• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok şükür canım Allahım daha da iyi etsin benim arada yokluyor baş ağrısı benim de migren var bende bazen çok iyiyim bazen de göz kapaklarıma kadar ağırlık çöküyor 🥱
Aynen canm yaa enseden giriyor valla ara ara onun dışında iyiyim sen nasılsın bulantın falan oluyormu canmm

Aynen canm yaa enseden giriyor valla ara ara onun dışında iyiyim sen nasılsın bulantın falan oluyormu canmm

Sabahları bulantım var geçen hafta iyiyimdim bu hafta yine arttı bulantım bebişler annesine oyun yapıyor 😁 sabah kahvaltı az zorla yedim aradan 1 saat geçti afedersin çıkardım hepsini 😒

Ayy canm benm ilaçın varmı içiyor musun

Yaa en son kontrol de doktorum sordu sana ilaç vereyim mi çok kötüysen dedim çok kötü değilim gerek yok pişman oldum 🤣 ama dedi kötü olursan söyle yazarım cuma günü randevum var inşallah yazdırırım evde dursun her ihtimale karşı 😵‍💫

Kızlar nerdesiniz herkesler iyi mi herşey yolunda mı bu ne sessizlik 🥹😻
Canımm dün doktor kontrolüm vardı şükür 6+5 te kalp atışını duyduk minik civcivin 🥰 bir sonraki randevuyu 2 hafta sonraya verdi. Gel git zor oluyorsa duruma göre 2 hafta sonraki randevun birlikte son randevumuz olabilir dedi doktorum ☺️

Canımm dün doktor kontrolüm vardı şükür 6+5 te kalp atışını duyduk minik civcivin 🥰 bir sonraki randevuyu 2 hafta sonraya verdi. Gel git zor oluyorsa duruma göre 2 hafta sonraki randevun birlikte son randevumuz olabilir dedi doktorum ☺️

Maşallah 🧿 büyümüş artık minik mucize 😻sağlıcakla gelsin inşallah 🤲 biz çoktan tüp bebek merkezinden taburcu olduk sen yine iyi kalmışsın 😂

Selamlar kızlar nasılsınız? İdrar kültürü veren var mı? Neden isteniyor?

Aleyküm selam canım bende bugün idrar yaptım doktorun verdiği bir yere çektim ve cuma günü getirmemi söyledi ben kâğıtta okudum bakteri 🦠 vs var mı ona bakacaklar afedersin cinsel ilişki olursa ondan kaynaklı da bulaşabilir diye çok şükür bizde ilişki yok 🤣 diğer türlü enfeksiyon felan çıkarsa bilemem

Eklentiler

• IMG_8153.webp
    IMG_8153.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 6
Aleyküm selam canım bende bugün idrar yaptım doktorun verdiği bir yere çektim ve cuma günü getirmemi söyledi ben kâğıtta okudum bakteri 🦠 vs var mı ona bakacaklar afedersin cinsel ilişki olursa ondan kaynaklı da bulaşabilir diye çok şükür bizde ilişki yok 🤣 diğer türlü enfeksiyon felan çıkarsa bilemem
anladım:) merak ettim de ben de vereceğim sanırım.Ayrıca bizde de yok ilişki ama olsun🤭 İnşallah hepimizin her şeyi yolunda gider Amin

anladım:) merak ettim de ben de vereceğim sanırım.Ayrıca bizde de yok ilişki ama olsun🤭 İnşallah hepimizin her şeyi yolunda gider Amin

Amin canım bende önce merak etmiştim içinde meğersem açıklama yazılı bir kâğıt varmış sonradan gördüm okudum bakteri 🧫 için test yapacaklar aynen doktorlar işini garantiye almak istiyorlar herşey bebeklerin sağlığı için 🤲🥹
Senin durumun nasıl gebelik nasıl gidiyor herşey yolunda mı inşallah 🤲💕

Amin canım bende önce merak etmiştim içinde meğersem açıklama yazılı bir kâğıt varmış sonradan gördüm okudum bakteri 🧫 için test yapacaklar aynen doktorlar işini garantiye almak istiyorlar herşey bebeklerin sağlığı için 🤲🥹
Senin durumun nasıl gebelik nasıl gidiyor herşey yolunda mı inşallah 🤲💕
Ben işlem geçirdim maalesef.Çok üzüldüm ama o riskleri göze alamazdım.Şimdi dinlenme sürecindeyim evdeyim iş için rapor aldım.Tekil gebelik olarak devam ediyorum.İnşallah süreci bebeğimle sağ Salim atlatırız Amin. 🥺

Ben işlem geçirdim maalesef.Çok üzüldüm ama o riskleri göze alamazdım.Şimdi dinlenme sürecindeyim evdeyim iş için rapor aldım.Tekil gebelik olarak devam ediyorum.İnşallah süreci bebeğimle sağ Salim atlatırız Amin. 🥺

Öyle mi çok geçmiş olsun 💐 canım hakkında hayırlısı olsun dilerim Allahım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲 Amin üzücü bir durum ama diyecek bir şey yok kuzum kendini üzme İnşallah herşeyin hayırlısı 😢

Arkadaşlar bi de şey soracağım mesela biz çiçeği burnunda gebeler olarak ne zaman denize girebiliriz ne zaman tatil planı yapmalıyız sizce?

Öyle mi çok geçmiş olsun 💐 canım hakkında hayırlısı olsun dilerim Allahım diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah 🤲 Amin üzücü bir durum ama diyecek bir şey yok kuzum kendini üzme İnşallah herşeyin hayırlısı 😢
Amin bitanem Allah razı olsun teşekkür ederim.iki ayrı doktorun da desteğiyle böyle karar verdik çok zordu…Allah kimseye yaşatmasın Amin.

Ben geçen gün muayeneye gittiğimde doktorum bebekleri inceledikten sonra dedi ki dur iyice bakim başka bebek 👶 var mı dedim birde bize süpriz oluyormuş 😻😂

Ben geçen gün muayeneye gittiğimde doktorum bebekleri inceledikten sonra dedi ki dur iyice bakim başka bebek 👶 var mı dedim birde bize süpriz oluyormuş 😻😂
Hiiii çok riskli, yok yok sen ikiz olarak devam 😅😅 zaman su gibi aksa da karnımız burnumuzda olsa hatta doğsalar sağlıkla bir an önce…Tek dileğim bu şu an.

Hiiii çok riskli, yok yok sen ikiz olarak devam 😅😅 zaman su gibi aksa da karnımız burnumuzda olsa hatta doğsalar sağlıkla bir an önce…Tek dileğim bu şu an.

Zaten öyle kuzum zaten emindik iki tane olduğundan ama ne bilim dedim olur mu olur Allah’ın işi doktor da öyle diyince bir şüphelendik ama dedi yok şu an iki ayrı kese de bebek var bakalım 🤔 cuma günü bizi ne bekliyor 🥹
Amin Amin inşallah canım Allahım evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin vaktinde zamanında dünyaya gelsinler inşallah 🤲💕

Arkadaşlar bi de şey soracağım mesela biz çiçeği burnunda gebeler olarak ne zaman denize girebiliriz ne zaman tatil planı yapmalıyız sizce?
Ben şuan 9+4'üm, doktorum izin verdi. İskeleden falan atlamadığın sürece hiçbir şey olmaz dedi😄 Yine de haziran çıksın diye beklicem, temmuzda tatil planlıyorum inşallah.

Back
X