Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam kızlar, alışveriş yapıyor musunuz 🥰 ufak tefek de olsa insanı mutlu ediyor alışveriş işi

Aleyküm selam canım ben daha bir tulum yine almadım 😂 daha erken diye düşündüm birde cinsiyetleri belli olsun ona göre odalarını yapacağım bebek arabanın rengini falan kıyafetlerini büyük ihtimalle ağustos gibi yavaştan başlayacağım Allah izin verirse inşallah 🤲😍

Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
Bende pzt gittim dr tatile gidebilir miyim diye sorduğumda tabi eylül gibi düşünüyoruz gitmeden bi açıklık ve uzunluk kontrolü yaparız öyle gidersin dedi denize gireceğim için diye düşündüm rutin diye bir konuşmamız olmadı 🤷‍♀️

Selam kızlar, alışveriş yapıyor musunuz 🥰 ufak tefek de olsa insanı mutlu ediyor alışveriş işi
4 aylık vs olmadan yapamam sanırım ya.Zaten bizim adetlerimize göre ilk 3 ay bir şey alınmaz diyor annem:KK48: ama nasıl hevesliyim anlatamam. Patik alsam ağlicam o derece...Şu fetal dna yı yaptırsam vs cinsiyette belli olur o zaman başlamayı düşünüyorum.

Kızlar ben bugün kontrole gittim 10+4'üm, bebeğin kolları ayakları hep kıpır kıpırdı çok tatlıydı😍 fetal dna için kan verdim, haftaya inşallah cinsiyet de belli olacak. Yavaş yavaş grupta hepimizin cinsiyetleri belli olur artık ❤️
Hayırlı olsun maşallah 🧿 Nerede ne kadara yaptırdın acaba ?

selam kızlarr nasılsınız uzun süredir bakamıyodum umarım hepiniz iyisinizdirr , ben bayramdan sonra gribe yakalandım bogaz agrım falan yok cok sükür ama burun tıkanıklıgı oluyor şu son üc gündür de koku alamıyorum doktora gittim acaba covit falan mı oldum diye ama hamilelikte burun tıkanıklıgı oluyormus normal dedi ilac falan hic bisey yazamadı tabi mecburen bol su ic dedi o kadar böyle bisey yasayan oldu mu koku alamama gibi falan tuzlu su yapıp burnuma cekiyorum biraz olsun tıkanıklıgı acıyor

2 li tarama çok geçerliliği olan bir şey değil maalesef canım yüzde 75-80 gibi ihtimal bildiren bir test .ben ultrason bulgularını göz önünde bulundurarak yaptırmak istemedim ama doktorum bazen bulgu vermeyebiliyor filan dedi o kafamı karıştırdı biraz .Ama eşimde ne gelirse Allahtan gerek yok yaptırmayalım artık hiç bir şey diyor .Ben de kararsız kaldım çok ama yaptırmayacağım sanırım 13 haftayı bitiriyoruz nerdeyse zaten çok şükür
Çok haklısın canım. Bugün bizimde kontrolümüz vardı 12 hafta bitti çok şükür detaylı ultrason yapıldı çok şükür şimdilik yolunda. Herşey allahtan sağ sağlim kavuşalım inşallah 🙏

selam kızlarr nasılsınız uzun süredir bakamıyodum umarım hepiniz iyisinizdirr , ben bayramdan sonra gribe yakalandım bogaz agrım falan yok cok sükür ama burun tıkanıklıgı oluyor şu son üc gündür de koku alamıyorum doktora gittim acaba covit falan mı oldum diye ama hamilelikte burun tıkanıklıgı oluyormus normal dedi ilac falan hic bisey yazamadı tabi mecburen bol su ic dedi o kadar böyle bisey yasayan oldu mu koku alamama gibi falan tuzlu su yapıp burnuma cekiyorum biraz olsun tıkanıklıgı acıyor
Evet benimde burnum hep tıkanık canım hatta hamile kaldığım günden beri sol burnum kanıyor. Kan sulandırıcı kullandığım için olabilir dedi doktorum. Normalmiş yani tıkanık olması

Evet kuzum benimde burnum hep tıkalı gibi hamilelik boyunca yaşıcaz sanırım

Çok teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür 10 haftalık olduk 🤗 fazla girmiyorum canım olumsuz şeyler okuyunca kafamda kuruyorum 🥲sen nasilsin bebişlerin nasil 😍

maşallah canım inşallah daha da iyi olursunuz ❤️
bizde iyiyiz canım çok şükür 🥰 bizde 12 haftalık olduk Elhamdüllilah 🤲

Aleyküm selam canım iyiyiz çok şükür çok geçmiş olsun 💐 Rabbim şifa versin inşallah Amin 🙏

Selamlar kızlar 🥰 bugün kimse yazışmamış mı ben mi geriden geliyorum🤭 bir gün kendimi çok iyi hissederken iki gün genel de halsiz ve midem kötü geçiyor 😕 ama çok şükür bugünlerimize 🙏

Selamlar kızlar 🥰 bugün kimse yazışmamış mı ben mi geriden geliyorum🤭 bir gün kendimi çok iyi hissederken iki gün genel de halsiz ve midem kötü geçiyor 😕 ama çok şükür bugünlerimize 🙏

Aleyküm selam canım yok kuzum kimse yazmamış bende bakıyorum sakin geri çıkıyordum 🫣
İnşallah üç aydan sonra azalır Allah’ın izniyle inşallah bende geçen hafta mide bulantım fazlaydı bu hafta iyiyim ☺️ ama diş fırçalarken hâlâ işkence 😫 gibi çok şükür yine de bugünlerimize 🤲🥹

Bende aralık annelerinin sayfasında gezindim biraz maşallah çok aktifler biz niye böyleyiz çözemedim😂

Bende aralık annelerinin sayfasında gezindim biraz maşallah çok aktifler biz niye böyleyiz çözemedim😂

Vallahi bilmiyorum 🤷‍♀️ ben geliyorum ama kimse olmayınca benim de enerjim düşüyor 🥺 ilk açtığım topik gibi ilgi görmedi nasip 🥲

Demek ki bizim hamilelerin konuşacak birşeyleri yokmuş 🫣🤕

Back
X