• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu benim sanırım 6-7 haftalık halim 😑 yok canım hiç kıskanmadım incecik duruşunu 😅😅 ya çatlama yok kıyafet olmadı derdin yok ne şanslısın ne güzel 😍
Ahahahah sen öyle san 5 aya 1 kilo alarak geldim ama iç bacaklarım çatladı bile aşırı çatlamaya meyilli vücudum artık kabullendım kendimle barışık oldum😂

Ahahahah sen öyle san 5 aya 1 kilo alarak geldim ama iç bacaklarım çatladı bile aşırı çatlamaya meyilli vücudum artık kabullendım kendimle barışık oldum😂
Yaa ciddi mısın bende 1.5 kilo aldım sadece ama gören 4-5 almışsın gibi diyor 😑 benimde kalça ve yanlarım çatladı neyse ki arkada kalıyor da çok moralimi bozmuyorum 😂😂 sen krem yağ vs kullanıyor musun fayda etmiyor çoğu kere zaten de tedbir işte 🤷‍♀️

Vallahi bir kiloyla nasıl çatladı ya of 😥
Aşkım ben çok meyilli olduğumu düşünüyorum çünkü fiziğimde belim yok tüm kilom basen ve göğüslerde benim ona rağmen hamilelikten 2 ay önce belimin yanları koca koca yarıklar halinde kırmızı kırmızı çatladı onları görünce artık bu çatlaklara şaşırmıyorum

Yaa ciddi mısın bende 1.5 kilo aldım sadece ama gören 4-5 almışsın gibi diyor 😑 benimde kalça ve yanlarım çatladı neyse ki arkada kalıyor da çok moralimi bozmuyorum 😂😂 sen krem yağ vs kullanıyor musun fayda etmiyor çoğu kere zaten de tedbir işte 🤷‍♀️
Aşkım ödemin vardır ondan öyle daha fazla görünüyorsundur belki valla krem aldım ama daha başlamamıştım çok ani oldu bu çatlaklar ama ben krem kullansam da çatlıcağımı düşünüyorum 🥲😂

Aşkım ödemin vardır ondan öyle daha fazla görünüyorsundur belki valla krem aldım ama daha başlamamıştım çok ani oldu bu çatlaklar ama ben krem kullansam da çatlıcağımı düşünüyorum 🥲😂
Ben yağ kullanmaya 12. Haftada başladım kuzum ama inan hiç ödem yok iç karnım çok dar ablam da doğuma giderken üçüz annesi gibiydi öyle şişti genetik sağolsun 😂 ah mendel yaktı bizi 🤣

Ay bu arada profilimde doğum 6 Ocak yazıyor ya bugün bir hesaplama yaptım kasımın son haftası 34. Haftada oluyorum yani benim bebişler herhalde Aralığın 2. 3. Haftası doğarlar Allahın izniyle 🙈

Ay bu arada profilimde doğum 6 Ocak yazıyor ya bugün bir hesaplama yaptım kasımın son haftası 34. Haftada oluyorum yani benim bebişler herhalde Aralığın 2. 3. Haftası doğarlar Allahın izniyle 🙈

Bizimkiler aynı zamanda doğarlar büyük ihtimalle 6 Ocak 40 haftalık gebelik 🤰 bizimkiler 37. Haftaya kadar taşısak aralığın ortası da olabilir 🤔 bakalım nasip inşallah 🙏

Back
X