Çalışmaca ben sen napıyosun :)Günaydın hoşgeldiniz kızlarrrr nasılsınızz pazartesi pazartesiiii
Çalışmaca aynen ya hava buz, günlerden pazartesiiiiÇalışmaca ben sen napıyosun :)
Valla ya ama mart nisan bahar ayı normal soğuk olcak tabiki bide yağmurluÇalışmaca aynen ya hava buz, günlerden pazartesiiii
Nisan olmaz ya sanmıyorum, olmasın yaniii mümkünse :))Valla ya ama mart nisan bahar ayı normal soğuk olcak tabiki bide yağmurlu
Eksik olma green hosbuldum nasılsınız :)a.s hoşgeldin :)
OLSUN doğumgünüm yağmurlu olsun hemde :)Nisan olmaz ya sanmıyorum, olmasın yaniii mümkünse :))
saolun siz nasılsınızEksik olma green hosbuldum nasılsınız :)
Ben doğum günümde Nisan yağmurları istemiyorumOLSUN doğumgünüm yağmurlu olsun hemde :)
Çok afiyetteyizzz hehe :))merhaba kızlar afiyettesinizdir inşallah
oh oh Allah iyilik versinÇok afiyetteyizzz hehe :))
Sen nasılsınn
Aynen ekmek parası için çalışıyoruzzz yazık leyn bizee :))oh oh Allah iyilik versiniyiyim canım ne olsun geldik işte yine ekmek parası çalışıyoruz
gece çok başım ağrıdı,zor uyudum uykusuzum
He ya ömrümüzü sigortalı işe feda etmişizAynen ekmek parası için çalışıyoruzzz yazık leyn bizee :))
Ağrı kesici fayda etmedi mi geçmiş olsun...
Beni apranax dan başka ilaç geçrimez...He ya ömrümüzü sigortalı işe feda etmişiz
sağol canım bir majezik gönderdim 10 dk da uyumuşum valla
canım miden delinir ne yapıyorsun senBeni apranax dan başka ilaç geçrimez...
En azından senin o ilaçla geçmiş cnm...
Emekli olana kadar yaşarsakk ne ala
Bizim aile de baş ağrısı ısri dir canım.canım miden delinir ne yapıyorsun senmigrenin falan mı var ?
Benim midem hassas olduğu için parol içerim ancak rahatlatır o tabi,majeziki çok zor durumda kalınca alıyorum
çok kötüymüş be canım,umarım mide rahatsızlığı problemin olmaz ilerdeBizim aile de baş ağrısı ısri dir canım.
Annemde bir zamanlar vardı migren.
Şimdi iyi ama geçen gün bi tuttu başı komalık oldu resmen.
Ben ağırdığını hissettiğim an içerim hemen apranax, yoksa mafolurum ...
İdare ediyoruz işte :))
Sen çok hassas hatunsun ozamançok kötüymüş be canım,umarım mide rahatsızlığı problemin olmaz ilerdemajezik benim canımı okudu da ondan tecrübeliyim
BEN İSTİYORUMMMBen doğum günümde Nisan yağmurları istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?