- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Hoş buldum bitanem O işi hallettim kuzum.artik gec 2 veya 3 te uyuyorum,alarmimi kurup sabah sürüne sürüne 10 da kalkiyorumHoşgeldin Cococuğum :)
Ne yaptın uyku işini?
He onu da kendine benzeticeksin yaniYavaş yavaş aplası.
İlk önce çocuk reklamlariyla başladık.
Hamileyken çok izlemişti.
Cocuk şimdi de belki o yüzden uyumuyor.
Yine de baya geç yatıyormuşsun canım,Hoş buldum bitanem O işi hallettim kuzum.artik gec 2 veya 3 te uyuyorum,alarmimi kurup sabah sürüne sürüne 10 da kalkiyorum
Çekirdekten yetiştirmek lazımHe onu da kendine benzeticeksin yani
Benim de kendi başima kaş alma macerasından kalan fotoğraflar en diplerde yanlış ellere düşmesin de amanBen o dönemlere ait herşeyi evde en derine sakladım
Severim hatıra saklamayı , ama adamın eline geçmemeli tabi. Ben nasıl bi hata yaptım diyebilir sonra
Yaaavvv korkuyordum soracaksınız diyeYine de baya geç yatıyormuşsun canım,
Zıkkım işi nasıl gidiyor
Hoşgeldin Feroheyoooooo geldim ki
Hosbuldum askimmm
Ne yaptın yoksa bütün kaşını aldın mıBenim de kendi başima kaş alma macerasından kalan fotoğraflar en diplerde yanlış ellere düşmesin de aman
Ben tahmin etmiştim, yoksa sen bizi yerdin bakın hala içmiyorum sizde bırakın diyeYaaavvv korkuyordum soracaksınız diyeo günden sonra bitane daha bitane daha derken yine devam ediyorum yaa ne güzel bırakmıştım. Baya 4 5.gün icmemistim.yine bir inadima yenik düştüm. Ama birakcam aşko.bu gece son sigarami icicem bidaha.icmiycem
iyim canım çok şükür.Hosbuldum askimmmkeyifler nasil
Büyük iyi mi bu konuda
Hoşgeldinnnheyoooooo geldim ki
Naber canım nasılsınHoşgeldin Fero
Aynen cok belli ettim yahuBen tahmin etmiştim, yoksa sen bizi yerdin bakın hala içmiyorum sizde bırakın diye
Hoşbuldum cınımmmHoşgeldinnn
İyi gibiyim canım biraz rahatsızım sinüzitten, sınava kadar geçse diye dua ediyorum. Çok baş ağrısı yapıyor. sen nasılsınNaber canım nasılsın
Ben 5 gün içmesem birdaha içmem sanırımAynen cok belli ettim yahuama birakcam.benle birlikte sizede biraktiricam. Sadece biraz beklemedeyim suan yavrum
Ne yaptın yoksa bütün kaşını aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?