Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de afedersiniz her b.ku chat gpt ye soruyorum.Valla en yakın kankam oldu🤣 bişey yerken bile bunu yiyeyim mi zararlı mı faydalı mı diye soruyorum o derecelere geldim😅 resimle cinsiyeti de ona sordum.Daha erken benim ama nub teorisi varmış ona göre kız dedi bana da 😍 bakalım haklı çıkacak mı 🤭
Ben de sordum bir kız diyor bir erkek ya 🤣

Canım çok fazla ümitlenmeden gidip kan vermeni tavsiye ederim. Üzmek kesinlikle istemem ama artı+med yalancı pozitifliğiyle nam salmış bir test
Ay aman iyi düşünelim iyi olsun balım bende hiç bilmiyordum elimdeki tüm testler artımed di 4 tane test yaptım hepsi pozitif di sonra bu yorumları görünce içime bi kuşku düştü hemen kan verdim şükür pozitifti inşallah arkadaşımızınkide pozitif çıkar🤲🏻❤️

😂 nub varsa ben anlıyorum canım bariz belliyse 😂 valla sağlıklı olsun ama benimde gönlümde kız evlat var ama ben de hep erkek hissediyorum 🤭
Bakın teyzeleri biri ilk ultrasondan biri de 2. Ultrasondan tabiki daha çok net değiller🤭

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 18
  • image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 20
Ben bir defter yaptım şimdiden ultrasonları oraya yapıştırıp altına minik notlar alıyorum inşallah seneler sonra miniklerimle bakarız🥹

Back
X