaBenim şu an iki haftada bir cuma günü kontrolüm var hepimizde o stres var her daim diyorsun acaba bebeklerimiz iyi mi her şey yolunda mı ben en iyisi eve ultrason alayım böyle olmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah keşkee öyle bir şey olsaBenim şu an iki haftada bir cuma günü kontrolüm var hepimizde o stres var her daim diyorsun acaba bebeklerimiz iyi mi her şey yolunda mı ben en iyisi eve ultrason alayım böyle olmaz![]()
Ah keşkee öyle bir şey olsabenim de şuan iki haftada bir, kontroller ayda bire çıkınca napıcaz bilmem.
Kızlar aranızda ritim bozukluğu olan varmı? Küçüklüğümden beri taşikardim var zamanında çok ilaç kullanmıştım ama daha sonra doktor kontrolünde kesildi ilaçlarım. Yaklaşık bir 10 senedir ilaç kullanmıyorum. Ama ara sıra çarpıntılarım devma ediyordu. Çarpıntım olduğunda doktorun dediklerini yaptığımda (ıkınma, derin öksürme, soğuk suyla yüz yıkama, bileklere buz kompressi vs.) geçiyordu uzun sürmezdi. Bugün saat 11 buçukta çarpıntım başladı. Ikınmayı malum çok yapmak istemedim ama diğerlerini yapmama rağmen geçmiyor saatlerdir. Eşim hastaneye götürmek için geldi ama ben gitmek için güç bulamıyorum kendimde vücudum artık çok yoruldu sadece uzanmak istiyorum. Biraz daha beklicem sonra gitcem artık. Bu durumu yaşayan yada çevresinden bilen varmı nasıl düşürürüm bunu ilaç kullanmadan
Canım senin ikiz değil miydi, merak etme 1 ay bekletmezler diye düşünüyorumHiç sorma inşallah benim ki böyle kalır![]()
Canım senin ikiz değil miydi, merak etme 1 ay bekletmezler diye düşünüyorum![]()
Ekleyebilirsin canımEvet kuzum ikiz onun için böyle devam edeceğini düşünüyorumCuma günü inşallah hayırlı güzel haberler alırım size de vermek nasip olsun inşallah Amin
Canım bilgilerini yaz seni de ekliyim tahmini doğum tarihin falan belli olmuştur![]()
Ekleyebilirsin canımyaş 33 ilk çocuk. 3 opum 1 transferim oldu, bu durumda ilk deneme mi sayılıyor bilmiyorum
Tekil gebelik, tahmini doğum 11 ocak.
Canım benim embriyolarım hep yavaş gelişti. İlk opumda 2 tane kötü kalite 6.gün embriyosu oluştu, öyle olunca bunu transfer etmeyelim, ikinciyi yapalım dedik. İkinciden daha iyi sonuç aldık, 3 tane orta-iyi kalite 6. gün embriyosu, 1 tane de iyi kalite 5. gün embriyosu çıktı (şuanki bebeğim kendisiİlk transfer olduysan birince deneme oluyor
Havuz sistemi mi yaptınız ☺
Sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah![]()
Canım benim embriyolarım hep yavaş gelişti. İlk opumda 2 tane kötü kalite 6.gün embriyosu oluştu, öyle olunca bunu transfer etmeyelim, ikinciyi yapalım dedik. İkinciden daha iyi sonuç aldık, 3 tane orta-iyi kalite 6. gün embriyosu, 1 tane de iyi kalite 5. gün embriyosu çıktı (şuanki bebeğim kendisi). Aslında bu aşamada transfer olabilirdim ama altıncı gün embriyolarına güvenemedim, ilerde ikinci çocuk istersem yedek olsun istedim. Ve üçüncü opuyu oldum, ondan hiç embriyo çıkmadı şokk
Şoku atlatıp birkaç ay sonra o tek 5. gün embriyomu transfer ettirdim ve çok şükür tuttu
![]()
Nasıl bırakabiliriz ki, para durumu ve sağlık elverdikçe insanın gönlünden vazgeçmek gelmiyorSenin de baya uzun stresli geçmiş çok şükür sonunda mucizene kavuşmuşsun önemli olan da bu inşallah arkada kardeşleri de bekliyor birgün kardeş de yaparsınız Allah’ın izniyle Amin
Benim de ilk tüp bebekte hiç embriyo oluşmadı bizde şokolmuştuk nasıl olmaz vs derken ikinci tüp bebekte buldum kendimi
benim gibi azimli olmak var hiç bırakmadım
![]()
Allah razı olsunCanım çok çok geçmiş olsunRabbim ya Şafii ismi hürmetine şifalar versin inşallah
ihmal etme yine de doktora görün birde hamilesin Allah korusun inşallah benim bilgim yok Allah’ın izniyle iyi olur bizi de haberdar edersin durumunla ilgili
![]()
Nasıl bırakabiliriz ki, para durumu ve sağlık elverdikçe insanın gönlünden vazgeçmek gelmiyorçok şükür karşılığını aldık, inşallah artık hiçbir sorun yaşamayız
Kardeş işini bilmiyorum bakalım, geride sadece 6. gün embriyolarım kaldı şimdi. Onlara pgt baktırıcam, inşallah aralarında 1 tanecik de olsa sağlam gelen olur. Uygunsuz gelirse de mecburen imha ettireceğim, en azından elimde ne var ne yok bilirim.
Allah razı olsungeçmezse gitmeyi düşünüyordum ama geçti çokk şükür. Oğlum onunla oynamamı istiyordu sabahtan beri ama hiç halim yoktu hep geri odasına göndermiştim. Ağladı sen benimle neden oynamak istemiyosun sevmiyo musun artık beni diye
o ağlayınca istemsizce bende ağladım ve çok ilginç ki sakinleştikten sonra çarpıntım da geçti normale döndü nabzım onun sayesinde
![]()
Ben iyiyimmmmKızlar nerdesiniz herkesler iyi mi herşey yolunda mı bu ne sessizlik![]()
Ben iyiyimmmmhatta fazla iyiyim enerjim falan çok iyii gün içerisinde baş ağrılarım oluyorr neden anlamıyorum normaldede migrenim var ondan olabilir mi acaba kızlr yaşayan varmııı
![]()
Canım Mayala selam,Dedim size bebişler bizim depolardan kemirecek ve bizi halsiz bırakacaklarbenden de üç tüp kan aldılar doktorum dedi tüm tahlilleri yapacağız bana bir torbada idrar yapmam için bardak ve şırınga verdi idrarımı yarın sabah yapıp şırıngaya çekeceğim cuma günü kendinle getir ne tahlili yapacaksa artık dedi Mutterpass hazırlayacağım cuma günü verecekler bana bende zaten tiroit var 15 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum daha önce demirim düşüktü ev doktorum demir hapları verdi kullandım düzeldi şu an nasıl cuma günü belli olacak bakalım
![]()
Canım Mayala selam,
Benim demirim de 11.6 ya kadar düşmüş ama Dr bir şey demedi ilerleyen haftalarda demire başlanacağı için mi acaba![]()
Canım geçmiş olsun .Benim de var ritim bozukluğum annemde ırsi ama ben hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar .Belki seninkinin boyutu daha ileri olabilir bilmiyorum fakat gebeliğim boyunca ilk defa geçen bende de oldu çarpıntı ve saatlerce kalbim boğazımda ağzımda attı resmen eşime çok belli etmedim ama sanki canım çıkacak gibi hissettim kendimi .Sonra zor bela uyuyakalmışım sabah geçmişti çok şükür .Kızlar aranızda ritim bozukluğu olan varmı? Küçüklüğümden beri taşikardim var zamanında çok ilaç kullanmıştım ama daha sonra doktor kontrolünde kesildi ilaçlarım. Yaklaşık bir 10 senedir ilaç kullanmıyorum. Ama ara sıra çarpıntılarım devma ediyordu. Çarpıntım olduğunda doktorun dediklerini yaptığımda (ıkınma, derin öksürme, soğuk suyla yüz yıkama, bileklere buz kompressi vs.) geçiyordu uzun sürmezdi. Bugün saat 11 buçukta çarpıntım başladı. Ikınmayı malum çok yapmak istemedim ama diğerlerini yapmama rağmen geçmiyor saatlerdir. Eşim hastaneye götürmek için geldi ama ben gitmek için güç bulamıyorum kendimde vücudum artık çok yoruldu sadece uzanmak istiyorum. Biraz daha beklicem sonra gitcem artık. Bu durumu yaşayan yada çevresinden bilen varmı nasıl düşürürüm bunu ilaç kullanmadan