- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Hahahaa bunu cidden yaptın mıEvet resimler açılmıyodu 1 saat beklerdikben facebook hesabı açtığım ilk zamanlar ünlüleri ekleyip kabul ettiklerinde acayip mutlu oluyodum gerçek hesapları zannedip Allahım sdggs ergenlik zor geçmiş ünlü adlarıyla fake hesap açıp sonra kamera açıyodum kameraya poster tutarak ben daha ilk evrelerde yakalamışım
Ahaha tabi yaptımHahahaa bunu cidden yaptın mı
Ya ne derece doğru bilmiyorum Sarıkabadayı nın vardı hesabı , ekliyorum eklenmiyor.
Mesaj atmıştım ona ben sizi ekleyemiyorum lütfennn beni ekler misiniz diye
Meğer 5000 sınırını geçmiş , ben bu arkadaş sınırı olayını çok sonradan öğrendim tabi
Bebelerle uğraşıyorum canım.Nasilsin kuzu neler yapiyorsun
Hosgordukkk efenim halaya yetisemedim ciftetelliye geldim :)Yanaklarini yirimmmm hosgeldin
Kanka merak ettim o mesajina ne cevap verdi :)Hahahaa bunu cidden yaptın mı
Ya ne derece doğru bilmiyorum Sarıkabadayı nın vardı hesabı , ekliyorum eklenmiyor.
Mesaj atmıştım ona ben sizi ekleyemiyorum lütfennn beni ekler misiniz diye
Meğer 5000 sınırını geçmiş , ben bu arkadaş sınırı olayını çok sonradan öğrendim tabi
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezAhaha tabi yaptım
Selam :)Selam. Napiyonuz burda bea?
Bebeğim az kaldı roman havasına dönüyoruz bizHosgordukkk efenim halaya yetisemedim ciftetelliye geldim :)
Tabiki cevap vermediKanka merak ettim o mesajina ne cevap verdi :)
Hoşgeldin Cococuğum :)Selamin aleykum canolar ben de geldimnörüyonuz hatunlar
Kayboldun koriii, cimcime uyumadı mı?Bebelerle uğraşıyorum canım.
Ya ne rezillikler
Yok yavrum yaa gözlerden ateş fışkırıyor yine. Beni on defa uyutur.Kayboldun koriii, cimcime uyumadı mı?
Alıştırsaydın kore dizisi karşısında uyumaya , sen de rahat ederdinYok yavrum yaa gözlerden ateş fışkırıyor yine. Beni on defa uyutur.
Oh ohh herkesler toplanmış :))
Ergenlik diye boşuna demiyolar işte daha ne rezillikler var geçmişe aitKırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Yavaş yavaş aplası.Alıştırsaydın kore dizisi karşısında uyumaya , sen de rahat ederdin
Ben o dönemlere ait herşeyi evde en derine sakladımErgenlik diye boşuna demiyolar işte daha ne rezillikler var geçmişe ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?