Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selamlar kızlar 🥰 bugün kimse yazışmamış mı ben mi geriden geliyorum🤭 bir gün kendimi çok iyi hissederken iki gün genel de halsiz ve midem kötü geçiyor 😕 ama çok şükür bugünlerimize 🙏

Bende aralık annelerinin sayfasında gezindim biraz maşallah çok aktifler biz niye böyleyiz çözemedim😂

Vallahi bilmiyorum 🤷‍♀️ ben geliyorum ama kimse olmayınca benim de enerjim düşüyor 🥺 ilk açtığım topik gibi ilgi görmedi nasip 🥲

Ben de bugün bir kaç kez baktım başlığa ama yazan olmayınca ben de yazmadım. Tüp bebekten tanıdığım arkadaşlar hep kendi gruplarında aktif. Gördüm bugün bir kaçını. O da normal tabi, aynı haftalarda olunca daha çok paylaşılacak şey oluyor

Ben de bugün bir kaç kez baktım başlığa ama yazan olmayınca ben de yazmadım. Tüp bebekten tanıdığım arkadaşlar hep kendi gruplarında aktif. Gördüm bugün bir kaçını. O da normal tabi, aynı haftalarda olunca daha çok paylaşılacak şey oluyor
Aslında demekki hepimiz her gün buraya geliyoruz ama yazacak bişey bulamayıp çıkıyoruz sanırım😅

Öyle şimdi bir de ben bi tık ileri haftalardayım ortalamaya göre, çoğunluk öğürmekle meşgulken ben bebek kıyafetleri alıyorum 🤣🤣🤣

Kız ben de artık bulantım azaldı 😜😁 ama kıyafet için cinsiyetlerini bekliyorum zamanı gelince alışverişe geçeceğiz inşallah 🤲🥰

Bence bizde şu son kontrollerimize gidelim canlanıcaz çünkü yavaş yavaş cinsiyet tahminlerine başlarız😂

Tüp bebek sürecinde her gün bir belirsizlik içerisindeydik herhalde hamilelikten sonra bize bir rahatlama geldi 🤧😅

Ben bu kızçelere küstüm 😶 aynen ha vallah rahatlayınca bizi terk ettiler 🫤 biz de doğuma kadar sonra ikizlerle zombi gibi ancak zor yemek yeriz telefonu elimize alsak iyi 😌

Ben bu kızçelere küstüm 😶 aynen ha vallah rahatlayınca bizi terk ettiler 🫤 biz de doğuma kadar sonra ikizlerle zombi gibi ancak zor yemek yeriz telefonu elimize alsak iyi 😌
Evettt bide benim ilk deneyimim iki bebekli hayatımı çok merak ediyorum 🙈 bide ben 6 yıllık evliyim 6 yıldır evim çok sessiz bu düzene de aşırı alıştık kocamla başta biraz zorlanıcaz gibime geliyor 😅

Evettt bide benim ilk deneyimim iki bebekli hayatımı çok merak ediyorum 🙈 bide ben 6 yıllık evliyim 6 yıldır evim çok sessiz bu düzene de aşırı alıştık kocamla başta biraz zorlanıcaz gibime geliyor 😅

Orası kesin canım benim sessizlikten birden curcunalı bir hayata geçiş olacak 😂 birazcık uykusuz geceler olabilir 🤔 ama sonra adapte olursunuz peki kimse yardıma gelecek mi ilk zamanlar da

Haberi var mı buradan

Var var hatta ilk başlarda baya sohbetimiz oldu sonra baya aktif değildi sonra ben özelden yazdım babası büyük rahatsızlık geçirmiş uzun süre yoğun bakımda kalmış 🥺 ondan dolayı çok girememiş ama kendi de bebeği de iyiymiş çok şükür 🙌

Orası kesin canım benim sessizlikten birden curcunalı bir hayata geçiş olacak 😂 birazcık uykusuz geceler olabilir 🤔 ama sonra adapte olursunuz peki kimse yardıma gelecek mi ilk zamanlar da
Kuzum ben kayınvalidemi çok sevmiyorum o aşırı aşırı çocuk düşkünü ama ben o gelsin hiç istemiyorum elimden geldiğince o dönemde de mesafeli kalma taraftarıyım kendi annemde çalışıyor tabi ilk 1 hafta yanımda olurda sonrası nasıl olur bilmiyorum en olmadı annemi akşamları çağırıp 1 2 saat dinlenirim diye düşünüyorum

Var var hatta ilk başlarda baya sohbetimiz oldu sonra baya aktif değildi sonra ben özelden yazdım babası büyük rahatsızlık geçirmiş uzun süre yoğun bakımda kalmış 🥺 ondan dolayı çok girememiş ama kendi de bebeği de iyiymiş çok şükür 🙌
Çok şükür en azından bunu duyduğuma sevindim 🤲🏻❤️

Kuzum ben kayınvalidemi çok sevmiyorum o aşırı aşırı çocuk düşkünü ama ben o gelsin hiç istemiyorum elimden geldiğince o dönemde de mesafeli kalma taraftarıyım kendi annemde çalışıyor tabi ilk 1 hafta yanımda olurda sonrası nasıl olur bilmiyorum en olmadı annemi akşamları çağırıp 1 2 saat dinlenirim diye düşünüyorum

Peki kızkardeşin falan yok mu yada eşin yardımcı olabilecek mi başlarda biraz zor olabilir iki bebekle beraber en azından ilk iki ayı atlatana kadar sonrası zaten Kolik süreci dünyaya alışma süreci derken biraz düzene oturuyor sonradan insan idare edebilir

Back
X