sorma canımSen çok hassas hatunsun ozaman
Bi dokununca hop kırılıyon musorma canım
canım ben de antibiyotiğe kafa atıyorum o derece yalnız değilsin merak etmeİlaç içmeden hastalığın geçmesini bekleyenlere hayranım ben de leblebi gibi atıyorum:)
canım faranjitim biter,öksürüğüm başlar,o biter alerji olurum,o biter sistit olurum,kulağım ağrır diye devam eder işteBi dokununca hop kırılıyon mu
Neyyyyycanım faranjitim biter,öksürüğüm başlar,o biter alerji olurum,o biter sistit olurum,kulağım ağrır diye devam eder işte
he ya eşim beni aldığına pişman olduNeyyyyy
Yawrum Allah bu kadarla bıraksın yine de...he ya eşim beni aldığına pişman olduşaka bir yana bünyem çok zayıf
yıldım yıldım hastalanmaktan özeller sayemde zengin oldu
Sağol canım aynen sağlık önemli o olmayıncas hiçbirşey olmuyor ..Yawrum Allah bu kadarla bıraksın yine de...
Dermansız hastalık vermesin rabbim...
Kesinlikle canım ...Sağol canım aynen sağlık önemli o olmayıncas hiçbirşey olmuyor ..
Bilmiyorum ki, işi war sanırım yoksa gelirdi..canım mantusuz nerede@Kurk Mantosuz Madonna ?
piki öyleyseAradım, aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor diyiii, arar beniii geriye
Sabah çıktım çünkü tekrar uyumaya gidiyordumDisipline Girmis BirKadin
Yok yani GÜnaydın demek, beğen git sadeceee...
Beni de burda her şeye küsen biri yapacaksınızz artık
canım mantusuz nerede@Kurk Mantosuz Madonna ?
Günaydın kızlarAradım, aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor diyiii, arar beniii geriye
Hayat sana güzel kankaSabah çıktım çünkü tekrar uyumaya gidiyordum
Günaydın kızlar
Yeni uyandım ben
Bugün dedim ki alarm falan kurmayayım, canım ne zaman isterse o zaman kalkayım.sonuç bu
AkşaaaammHayat sana güzel kanka
Ne zaman buluşuyoruzz
Bu akşam mı :))Akşaaaamm
Ne ısmarlican bana
Ay neye gidicezki ajan wicks vardı en son gidebileceğim ona da kocemle gitçezBu akşam mı :))
Sinemaya gidelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?