Niye laaa bereket olsun diye miiiBEN İSTİYORUMMM
yooo yağmuru çok severimNiye laaa bereket olsun diye miii
Ben yaz kadınıyım, ammmaaa velakin yaz yağmuruna da yok dememmyooo yağmuru çok severim
yazıda kışıda sevmem yaz çok sıcak diye kış çok soğuk diye en güzeli baharBen yaz kadınıyım, ammmaaa velakin yaz yağmuruna da yok dememm
Eksik olmayın tşk ediyorum iyiyim ben de topiğe geçiyordum bi uğradım :)saolun siz nasılsınız
Tamam işte nisan mayıs, yağmur yağmadan amağğğğğğyazıda kışıda sevmem yaz çok sıcak diye kış çok soğuk diye en güzeli bahar
İlaç içmeden hastalığın geçmesini bekleyenlere hayranım ben de leblebi gibi atıyorumcanım miden delinir ne yapıyorsun senmigrenin falan mı var ?
Benim midem hassas olduğu için parol içerim ancak rahatlatır o tabi,majeziki çok zor durumda kalınca alıyorum
iyi yapmışsınızEksik olmayın tşk ediyorum iyiyim ben de topiğe geçiyordum bi uğradım :)
iyi tamam öyle olsun o zamanTamam işte nisan mayıs, yağmur yağmadan amağğğğğğ
Üzmeyin beniiiiiyi tamam öyle olsun o zaman
tamam bişey demedik yaaÜzmeyin beniiii
Üzmeyin beniiii
tamam bişey demedik yaa
İnsan oturduğu yerde üşür mü, ben üşüyorumm istanbull buzz,tamam bişey demedik yaa
Nisan Mayıs ayı dimi,Kıyafet anlamında çok fazla kombin yapılan mevsim onu bunu bilmem de :))
öyle bişey sakın yapma böbreklerini bititrirsinİlaç içmeden hastalığın geçmesini bekleyenlere hayranım ben de leblebi gibi atıyorum:)
bende aynı kanımız yokİnsan oturduğu yerde üşür mü, ben üşüyorumm istanbull buzz,
İş yeri klimalı ama üşüyom kanım çekilmişşş
Kansız varlıklarızbende aynı kanımız yok
ben kapalıyımNisan Mayıs ayı dimi,
Kışın pantalon kazak..
Ama yazın, elbise, etek şort, askılı badi, tişörttt ooo bir sürü şeyy..
Ayakkabıda öyle
Nisan mayısda askılı belki giyemeyizzz gerçiiii
Olsun askılı giy ne olcakben kapalıyım
aynen cnm hırka altına tişört giyerim falan :)Olsun askılı giy ne olcak
Şaka bi yana da daha ince şeyler giyersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?