- 17 Ağustos 2021
- 1.665
- 2.060
- 83
Bu teori doğruysa bana da erkek gibi geldi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu teori doğruysa bana da erkek gibi geldi :)
Bizim her türlü kendimizi kıza çekme çabamızCanım bu şekilde bakınca erkek gibi ama gözünde omurgayı düzle çıkıntı aşağı iniyor gibi geliyor bana mı öyle geliyor bilmem![]()
Sorma canım bugün down sendromlu bir öğrencim diyor ki ben şok sen hamile misin karnın çıkmış yok çok abur cubur yedim kilo aldım dedimkız daha 13 hafta bir de diyordum detaylı ultrasona kadar saklayayım genel olarak ben çok zor gibi bu gidişle
Kız bu bütün babalar da kızcı mıbenimki de kız diyip duruyor ama ben çok fazla erkek hissediyorum kız çıkarsa şok olurum
![]()
Ben de afedersiniz her b.ku chat gpt ye soruyorum.Valla en yakın kankam oldubişey yerken bile bunu yiyeyim mi zararlı mı faydalı mı diye soruyorum o derecelere geldim
resimle cinsiyeti de ona sordum.Daha erken benim ama nub teorisi varmış ona göre kız dedi bana da
bakalım haklı çıkacak mı
![]()
Sizce pozitif mi elim ayağım titriyor
Kızlar dr size süt içmeyi tavsiye etti mi ? Daha önce gebelik yaşayanlar süt içtiniz mi düzenli her gece
Kızlar dr size süt içmeyi tavsiye etti mi ? Daha önce gebelik yaşayanlar süt içtiniz mi düzenli her gece
Dr tavsiye etmedi değil mi canımYani kızım da hiç içmedim içemem midem almıyor sütü![]()
Bende biraz fazla yiyorum sanki sabah bir iki kusup gidiyorum ise her yerde uyuyabilme potansiyeline sahibim inanilmaz bisey gercektenÇok şükür iyi diyelim iyi olalım
bulantılarım azalmıştı bu hafta bi tekrar yokluyor sankiii
onun dışında saat başı ölmüş gibi kendimi aç hissediyorum sizde öyle misiniz
ay birde en önemlisi çok sıkıldım Allahım şu belirsiz haftalar bi bitse de karnımız çıksa artık yaaa
Hersey yolunda cok sukur buyuyor miniklerimizAleyküm selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın iyi misin bebişin nasıl herşey yolunda mı inşallah![]()
Kalsiyum için tavsiye ediliyordur muhtemelen, bana bugün kalsiyum takviyesi verdi akşamları içmem için. Ben de süt içemem öyle inanılmaz şişkinlik yapıyor bende zaten. Ben iki öğün besleniyorum hala, ara öğünüm genelde bir kase yoğurt oluyor. O da yetiyordur inşallahKızlar dr size süt içmeyi tavsiye etti mi ? Daha önce gebelik yaşayanlar süt içtiniz mi düzenli her gece
Benim de kocaman bir göbeğim var kilolu bir insan da değilimKızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor
Ben multivitamin kullanıyorum ama yengem 3 çocuğunda da her gece süt içtim dedi ondan kullanmayı düşüneyim dedim tabi size yoğurt epey fayda sağlıyordurKalsiyum için tavsiye ediliyordur muhtemelen, bana bugün kalsiyum takviyesi verdi akşamları içmem için. Ben de süt içemem öyle inanılmaz şişkinlik yapıyor bende zaten. Ben iki öğün besleniyorum hala, ara öğünüm genelde bir kase yoğurt oluyor. O da yetiyordur inşallah![]()
Benim bayramda direk karnımdan anlayan oldu canım ki tesettürlü ve bol elbise giymeme rağmenKızlar sizin karnınız çıkmadı mı ya benim niye böyle erkenden çıktı artık insanlar anlayacak gibi duruyor göbeğim hele akşamları bazen şişkinlikten davul gibi oluyor
Dr tavsiye etmedi değil mi canım
Hersey yolunda cok sukur buyuyor miniklerimizuyku ve bulanti disinda pek bisey yok
bu gun doktora gittik hersey iyi cok sukur
![]()
Benim de kocaman bir göbeğim var kilolu bir insan da değilimyalnız değilsiniz
bana insanlar yer bile verdi Marmaray da
![]()