- 8 Şubat 2024
- 772
- 1.267
- 33
- 25
Tüp bebek sürecinde her gün bir belirsizlik içerisindeydik herhalde hamilelikten sonra bize bir rahatlama geldiDemek ki bizim hamilelerin konuşacak birşeyleri yokmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek sürecinde her gün bir belirsizlik içerisindeydik herhalde hamilelikten sonra bize bir rahatlama geldiDemek ki bizim hamilelerin konuşacak birşeyleri yokmuş![]()
Selamlar kızlarbugün kimse yazışmamış mı ben mi geriden geliyorum
bir gün kendimi çok iyi hissederken iki gün genel de halsiz ve midem kötü geçiyor
ama çok şükür bugünlerimize
![]()
Bende aralık annelerinin sayfasında gezindim biraz maşallah çok aktifler biz niye böyleyiz çözemedim![]()
Vallahi bilmiyorumben geliyorum ama kimse olmayınca benim de enerjim düşüyor
ilk açtığım topik gibi ilgi görmedi nasip
![]()
Aslında demekki hepimiz her gün buraya geliyoruz ama yazacak bişey bulamayıp çıkıyoruz sanırımBen de bugün bir kaç kez baktım başlığa ama yazan olmayınca ben de yazmadım. Tüp bebekten tanıdığım arkadaşlar hep kendi gruplarında aktif. Gördüm bugün bir kaçını. O da normal tabi, aynı haftalarda olunca daha çok paylaşılacak şey oluyor
Öyle şimdi bir de ben bi tık ileri haftalardayım ortalamaya göre, çoğunluk öğürmekle meşgulken ben bebek kıyafetleri alıyorumAslında demekki hepimiz her gün buraya geliyoruz ama yazacak bişey bulamayıp çıkıyoruz sanırım![]()
Ayyy hepimizin sabırsızlıkla beklediği evreÖyle şimdi bir de ben bi tık ileri haftalardayım ortalamaya göre, çoğunluk öğürmekle meşgulken ben bebek kıyafetleri alıyorum![]()
Öyle şimdi bir de ben bi tık ileri haftalardayım ortalamaya göre, çoğunluk öğürmekle meşgulken ben bebek kıyafetleri alıyorum![]()
Öyle şimdi bir de ben bi tık ileri haftalardayım ortalamaya göre, çoğunluk öğürmekle meşgulken ben bebek kıyafetleri alıyorum![]()
Bence bizde şu son kontrollerimize gidelim canlanıcaz çünkü yavaş yavaş cinsiyet tahminlerine başlarız![]()
Tüp bebek sürecinde her gün bir belirsizlik içerisindeydik herhalde hamilelikten sonra bize bir rahatlama geldi![]()
Sepide olsaydı buralar bu kadar sessiz olmazdıVallahi kız bizim kızlar niye böyle oldu nazar değdi kesin kurşun döktürmemiz lazım![]()
Sepide olsaydı buralar bu kadar sessiz olmazdı![]()
Evettt bide benim ilk deneyimim iki bebekli hayatımı çok merak ediyorumBen bu kızçelere küstümaynen ha vallah rahatlayınca bizi terk ettiler
biz de doğuma kadar sonra ikizlerle zombi gibi ancak zor yemek yeriz telefonu elimize alsak iyi
![]()
Haberi var mı buradanSepide olsaydı buralar bu kadar sessiz olmazdı![]()
Evettt bide benim ilk deneyimim iki bebekli hayatımı çok merak ediyorumbide ben 6 yıllık evliyim 6 yıldır evim çok sessiz bu düzene de aşırı alıştık kocamla başta biraz zorlanıcaz gibime geliyor
![]()
Son görülmesi de bugün görünüyor neden hiç yanıt vermiyor çok merak ediyorumHaberi var mı buradan
Haberi var mı buradan
Kuzum ben kayınvalidemi çok sevmiyorum o aşırı aşırı çocuk düşkünü ama ben o gelsin hiç istemiyorum elimden geldiğince o dönemde de mesafeli kalma taraftarıyım kendi annemde çalışıyor tabi ilk 1 hafta yanımda olurda sonrası nasıl olur bilmiyorum en olmadı annemi akşamları çağırıp 1 2 saat dinlenirim diye düşünüyorumOrası kesin canım benim sessizlikten birden curcunalı bir hayata geçiş olacakbirazcık uykusuz geceler olabilir
ama sonra adapte olursunuz peki kimse yardıma gelecek mi ilk zamanlar da
Çok şükür en azından bunu duyduğuma sevindimVar var hatta ilk başlarda baya sohbetimiz oldu sonra baya aktif değildi sonra ben özelden yazdım babası büyük rahatsızlık geçirmiş uzun süre yoğun bakımda kalmışondan dolayı çok girememiş ama kendi de bebeği de iyiymiş çok şükür
![]()
Kuzum ben kayınvalidemi çok sevmiyorum o aşırı aşırı çocuk düşkünü ama ben o gelsin hiç istemiyorum elimden geldiğince o dönemde de mesafeli kalma taraftarıyım kendi annemde çalışıyor tabi ilk 1 hafta yanımda olurda sonrası nasıl olur bilmiyorum en olmadı annemi akşamları çağırıp 1 2 saat dinlenirim diye düşünüyorum